- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gaming notebook topik
- PLC programozás
- Steam Deck
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Amazon Fire TV stick/box
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
DanielK
addikt
válasz Kicsirics77 #3188 üzenetére
Nekem vodás és szintén itt van.
(#3200) Gaabor80: Dropbox? Az új iosról wifin keresztül fel tudja tölteni a dropbox tárhelyre.
[ Szerkesztve ]
-
hyperspace
őstag
sziasztok,
3GS, iMessage, egyik t-mobile-os számnak tudok küldeni, másiknak nem. én is t-mobilos vagyok. másik szám küldött nekem még mikor látott úgy iMessage-et, de nem kaptam meg. hálózattal nincs probléma. mi lehet a gond?
ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)
-
fazr
senior tag
https://beta.icloud.com-ot más is tudja használni? Pár helyen olvastam, hogy csak fejlesztőknek megy, de én mégis tudom használni.
-
kenny123
addikt
Valakinek max 120ezerért nincs eladó T-s 4S-e?
[ Szerkesztve ]
yo
-
kisÁdi
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Két dologgal fordulnék hozzátok:
1. Nem működik a rezgés a telefonomban.Nagyon idegesítő, mert sokszor van rezgő módban, csak az a baj, hogy akkor biztos nem veszem észre,ha valaki hív.Nem rezeg sehogysem. Nincs 100% esély rá, hogy elromlott mivel egyszer kb 1 hónapja rezgett párat amikor átnyomtam a gombot, 2 hete meg 1 db hívásnál is rezgett. (A telefon nem rezgő állapotban sem rezeg)
2. Sajnálatos módon, elég szánalmas és vicces, de szeretnék appokat venni, csakhogy amikor előjön a vásárlás előtt a két biztonsági kérdés, ott adódik a baj .Mivelhogy félig meddig elfelejtettem a válaszokat.
Ez nem lenne baj, ha az alternatív e-mail fiókomba be tudnék lépni, de oda sem enged pedig biztosan tudok minden adatot.Ez lenne a két problémám.Ha valaki tudna valamit tanácsolni annak nagyon megköszönném.
-
Tibee86
nagyúr
1. Szerviz
Itt javasolták már páran őket:[link], [link], kérdezz rá, hogy rezgőmotort cserélnek-e. Vagy i-doki, bár ez drágább.
2. Ez látod érdekes egy helyzet. Gondolom valamit akkor nem jól adsz meg az email-nél. Ha biztosan tudod a felhasználó neved+ jelszavad, akkor be kell, hogy engedjen. De gondolom ott is van valami megoldás arra, ha valamelyiket elfelejti az ember. Azzal próbálkoztál már? Milyen email cím? -
josifighter
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Nekem egy egyszerű kérdésem lenne: hogy lehet leinformálni pontosan egy iPhonet mielőtt megveszem? Az IMEI szám alapján gondolom. Arra lennék természetesen kíváncsi, hogy független-e/kártyás vagy előfizetéssel vették..szokásos dolgok. Említették nekem, hogy az apple honlapján lehet, de én ott nem találtam.
Előre is köszönöm szépen a válaszokat,
jOSh
-
vadászcsiga
félisten
válasz josifighter #3214 üzenetére
Szerintem ilyen nincs, ilyen van csak.
-
hyperspace
őstag
válasz hyperspace #3202 üzenetére
activation unsuccessful, sok óra várakozás után. most már senkinek nem tudok küldeni. tud valaki segíteni? pm-ben akár.
ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)
-
ferikek
aktív tag
Sziasztok,
Vki hasonlót tapasztalt már? :
Egymás után hívtam 4 számot, de senki sem hallott engem, de én őket igen, hallóztak
Újra is indítottam többször, de ez sem segített. Végül elkezdtem ütögetni és megjavult.
4S, nem volt leejtve.
Elmozdulhat benn vmilyen alkatrész?Üdv.
ferikek
-
legenda
válasz szentkuti11 #3219 üzenetére
mind a négy készülékben? nem valószínű...
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
bgaborj
csendes tag
Annyiban félreértettél, hogy még nem csinálták meg, csak közölték velem, hogy elindították. Eddig elvileg már fél évvel ezelőtt is eljutottunk, most már arra vagyok kíváncsi, hogy mikor lesz ténylegesen független a telefon. Icecave tapasztalata alapján azonban úgy látszik nincs jobb módszer, mint találomra nyomni valamikor egy restore-t, és csak a végén fog kiderülni, hogy már megtörtént-e a függetlenítés. Hát akkor következő hétfőn megpróbálom, addigra csak végigfut a folyamat.
-
iLux
tag
Üdv! 16xx hibám van frissítéskor állandó jelleggel, pedig mindig pwned DFU-ba rakom iRebbel, USB port váltás megvolt, és Set hosts on cydia pipa ki-be is megvolt.
-
leroyclub
senior tag
Kocsiban szeretném tölteni a szifonom. Mit ajánlotok legolcsóbb megoldásként?
-
kispéé
senior tag
sziasztok!
Tudtok olyan megoldást, hogy automatikusan frissüljön a google latitude pozícióm, hasonlóan mint az androidon, tehát process-ként menjen a dolog és csak akkor pozicíonáljon ha éppen mozgásban van, tehát tök ugyanarra a dologra van szükségem, mint az android-osé.
Az appstore-ben lévő latitude nem jó,mert az folyamatosan fut a háttérben.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Kicsirics77 #3198 üzenetére
Végül is nem tudtok valami megoldást, hogy tudjam használni a mobilnetem ?
-
ferikek
aktív tag
válasz szentkuti11 #3219 üzenetére
4 különböző számot hívtam, és egyik sem hallott engem, csak én őket.
restart nem segített
remélem többször nem fordul elő ilyesmiköszi a válaszokat!
üdv.
ferikek
-
iLux
tag
Üdv!
Jelenleg iOS 5.1.1 van a telómon. Cydiában látom az 5.0.1 SHSH-n kívül még elég sokat. Viszont se a TinyUmbrella se az iSHSHit sem menti le pl. az 5.0.1.-et. Van valami megoldás ezen fájlok letöltésére?
-
snooze
veterán
sziasztok!
az ifunboxba a a filmtekercset miért ugy jeleniti meg,hogy camera és camera2?találkozott ilyennel valaki?köszi!GO Gunners!!!
-
pingwin011
aktív tag
Sziasztok!
iPhone 4S-en hol lehet beállítani az üzenet központ számát? Pontos elérési útvonallal, ha lehet Köszönöm szépen!
-
jimhun
senior tag
Udv
Meg tudna valaki mondani miert van az nehanyszor, hogy kapok egy email-t amiben van file (pl kep) mellekelve es amikor megnyitom mintha nem is mellekeltek volna semmit...ha visszalepek oda ahol sorba mutatja az emaileket ott oda van rakva a kis gemkapocs meg irja hogy van melleklet, de ha belemegyek akkor semmi nincs ott. Rohadt idegesito...
-
PiE137
senior tag
válasz pingwin011 #3236 üzenetére
Ezt a kódot kell tárcsáznod, és hívást indítanod, azzal beállítja:
**5005*7672*SMSCNUMBER#Természetesen az smscnumber úgy kezdődjön, h +36...
-
Kashim
őstag
Próbáltam keresni hátha van saját topicja, de nem igazán leltem. Nem tudom használ-e közületek valaki külső akkumulátort a telefonjához, 2 héten belül kéne szerválnom valami normálisat. Sajna megcsúsztam a beszerzéssel, így a külföldi rendelés kiesett és itthon kellene alternatívát találnom.
Nem tudnátok pár tippet adni, hol, melyiket, vagy egyáltalán melyik márkánál érdemes keresgélni? Ezt néztem ki magamnak a múltkori Mobilarénás vagy PH-s cikk után, de nem tudom bekockáztatni az USA szállítást, mert nem egyszer volt már, hogy késett a csomag és addigra már nem lennék itthon.
Értelemszerűen iPhone-hoz kellene, de az se baj ha sima usb csatlakozó van rajt.
5-10.000 mAh körüli kapacitásra gondoltam. Azzal már úgy el lehet lenni biztonsággal hosszabb ideig is.Küldhetitek privátban is a tippet, nem akarom teleszemeteltetni a topicot, bár lehet mást is érdekelne.
Köszönöm.upd.: közben találtam ilyet, olvasgatva a fórumot de... wtf! 8.000 mAh és 35k? Jesus. Lehet mégis be kell kockáztatni azt a szállítást, ha nincs más alternatíva...
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz McNamara #3241 üzenetére
igen, nagyon igényes cucc, és minőségi kábeleket valamint kétrekeszes puha kis (szövet)tatyót is adtak hozzá!
vadászcsiga; ilyenhez volt szerencsém anno, és azt kell mondanom, hogy nem erőltette magát halálra, elég erős napfény kellett hozz, hogy hozzávetőlegesen elfogadhatóan töltsön...
[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
Egyébként a Gum Plus, és a Gum Pro között az az 5000 ezer forint differencia csak a külsőt takarja? Mert nekem a leírásból az jön csak le. Vagy a Pro-hoz kábelt se adnak esetleg?
Ingyééé van, ha valaki szereti lőni a madarakat:Angry Birds Seasons
[ Szerkesztve ]
-
Kashim
őstag
Jónak tűnik, összenézve az árakat az általam linkelttel is ~23k körülre jönnék ki, igaz, hogy ott majdnem dupla akkora kapacitást kapok. Gyakorlatban ez hány újratöltést jelent nálad? 3-4?
upd. Körbe járva a témát ahogy nézem itt nem is az 5500 mAh változatot árulják csak a 4400-eset.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz Tibee86 #3244 üzenetére
ahogy a leírásokat nézem, a pro háza nem alumínium, hanem műanyag, és szütyőt nem adnak hozzá, illetve usb kábelt is csak a töltő/noti...stb és a pro közé, a pro és az ikármi közé már nem! (szerk.)
Kashim; mivel teljesen sosem merítem le a 4s akkumulátorát - 20% alatt még sosem volt -, ezért 4 feltöltés simán adott!
vadászcsiga; az akkori tapasztalatom alapján, már nem vágnék bele...
[ Szerkesztve ]
-
Kashim
őstag
Thx, de átgondolva a témát asszem inkább mégis bevállalom azt a Satechit. Priority szállítással megvan a másik árából, néztem Amazonon elég jókat írnak róla. Több mint kétszer annyi kapacitás azért már meggondolandó. Remélem ilyen ársávban még nem dobnak rá vámot vagy ilyesmit.
Majd írok róla egy rövid gondolatot ha megjött és leteszteltem.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hardcore café
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Overwatch 2
- Gumi és felni topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest