- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tybor66
tag
Üdvözletem!
Akinek problémája van az időjárás alkalmazással, esetleg érdemes lenne elolvasni ezt a cikket:
Apple Weather app not working on your devices?
Elképzelhető, hogy ez a hiba oka.
iPhone SE (2016) & iPhone SE (2020) -> Samsung Galaxy A54 (8/256) & MacBook Air M1 (2020)
-
markknight
veterán
Bedobtam egy linket ahol le van írva, hogy baj van vele.. Erre csak van olyan aki még beírja, hogy nem jó neki. Remélem a mostani kommentem után is beírja még pár ember a nyilvánvalót. Jesszus..
[ Szerkesztve ]
-
adika4444
addikt
válasz zzola #284741 üzenetére
Az egész időjárás APP egy vicc rendelkezésreállását nézve. Rendszeresen ezt csinálja, most már azt is kiírja, hogy a Wi-Fi nincs bekapcsolva. Persze ha rákattintok nem kapcsolja be (nem is tudja, mert közben azon át megy a netrádió)...
Apróság egy ilyen APP, de a hektikus működése elég komolytalanná teszi az Apple-t, hogy eszembe se jusson pl. a fizetős iCloud-ért pénzt adni...
Szerk: Pont most betöltött, de továbbra is jelzi, hogy a Wi-Fi ki van kapcsolva
[ Szerkesztve ]
üdv, adika4444
-
Noxy
veterán
válasz istnag #284753 üzenetére
És ha megtudod a hiba okát meg is javítod?
Szörnyű hogy nem működik. Ki sem merik menni, mert nem tudom milyen lesz az időjárás az Apple app-ban.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Imi1981
veterán
válasz markknight #284756 üzenetére
Talán nem látta mindenki a linkedet mert nem onnan kezdte el olvasni a fórumot jesszus . Tudod sokszor van egyedi eset és azért írtuk be többen,hogy lássák ez nem egyedi hiba. Jesszus
-
Noxy
veterán
válasz Imi1981 #284761 üzenetére
Azért írnak mert végre van miről írni a sok unalmas téma után.
Van egy egy hiba, [link] (ami neten bármikor, bárhol lehet) amit sz.. lehet rágni, a végén meg kiköpni.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Buckey
őstag
Szia!
Több hiba van, és nem csak itt, hanem mindenhol!
Amúgy, ha már időjárás app, nekem a “gyárin” kívül még kettő van feltelepítve, de mindhárom más hőmérsékletet mutat! Úgyhogy, én már az ilyen appokra nem adok, meg nem is lenne baj, ha nem is léteznének! Átverés és felesleges energiapazarlás az egész időjárás “előrejelzés”.
Amúgy a “gyári” app mobilneten nekem működik, a wifi-vel van baja valamiért. De annyira nem izgat.[ Szerkesztve ]
-
Sza_Sa
senior tag
Időjárás app nekem működik.
De hogy legyen más is :
megvan a telefonszám kijelzés hiba, a feleségem kontaktjai katasztrófa állapotban vannak. Nagyjából kibogoztam amit lehetett, de sok munkám lesz még vele. Egyébként is én tartom rendben a telefonjait, szóval…Sim névjegyzékeket lehet valahogy törölni? Valami ősrégi kontakt lista lehet rajta, le kellene gyalulnom, de nem találtam beállítást. Vagy előveszem a régi droidos telefonom.
"Van három rágóm, pont hárman vagyunk. Egy kell holnapra..."
-
BloodRay
veterán
Félted az Apple részvényeid, vagy neked mi bajod?
Tényleg vicc az időjárás app ahogy "működik". Nem csak most, alapvetően is van baja...
Lehet fényezni a szart, de attól még nem lesz jobb.
Mellesleg mióta megvan a 14 pro több problémám van vele mint az androidos készülékeimnél az utóbbi 7 évben...
Tudom: "Akkó nem neked való az Apple!"..."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
Imi1981
veterán
Van aki mégis úgy úgylátszik. Na mindegy nekem nem az volt a célom az biztos. Nekem mobilneten se működik. Én szeretem amúgy mert elég pontos az előrejelzése. Persze nem tévedhetetlen de attól még jó.
markknight azért köszi. Csak a megjegyzés, jesszusozás nem volt szép de mindegy lépjünk túl rajta.[ Szerkesztve ]
-
esbii22
őstag
Amióta az iOS 16-al lecserélték a The Weather Channel forrást erre a transdanubias vacakra (gondolom ebben a régióban) én azóta inkább Időképen nézem meg az előrejelzést. A The Weather Chanellel tök jó volt.
iPhone 11 128 GB White, Apple Watch SE 44mm, Hyundai i30 II. gen.
-
Kobe
veterán
Hi
uj frissites ota menuben masnak sem mutatja az airpods tok toltottsegi allapotat?
csatalkozaskor felvillan a popupban de inkonzisztens adatot mutat, hol 54, hol 84 %ot a tokra, menuben meg ures alatta a kijelzes -
Fritz Teufel
addikt
Nekem most működik, nem tudom miért. Amit csináltam:
Beállítások>Időjárás>Helyezet>Mindig -ki-be kapcsoltamAztán rákerestem egy amerikai városra az időjárás appban, és egy kis gondolkodás után működött is.
Egyébként ez a bénázás érthetetlen. Ilyenekhez a Droidon nem szokott hozzá az ember :S Egy hibát kijavítanak, majd okoznak másikat helyette
[ Szerkesztve ]
Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2
-
westcoastog
veterán
válasz Fritz Teufel #284774 üzenetére
Nekem elkezdett magától működni az app most, és a helyet is jól mutatja.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz westcoastog #284776 üzenetére
Akkor nem én javítottam meg . Pedig már dülledt a mellkas
Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2
-
westcoastog
veterán
válasz Fritz Teufel #284777 üzenetére
Lehet te javítottad meg, mindenkinek. -
Geryson
addikt
Sziasztok! Gondoltam elkezdem átköltöztetni egyesével az appokat (move to ios sajnos a felét sem költöztette át). Egyik kezemben az android, másikban az ios. Igen ám, de az ios sokszor csak az appkönyvtárba dobja bele, nem a főképernyőre. Hogyan lehetne minden alkalmazást főképernyőre kidobni, hogy utána szépet szétrakjam őket?
Rinderkennzeichnungsfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz
-
Sza_Sa
senior tag
válasz BloodRay #284770 üzenetére
Na igen, azért - is - vettem csúcs ios telefont, hogy ne legyen olyan érzésem, csak azért nem működik faszán, mert sajnáltam a pénzt a jóra.
Eddig s5-től mindig csúcs Samsungokat vettem, az utóbbi kb. 8 évben szoftveresen nagyon kevés gondom volt velük. Azt várnám, hogy az Apple legalább enyit tud nyújtani, és akkor nem fognak fájni a működésből adódó megkötések."Van három rágóm, pont hárman vagyunk. Egy kell holnapra..."
-
Imi1981
veterán
válasz westcoastog #284776 üzenetére
Nekem is! Lehet olvassák a fórumot 😄.
-
BloodRay
veterán
Ofc, lényeg te jobban érzed magad attól, hogy így gondolhatod...
Sza_Sa -> Igen, mióta megvan tapasztalom én is a sok jót a fostos droidhoz képest...
Gyengébbek kedvéért pedig: Megvan még a droidom is emellett(hála égnek) és marad is. Ez pedig a pár jó tulajdonsága, a kíváncsiság és az alternatívák hiánya miatt marad.
[ Szerkesztve ]
"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
Fritz Teufel
addikt
válasz westcoastog #284779 üzenetére
Erre gondolni sem mertem, de a kisdobos ott segít, ahol tud
-
Fritz Teufel
addikt
Apple Weather App Forecast Data Not Loading for Many Users
Ők még nem tudják, hogy megoldottuk
Valószínűleg a szerveren gubancoltak össze valamit.[ Szerkesztve ]
-
KillerATi
tag
Na ez nekem sose működött jól, az AirPods Proval, a tok toltottsege misztikus dolog.
Egyébként a régi időkhöz képest, tényleg rengeteg szoftveres probléma van az iPhoneokkal, szerintem. És sok ilyen röhejes, és gáz dolog van. De (szerintem legalábbis) még mindig jobb a helyzet mint más platformokon. Szóval Ben vagyok elvakult, látom sajnos hogy egyre több a probléma, de akkor sem tudnék másra váltani(próbáltam).
[ Szerkesztve ]
-
Fritz Teufel
addikt
Egy kis hír mára is. Enjoy:
A kijelző alatti arcazonosító állítólag az "iPhone 17 Pro" -on debütál
Ross Young kijelzőelemző szerint az "iPhone 17 Pro" lesz az első iPhone, amely a panel alatti Face ID technológiával rendelkezik.
A Twitteren korábban megosztott frissített ütemtervben Young azt állította, hogy a kijelző alatti Face ID technológiát az elülső kamera számára továbbra is körkörös kivágás kíséri. Ez a megvalósítás várhatóan a 2027-es "Pro" iPhone modellekig tart, amelyeknél a kamerát a kijelző alá száműzik a valódi "teljes képernyős" megjelenés érdekében.
Az előrejelzés eltér Young eredeti, 2022 májusában megosztott ütemtervétől. Korábban arra számított, hogy a 2024-es iPhone 16 Pro modellek lesznek az elsők, amelyek a panel alatti Face ID technológiával rendelkeznek. A múlt hónapban Young azt mondta, hogy ez az egyéves késés "érzékelőproblémák" miatt következett be. A változás azt jelenti, hogy a Dynamic Islandet jelenleg alkotó két kijelző kivágás látszólag változatlan marad három egymást követő "Pro" iPhone generáción keresztül.
Young azt is elmondta, hogy a szabványos iPhone 17 modellek átveszik a ProMotiont, egy olyan funkciót, amely jelenleg kizárólag az Apple csúcskategóriás eszközeire vonatkozik.Forrás: macrumors
[ Szerkesztve ]
-
Fritz Teufel
addikt
Csaxólok, hogy megint nem működik a widget, csak ha megnyitom Basszus, lassan olyanok lesznek mint a UPC szervizesek
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Fritz Teufel #284793 üzenetére
Bátor ember, ha 3 generációval előre jósol.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz lugosi #284797 üzenetére
Bárcsak ilyen munkám lenne. Három év múlva ki emlékezne még arra, hogy mit jósoltam korábban.
Egyébként évekre előre terveznek, szóval annyira nem kell a ködös jövőbe látni. Annak idején az IBM-ben is kaptunk infókat pár évre előre, a fejlesztésekről. Ha meg valakinek kifejezetten a fejlesztésen van aki súg, akkor már nem is annyira jóslás. Az autók is 4-5 évvel előre vannak tervezve, az SX4 végleges karosszériáját 6 hónappal korábban láttam már, mint hogy kigördült az első autó. Pedig csak beszállítók voltunk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- Iphone 15 Pro Max 256gb
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest