Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Aszpirin

    senior tag

    válasz Sasi001 #311622 üzenetére

    Tényleg? Akkor nézd meg ezt 9:22-től, és lássuk, mi lesz a véleményed azután (én speciel úgy látom, hogy pont az AWU nincs sehol a Garminhoz képest búvárkodásnál, pedig ez egy AppleInsider nevű csatorna, szóval erőlködik rendeen a srác, hogy minden jót eösszeszedjen amit csak lehet az AWU-ról... és a végén elismeri, hogy az Ultra egyelőre a nyomába sem ér a Garminnak. Igaz, ez egy Ultra, nem Ultra2, de tudtommal semmi olyan újítás nincs az Ultra2-ben, amivel hirtelen agyonverné a Garmin Descent MkIIi-t :) )
    Naszóval itt van 9:22-től lesz érdekes számodra: https://www.youtube.com/watch?v=xSNuQzEU9jA
    Ps. tudja a merülési sebességet is, sőt a megállók jelzéseit is, utóbbit még jobban is, mint az AWU. Inkább azt sorold fel a videó megnézése után, hogy mi mindent nem tud az AWU, amit a Garmin igen. (pl levegő integráció / vezték nélküli nyomástovábbítás SONAR-ral, akár 5 jeladóval?)
    Az Apple még nagyon messze van attól, hogy elmondhassa, hogy a Garmin a nyomáéba sem ér - bármilyen sportról legye szó. Inkább fordítva. Ez van. többéves Garmin és többhónapos AWU-tapasztalattal állítom ezt. Nagyon szerettem volna, hogy az AWU2-esem verje a Garmint, hát nem kicsi volt a csalódás...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák