- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Videós, mozgóképes topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Oid
aktív tag
válasz Fritz Teufel #309371 üzenetére
Hello,
ezek a Witfast szíjak milyenek pontosan? Ocean érdekelne, de sok szíj olyan szilikonbol van, ami olyan tapados, porgyujto, stb.
-
félisten
-
MasterMark
titán
-
Morris
veterán
válasz MasterMark #311106 üzenetére
Mindenki ágáll ellene, de jól olvasom, hogy böngésző appokról van szó?
-
Fritz Teufel
addikt
Nem hiszem, hogy sok embert érint, szerintem csak funkcióvesztés volna az EU-n kívüli felhasználói lehetőségekhez képest.
Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2
-
DrBubo77
veterán
válasz szabonagyur #311103 üzenetére
Én nem vagyok hater, de ilyen b*romságot.
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
Topikgazda
válasz DrBubo77 #311110 üzenetére
Ez egy zárt rendszer , s bár egyre jobban konvergál a kis zöld robot felé, azért vannak benne ilyen korlátok.
Ez a zártság nagyon megosztó téma, engem speciel épp nem zavar. Talán azért, mert egyrészt tudtam, mit vállalok, amikor ide váltottam, másrészt azért, mert előtte használtam már zárt rendszert és az is nagyon kézre állt nekem. Persze, ezzel nincs mindenki így, sokaknak jobban tetszik a robotos OS. -
sipoczgabor
tag
Szasztok, melohelyen van egy lg okostv, arra tudom valahogy tukrozni az iphone13at? Kepernyo tukrozesnel nem talalta (android ugye igen) van valami titkos modszere?
-
Topikgazda
válasz sipoczgabor #311113 üzenetére
Ha nem tudja a TV az airdrop-ot, akkor nem igazán. Vannak appok, amik azt ígérik, menni fog, de az itteni tapasztalatok alapján ez nincs így.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
DrBubo77
veterán
válasz Zsolt,72 #311112 üzenetére
Nekem nem a zártsággal van bajom. Hanem azzal, hogy eldobja a bluetooth-os eszközzel a kapcsolatot.
Tudom, hogy teljes funkcionalitást mindkét oldalon a saját eszközzel lehet elérni. De a kapcsolat fenntartása, értesítések átküldése elég alap dolog.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
félisten
-
Fritz Teufel
addikt
válasz Zsolt,72 #311112 üzenetére
"Zárt rendszer" abban az értelemben, hogy nem root-olhatod és az Apple nem is engedi. Másrészről meg olyan, mintha a Linuxra mondanának azt, hogy zárt rendszer a Winfoshoz viszonyítva. De ilyent senki nem állít, és így nézve az iOS sem az.
Egyébként az Android is elkezdi komolyabban "büntetni" a rootolást. Rootolt telefonnal innentől kezdve csak SMS van, RCS nincs.Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2
-
Cseri0058
őstag
Sziasztok.
Ez mitől lehet? Töltés után ilyen zöldes a kábel vége?
Ezt letudom törölni, de mindig ilyen lesz.
-
-
Topikgazda
válasz Fritz Teufel #311117 üzenetére
-
-
Fritz Teufel
addikt
válasz sipoczgabor #311113 üzenetére
Nálam az LG tévém minden további nélkül megy AirDroppal.
Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2
-
-
félisten
-
-
Sungoo
addikt
válasz ittakary #282942 üzenetére
Csak egy érdekesség icloud restorral kapcsolatban. Én a kontakjaimhoz előszeretettel használok posztert. Tetszik ez a teljes kijelzős megjelenítés. Restore után szerkeszteni akartam egy névjegy poszterét, ezt a hiba üzit kaptam. Illetve az összesnél, amelyiknél próbáltam. Nem életbevágó, csak furcsa.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
addikt
válasz Oldman2 #311136 üzenetére
Nem csak nálad van a hiba, mert kíváncsiságból most én is elkezdtem Ki-Be kapcsolgatni és én sem látok abszolút semmi változást sem a Kamerában (az így és úgy elkészült képeken sem), igaz én nem indítottam újra a telót miatta, mert annyira nem érdekel a dolog.
De amúgy CharlieDrop megírta a tutit. 👍
-
sid87
senior tag
válasz herdsman12 #310693 üzenetére
Egyáltalán nem érzékelte már a telefon hol van, hónapok óta le volt merülve, eltávolítottam az id alól és úgy próbáltam. De ugyan ahhoz az idhoz szeretném csatlakoztatni.
Egyébként azóta sem sikerült, pedig sok mindent olvasgatok róla.
iPhone 12 Pro Max (Telenor) | Apple Watch S6 | iPad Pro 10.5 | MacBook Air M1 16Gb | Pana Lumix LX100II | burgerem.blog.hu
-
Topikgazda
válasz Oldman2 #311136 üzenetére
A két sáv alul-felül ott marad attól még fényképezés alatt, viszont a kép úgy készül el, hogy berleveszi azt is, amit szürke-félig átlátszó sávban látsz. Viszont ezt csak akkor látod, ha szerkeszted a képet és pl. kivágás funkciókor már az egész "frémen kívüli" képet fogja mutatni.
[ Szerkesztve ]
-
kulu22
aktív tag
Sziasztok, létezik, hogy egy alap 5GB-is iCloud-ra nem tud biztonsági mentést készíteni a telefon ha nincsenek a fényképek mentése/szinkronizálása beállítva, sem zene, sem más egyéb nincs a készüléken ami ezt indokolná. Hogyan tudom kideríteni, hogy mi az ami miatt mégsem?
-
sgeza
veterán
válasz kulu22 #311141 üzenetére
Nem elég, hogy a fényképek iCloud szinkronját kikapcsolod, mert ilyenkor "átvált" arra, hogy alkalmazás adatként menti a képeid. A biztonsági mentés részletein belül kapcsold ki a Fotótár alkalmazás mentését!
Illetve még az is lehet, hogy a saját tárhelyen tárolsz fájlokat, ez esetben a Fájlok mentését kapcsold ki! Illetve én azt tapasztaltam, hogy azok az alkalmazások, amik saját névvel könyvtárat hoznak létre a saját tárhelyen, az abban szereplő állományok ahhoz az alkalmazáshoz tartoznak, amelyik létrehozta a könyvtárat. Pl. Chrome-mal letöltesz valamit, amit a Chrome a saját tárhelyen létrehozott könyvtárába tesz, akkor az a Chrome adatához fog tartozni. Ha onnan átteszed egy "semleges" könyvtárba, akkor a Fájlok adatához fog tartozni.[ Szerkesztve ]
-
válasz icecave #311140 üzenetére
Gondolom a "körbevágás" funkcióra gondoltál...
Csináltam 2 ugyanolyan fotót, az egyiknél KI, a másiknál BE volt kapcsolva a "Kereten kívüli rögzítés megtekintése".
Mondjam, vagy mutassam mit tapasztalok ezen szerkesztése közben?
Gyakorlatilag mindkét fotó ugyanaz, semmivel nem több az, amelyiknek "többnek" kellene lennie.Ami érdekesség nálam, hogy a „szürke-félig átlátszó sáv” nálam tök fekete, nem átlátszó.
-
Topikgazda
válasz Oldman2 #311143 üzenetére
Meg kell várni, míg a fekete rész, szürke-félig átlátszóvá válik, mert nem vált át azonnal. Ha egyhelyben tartva sem vált át, kiit mozgatva a téma körül, stb. menni fog. Ha fekete marad, akkor ugyanolyan képet csinál, mintha be sem lenne kapcsolva.
[ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
válasz icecave #311144 üzenetére
A kereten kívüli rögzítés csak annyit jelent, hogy fényképezéskor látod a mellette lévő részt is, de maga a kép a világos rész területe lesz. Én most kipróbáltam, és szerkesztve sem jelenik meg a plusz rész, pedig a kameránál nekem megjelenik, ha bekapcsolom azt a beállítást. Legalábbis nálam határozottan így van. (iOS 17.4)
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz sgeza #311145 üzenetére
Szerkesztés esetén is pl. Crop/kivágás ami esetén megjelenik a frémen kívüli rész, ha csak rányomsz a szerkesztésre, semmi sem változik ugyanazt mutatja.
Szóval ilyenkor van értelme, hogy frémen kívül is fényképezel, pár utólagos szerkesztési paraméter esetén.
[ Szerkesztve ]
-
capulet75
addikt
Sziasztok. Az I13 és 14 közt kamerafronton nagy a különbség? Mennyire fontos a nagy tárhely az iphoneban? Gondolok itt arra, hogy 128gb tárhely az kevés?
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Politika
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- iPhone topik
- Windows 7
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest