- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- Videós, mozgóképes topik
- Még mindig új Ryzeneket kap a Socket AM4
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
kulu22
aktív tag
Reggelre a 13 Minim sztem újraindult, este 60% körül tettem fel a töltőre (magsafe), ébredéskor kódot kért ill. le voltak zárva a sim-ek is. A 17.0.3 már megjelenése óta rajta van. Akkuja kifogástalan, nincs fél éve hogy cseréltettem az iCentre-ben eredetire.
Eddig még nem produkált ilyet, van ötletetek, hogy mi történhetett? -
őstag
Na végre, most volt az első este hogy működött az optimalizált töltés a 12 mini-n, 17.0.3-al.
-
veterán
válasz Aszpirin #301034 üzenetére
Igen az iMessege-be bejelentkezés azt jelenti, hogy az órában lévő SIM számát is fel kell venni oda, hogy tudjon küldeni / fogadni. Ha arra küldik akkor megkapod anélkül is, hogy ott lenne a telefon.
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
-
KrAt
veterán
Sziasztok!
Ma reggelre azt kérte az i13 tőlem, hogy frissítsem a fizetési adataimat, mert gondolom nem tudta levonni. Erste-s kártya
Pénz volt rajta, limit is, ok, szóval erről az oldalról nem érzek problémát, azonban reggel a postás mondta, hogy tegnap voltak valami globálisabb kártyás fizetés problémák, lehet ez lehetett vmi gond? -
SharpSA
veterán
Ide is beírom amit a 15 Pro Max topicjába írtam, mert talán van aki azt nem nézi és tud válaszolni:
Videó felvételnél aktívabb mozgás esetén (futás, enyhe ugrálás, erősebb gyaloglás) nálam megremeg a kép amikor a talpam talajt ér . 5x zoom esetén sima lépések közben is. Akinek szintén 15 Pro Max készüléke van megnézné, hogy ilyen esetekben nála mi a helyzet?Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
Navaren
aktív tag
Vagy egy hónapja volt pont ugyanilyen nekem is
A magyar kártyám CIB-es, évek óta erről a számláról fizetek minden Apple-t, soha semmi gond nem volt vele.Ráadásul az volt az érdekes, hogy sehogy sem tudtam a telefonon elfogadtatni az adatokat, oda kellett fáradni asztali géphez, és ott megcsinálni.
Azóta sem tudom, mi történt és miért.iBalu // Ordo Ab Chao //
-
-
tothjozsi96
addikt
Sziasztok!
iOS 16.6-ot aláírja még az Apple?
Nekem nagyon nem jött be a 17. -
veterán
válasz tothjozsi96 #301069 üzenetére
Már nem.
-
senior tag
válasz xhege #301043 üzenetére
O.K., csak nem értettem azt a szürke "csonkított" háromszöget (konkáv ötszöget) a kép jobb szélén.
De akkor ez alighanem egy faldarab és a túlzott élesítés meg túlzott HDR eredménye - ez a gond egyébként a telefonos képekkel - SZERINTEM - hogy a túlélesítés és a túlzásba vitt HDR-algoritmus miatt szemnek tetszetős, de a valós, szemmel érzékelhető fényviszonyoktól már nagyon eltérő, kétdimenziós, mindenhol-éles képet "processzálnak" - és ez egy jó példa erre: a tárgyak méretén kívül semi sem érzékelteti a mélységet, és a viszonylag közel lévő dolgokról sok sikert megállípítani, hogy melyik hol is van a valóságban. Ez viszont nem vesz el semmit abból, hogy a téma és a kompozíció is nagyon jó, szóval gratula, remek épület-absztrakt lett ebből a képből (amúgy nekem is 14PRO-m van)[ Szerkesztve ]
-
ittakary
nagyúr
válasz Pedramek #301074 üzenetére
egy fél éve regisztrált ismeretlen beböfögi ide, az nem source/bizonyíték
"kicsit jobban utánajárnál" - az igen, látom arc az van
Apple Technical Support-ot hívtam nyáron, ott nem tudták megmondani nekem hogy mennyi az önrész... mondtam nekik hogy US/UK/DE/stb árak nyilvánosak fent vannak az Apple.com-on de a magyart nem találom és mondták hogy visszahívnak amint kiderítették - hát nem hívtak
-
Topikgazda
-
senior tag
válasz syIex #301055 üzenetére
Ebben biztos vagy? Már hogy az órákban lévő SIM számát is fel kell az iMessage-ben oda venni? (szerintem meg nem, ugyanúgy kapja meg ekkor az üzenetet az AW, mint ahogy egy pl. MacBook vagy az általában nem BT-közelben - akár 50 km-re lévő, bekapcsolt iMac-em - na mindegy, csinálok egy próbát).
-
félisten
válasz burgatshow #301041 üzenetére
Tudom, hogy az, Android esetében is így van szerintem, csak benéztem
-
tuzpenge
őstag
válasz Zsolt,72 #301079 üzenetére
Hát köszönöm a segítséget, akkor csak visszamegyek és kérek egy feltöltős esim-et a vakegértől.....
És amúgy a honlapjukon nem látom (itt meg lehet én vagyok a vakegér), hogy van e olyan feltöltős kártya lehetőség ahol nem havi x összeget akarnak elkérni, hanem ameddig a feltöltött keret le nem fogy addig használható legyen (mondjuk 1 év, mert csak tartaléknak kellene nekem is a yettel)?ˣ
-
SenorChang
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék tőletek kérni.Rendelkezem egy három éve vásárolt iPhone 11-gyel, amivel alapvetően elégedett voltam/vagyok az évek során. Sajnos az akkumlátorának az állapota 77%-on van, ami kicsit érthetetlen számomra, mert extrém felhasználásnak sosem volt kitéve (alapvetően így is kibír egy napot, max rádugom powerbankre).
Gondolkozom azon, hogy megváljak tőle, akkumlátort már nem szeretnék benne cseréltetni. Jelenleg a sima 15-ös modellen gondolkodom.
Szerintetek érdemes lenne-e? Én egy teljesen átlag felhasználó vagyok, annyi igényem van, hogy működjön a telefon stablian. Nem érdekel, hogy csak 60hz-es a kijelzője, vagy az, hogy csak 2.0-ás USB csatlakozóval rendelkezik.
Köszönöm a segítségeteket!
-
Topikgazda
-
Lien
aktív tag
Sziasztok, tegnap valtottam le az 5 eves iphone 8-amat egy uj iphone 15-re. Hogyan mukodik a paypass illetve hogy-hogy nincs 5G-m Budapesten, telekommal? Csak 4G-t ir a forgalom. Illetve azt vettem eszre, hogy az iphone 8-t total levette az apple id-rol, pedig neha jo lenne hasznalni internetezesre, lehet egyszerre ket telon egy apple id bejelentkezve? Koszonom valaszotokat.
-
ittakary
nagyúr
- PayPass a bankártyára vonatkozik, itt Appel Pay-nek hívják -> így működik
- nézz utána a szolgáltatódnál, hogy az 5G benne van e az előfizetésedben
- nekem is 2 iPhone van az Apple ID-ban, hogy érted hogy levette? gyárira visszaállítottad? -
-
Topikgazda
válasz Stauffenberg #301095 üzenetére
„szóval havidíjasként is simán ki lehet maradni belőle”
VS
„Nem minden havidíjas előfizetés tartalmazza az 5G hálózat elérését.” -
Shyciii
veterán
Ez nem igaz. Nekem nincsen korlátlan mobilnet, csak 5GB, és minden további nélkül van 5G-m, szal nem a mobilnet mennyiségétől függ ez.
[ Szerkesztve ]
-
Noxy
veterán
Ha jól emlékszem 2 vagy 3 hónapig tartott. [kép]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest