- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Amazon Fire TV stick/box
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
legenda
várakozás aktiválásra... - wifi és 3g útján is, jó sokáig, nem is vártam ki a végét...
(esetlegesen) szolgáltatós probléma lesz...
még szerencse, hogy mostanság nem használom adott funkciót, csak a próba kedvéért kapcsoltam be![ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
sunahunter
senior tag
válasz SteveJobs #3449 üzenetére
Igy van. Legszebb volt a ZTE topikban anno, kisgyerek tisztessegesnek akart latszani, rohant a modkerbe arulkodni minden warezgyanus hsz utan, a publikalt romjaiban pedig ott figyeltek a fizetos appok. Amiket persze szazak hasznaltak utana ingyen. Nekem is ki van a tkom az alszentseggel.
-
Scoobyka
addikt
Letezik tweak 4.2.1 ala amivel a safariban oldalakat menthettek es olvashatok offline?
-
Tibee86
nagyúr
válasz manchester85 #3459 üzenetére
Aktuális egy restore nálam, de gondoltam előtte megnézem magamnak a JB-t
Mivel láma vagyok hozzá, lenne egy két kérdésem róla:
Ha JB után akarok restore-t nyomni, akkr azt ugye majd csak DFU módban szabad csinálnom?
Mivel után mindenképp új telefonként akarom beállítani, backup-ot előtte felesleges csinálnom nem?
iTunes-ba szinkronizálok JB-s telefont, az nem fog neki bekavarni?
Hirtelen ennyi, ha valaki venné a fáradtságot, és megválaszolná azt megköszönném. Jöhet privátban is, mert itt a legtöbben már unják ezt a témát -
legenda
válasz szijartg #3457 üzenetére
ezért is gondolom, hogy (átmeneti) t-s probléma lehet!
korábban már próbáltam, és akkor semmi gond nem volt t-s esetben, de aztán kikapcsoltam a funkciót, mert nem használom.
vélhetően hamarosan okés lesz a t-s hálózaton is - legalább is reméljük![ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
gyoref1
aktív tag
Ezek a hazai viszonyok, hazai mentalitás.. Engem is mindenki hülyének néz a környezetemben , ha megemlítem , hogy vettem egy számot az Appstore-ból
Sok nyelvben nincs is az a magyar szó , hogy " szerezni " , csak a "lopni" meg a "venni" szót ismerik
[ Szerkesztve ]
-
ans
aktív tag
Jaja. Ráadásul az iPhone-t bezzeg meg tudják venni.
-
Mr X
veterán
válasz vadászcsiga #3466 üzenetére
Jelen esetben pl. jobb lett volna, ha gyorsan törlik az érintett hsz-eket, minthogy oldalakon keresztül menjen a szájtépés.
Engem mondjuk nem zavar, de nem lenne jó, ha a sok off miatt végigverne itt a banhammer.
-
kmisi99
addikt
Üdv! Tesóm vett egy iphone 3g-t és töltőre dugta a teló képernyőjén ott az alma logó és hiába nyomja már mióta a jobb felső gombot (gondolom az a bekapcs gomb) nem reagál semmire a teló.
-
Mr X
veterán
válasz kmisi99 #3470 üzenetére
Egyszerre lenyomni és lenyomva tartani a home és power gombokat, míg újra nem indul a telefon. Ha ezután sem bootol be, akkor iTunes-ban restore.
vadászcsiga:
Olvastam, csak az a helyzet, hogy a fórumtárs tegnap este 11 óta nem írt ide, de azóta is, amint kicsit leülepedne a téma, újra jön valaki, aki csavar rajta egyet. Hagyni kellene a francba.
[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
Akinek t-s telefonja van és gondja van az imaessge-el, az nem lehet, hogy a szolgáltatói gond? Mondjuk tiltja?
-
ficere
aktív tag
Nem tudtok olyan programot,amivel betűméretet tudok változtatni?
Machete nem ír sms-t
-
-Ben-
veterán
Sziasztok!
Mitől lehet az, hogy mostanában kb. háromszor kell hívnom mindenkit, mert az első két alkalommal csak néma a telefon. Bárkit hívok, ez elég sokszor megesik. Elsőre szinte sohasem jó, pedig majdnem fullon van a térerő. Még amit megfigyeltem, hogy telefonálás közben iszonyat forró lesz a hátlap, múltkor 8 perc beszélgetés után simán tojást lehetett volna sütni rajta.......
(i4 -ről van szó)
-
DonThomasino
veterán
Mikorra várható új iphone?
" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
Kommy
veterán
válasz DonThomasino #3479 üzenetére
október
-
máyköl
veterán
válasz DonThomasino #3481 üzenetére
Igen, valószínűleg Magyarországon csak jövőre.
Biztosat nem lehet, de nagyobb képernyőt, kisebb töltőcsatit, jobb kamerát, és nagyobb ram -ot pletykálnak. Az új design szinte biztosra vehető. -
fazr
senior tag
válasz DonThomasino #3481 üzenetére
Valszeg USA premier után 1-3 héttel lesz az itthoni premier.
-
Totheground
addikt
Szerintem (remélem) nem kell 2013ig várni, November körül lesz.
Remélem nem az új iMac-el egy időben, mert akkor az drága hónap lesz.
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
máyköl
veterán
válasz DonThomasino #3483 üzenetére
Szerintem nem éri meg. 4S gyorsabb, van benne Siri, és jobb a kamera. Ezek közül a gyorsaság a legfontosabb tényező, de gyorsnak számít a 4 is, bár az tény, hogy 4.3 óta belassult...
Ha októberben bejelentik, már itt lesz novemberben? Hmmm, ez meglepett. Akkor lehet, hogy év vége fele már meg lesz a hazai premier...
-
Kommy
veterán
válasz kmisi99 #3488 üzenetére
Kapcsold ki a telefont a power goomb hozzú nyomásával és miközben nyomod a home gombot dugd rá a gépre, ekkor recovery módba kell kerülni és felismeri a gép.
Restore gomb csak akkor van ha a telefont látja az iTunes
vagy TinyUmbrella és ott van egy gomb amivel recovery módba lehet rakni , de azt hiszem ehhez is kéne látni a telefont.
[ Szerkesztve ]
-
kmisi99
addikt
De nem reagál semmire sem csak ott virít az alma. Fél percig nyomtam a bekapcs gombot semmi félpercig nyomtam a bekapcs home ot és semmi. Elvileg akitől lett véve az fullra törölt mindent ennyit tudok. Na meg mondjuk az usb kábel is olyan rakat fos hogy két helyen is a szigetelés lecsúszott de ahogy fogtam éreztem az áramot benne szóval az elvileg jó.
az előbb rádugtam usb re és eltűnt egy pillanatra az apple logo aztán visszajött.
[ Szerkesztve ]
-
kmisi99
addikt
-
Totheground
addikt
válasz kmisi99 #3493 üzenetére
Próbáld DFU modeban
"Ha elszállna a telefonod, és hosszú perceken keresztül csak a fehért almát látod a kijelzőn, ez a mód megoldás lehet.
- elindítod az iTunes-t
- rádugod a gépre, kikapcsolod a készüléket.
- Power és home gombot együtt nyomod és számolsz 10-ig
- Felengeded a Power gombot, de a Home-ot nyomod tovább, ismét 10-ig számolszEzután Restore az Itunesból."
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
máyköl
veterán
Létezik vodás I4 -ből fehér? Valahogy sehogy nem találok az aprón..
-
kmisi99
addikt
válasz Totheground #3494 üzenetére
usb dfu device.... várakozás az ipod eszközre....visszatöltés és frissítés
[ Szerkesztve ]
-
-
DonThomasino
veterán
AZ új Ipad del telefonálni tudok ha cellularos?
" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
Kommy
veterán
válasz DonThomasino #3499 üzenetére
jb nélkül nem lehet. max skype, viber-en keresztül
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest