-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kommy
veterán
válasz snooze #32302 üzenetére
Így nem tudok segíteni ha nem is próbálod ki, mert opennotifier 100%, hogy működik. iOS 6 kompatibilis tweakek
[ Szerkesztve ]
-
snooze
veterán
opennotifier feltelepült,de a tweakben még mindig azt irja,hogy ios5-re jo..és mutatja a statusbaron a némitást..köszi,hogy eröszakoskodtál,hogy tegyem fel azt is!!!
ez a táblázat nagyon jo,mert igy már látom,hogy a multicleaner sem jo még..
[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
veterán
Aki használ gmail appot , az megtudná mondani, van rá lehetőség , hogy a gmail értesítésnek a hangját megváltoztassam, mert a hangoknál hiába állítgatom egyik sem az...
3njoy the Lif3
-
rooney8
aktív tag
sziasztok
ha jól rémlik, akkor létezik egy olyan cydia tweak, amivel ha zárolva van a telefon, akkor nem lehet kikapcsolni a power gombbal. ha valóban van ilyen, akkor valaki nem tudja a nevét? -
-
veterán
ott csak a sima mailnél van lehetőség a hang állításnál, viszont nekem külön van az értesítéseken belül a gmail, mert azt egy app nekem amit leszedtem a store-ból (gmail app) és azonbelül az értesítéseknél nem lehet külön hangot állítani csak a sima mailnél:/
3njoy the Lif3
-
pnagy7
aktív tag
hali. van egy iphone 4. hogyan lehet arról egy alkalmazást kimenteni és egy másikra rátenni? mert a store-ból nem elérhető!
Mr. Hóember
-
SimonJanos
aktív tag
Keresem azt az iPhone applikációt ami "normálisan"* képes a Google Notes / Jegyzetek -et szinkronizálni!
* Ti elvileg az iPhone "Jegyzetek" össze tud kapcsolódni a Gmail-el, de ha az ott létrehozott jegyzetet módosítom Android-on, akkor eltűnik!!! Ill. nem látja a nem általa létrehozott jegyzeteket.
Gratulálok Apple.
FONTOS: nem (!)olyan szoftver kell, ami Google Docs-ba teszi a jegyzeteket!!!stuffZ - értékelések stb.: https://prohardver.hu/tag/simonjanos.html
-
vadászcsiga
félisten
válasz SimonJanos #32315 üzenetére
Csak egy irányba szinkronizálódik a gmail jegyzet, mégpedig telefonról gmail felé. Vissza nem. Miért gratulálsz az apple-nek, miköze a google-hoz?
[ Szerkesztve ]
-
nord_
veterán
Az az egy mondat nem igaz. Fetchben negyedóránként kapsz értesítést. Sokat dolgozom otthonról és sokat vagyok úton, nálunk a cégnél kiemelt jelentőségű az elektronikus levelezés használata, mégis bőven elég, ha 15 (nálam 60) percenként egyszer lekérdezi a leveleimet a rendszer.
Jól hangzik a push, de vajon tényleg szükség van rá, tényleg akkora probléma, ha legrosszabb esetben tizennégy és fél perccel később értesülsz az üzenetről? Tizensok éve dolgozom / dolgozunk így, kijelenthetem, hogy a push nem létszükséglet. -
pnagy7
aktív tag
válasz manchester85 #32316 üzenetére
hali. sajna nemjó. Item is not available... (pokerstars)
2hónapja sikerült megoldanom, de most nemmegy. uk store regi sem jó, mert már ott is kér bankkártyát...Mr. Hóember
-
tommjee
senior tag
iPhone 4-et akarok visszaállítani 6.1.2-re de 3194-es hibát kapok miért van ez ?
-
pnagy7
aktív tag
A probelma az az, hogy a telomon nem volt pokerstars (tegnap vettem ezt a keszuleket) a regi iphone-aimat nem transfereltem ituneson. Most fater telojarol ratettem es azt irja hogy updatelni kell az appot, es ujra le kell tolteni a storebol az eredeti filet!
Mr. Hóember
-
majestic
őstag
Használja valaki a Notifier+ 6.0-ás verziót (megvettem)? Nekem nem müködnek a hangfigyelmeztetések...
Macbook Pro 15', iPhone 16 Pro Max 256GB, Apple Watch Ultra 2 Black, iPad Pro M4 LTE 256GB, G30
-
adam002
tag
Sziasztok! Adott egy iPhone 3g 4.2.1-es rendszerrel. Tudnátok ajánlani valami installous alternativát? Mert iTunes-ból már semmi programot nem enged letölteni (min. 4.3)
adam002 felhasználónak 10 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
snooze
veterán
nahh,ez a callcounter se ugy müködik ahogy kellene.. elég sok progi nem kompatibilis még ios 6.1.2-vel.. de egyszer hátha az lesz..
[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
Atimester
aktív tag
Sziasztok!
A barátom rám bízta a telefonját (3GS), hogy próbáljam meg talpra állítani. Valamit állítgatott rajta a számítógépével, de ő sem igazán gyakorlott még ezen a téren.
Most csak az alma jelenik meg a képernyőn, és az iTunes pedig a visszaállítást ajánlja fel, viszont azt csak a legújabb szoftver verzióval. Ő meg szeretné, ha az 5-os verzió maradna.
Mit kell ilyenkor csinálni vele?Attila
-
Atimester
aktív tag
Igen, valószínűleg az volt. Használtan vette. Én eddig inkább csak Nokiákat és SonyEricsson-okat bütyköltem, így gondolta, hogy én jobban elboldogulok vele. (Én is azt hittem.)
Most kezdtem utána olvasni, közben próba képen itt direktben is rákérdezek.Attila
-
Atimester
aktív tag
válasz ittakary #32340 üzenetére
Ha a home + power gomb hosszan egyszerre nyomva van, akkor belép DFU módba, és megjelenik a nyitókép: USB csati, felette CD és hangjegy szimbólum.
Ahogy elkezdtem utána olvasgatni, gondolom azért szeretné visszaállítani az ios5-öst, mert azon jobban működnek a törések…
Hol tudok ilyeneknek utána olvasni?
Esetleg direkt linket tudna valaki küldeni?Attila
-
ittakary
nagyúr
válasz bodi85 #32342 üzenetére
Sehogy
Tilos ezek megkerüléséről beszélni ezen az oldalon.
(#32343) Atimester
Kevered a dolgokat. Amit mondtam az csak egy hardreset A DFU az teljesen máshogy hívható elő.
iOS 6 már jailbreakelhető. A törésekkel pedig remélem nem warezre gondoltál, különben morcosak lesznek a modik.
[ Szerkesztve ]
-
Onderon
senior tag
válasz r3dsnake #32317 üzenetére
minek? nem azt szokás? vagy te mindig csak akkor írsz a készítőnek, ha minden jól működik? nem bétázol? pedig akkor láthatnád, hogy javítottak-e rajta, vagy továbbra is hibázik nálad. eggyel több ok lenne, hogy írj nekik, vagy átgondold, hátha mégis nálad a hiba, ha többünknél meg semmi baja. ennyit nem ér, de a 2-3 dollár zavar? elég fura hozzáállás. mondhatnám úgy is, hogy magyar
[ Szerkesztve ]
-
Atimester
aktív tag
Mindenkinek köszönöm az infót.
Most, hogy ebben a fórumban visszaolvastam, látom, hogy itt egy csomó téma sajnos tiltó listán van.
(Erről mindig a kisebbségi probléma jut eszembe. Attól, hogy nem lehet róla beszélni, még megvan…)
Esetleg aki úgy érzi, hogy privátban segíthetne, kérem tegye meg! (Az talán nem sért szabályt, pláne, hogy azt már a személyiségi jogok védik.)Attila
-
r3dsnake
nagyúr
válasz Onderon #32347 üzenetére
Nem hiszem, hogy szükség lenne a személyeskedésre. Fizettem valamiért, ami nem úgy működik, ahogy szeretném. Mások is írták, hogy rossz (nem mindenkinél, de előfordul). Kiadtak már egy rakat update-et az elmúlt hetekben, és gondoltam kiküszöbölték a hibát, de nem. Én biztos nem írogatok nekik, a hibával úgyis tisztában vannak, és ugyanúgy nem csinálnak ellene semmit. Bétát meg semmiből se szoktam feltenni, nem is fogok, ez hadd legyen már az én döntésem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest