- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini-ITX
- Milyen SSD-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
j.la
tag
Sziasztok!
16.4-es update óta nem megy a mobilnetem a 12 Pro-n. Az SE 2021-en meg megy (szintén 16.4-el). A 12-esen már reseteltem minden módszerrel amit a neten írtak. Másnak is előfordult ilyen hiba? Egyedül a full restoret nem nyomtam még be.
Köszi előre is!
-
esbii22
őstag
Láma kérdés, de ha iMessage-n küldök képet vagy videót akkor azért nem számol fel extra költséget igaz ?
iPhone 11 128 GB White, Apple Watch SE 44mm, Hyundai i30 II. gen.
-
-
válasz herdsman12 #284609 üzenetére
Ok, de mi "más extra költség" lenne még?
-
-
-
Peddy789
őstag
Sziasztok,
Iphone 13 pro hoz keresek tokot ami jobban ved mint a szar apple szilikon.. elozoleg leejtesnel megserult a fem, a szilikon leszakadt, most meg betort az uveg folia valahogy leejtes nelkul.. szerencse hogy csak a folia, de ugyerzem kell egy ertelmesebb tok ha tul akarunk elni meg 1 evet minimum. A kerdes hogy mag safe tokot vegyek?
Van valakinek tapasztalata mag-safe autos telefon tartorol ? mennyire stabil / rizikos? -
Fritz Teufel
addikt
válasz Peddy789 #284615 üzenetére
Nekem ez van (na jó, 14 Pro Max-hoz):
Spigen Ultra Hybrid Mag Apple iPhone 13 Pro Magsafe
Bár, a te használati szokásaidhoz valószínűleg inkább egy UAG tok kellene.A MagSafe meg attól függ, hogyan akarod tölteni és használni. Az autós tartó teljesen rendben van, ha közúton közlekedsz a gépjárműveddel és nem hullámvasúton.
Ezt javaslom, mert ez hűti is a telefont.
HaloLock™ Wireless Car Charger with CryoBoost™
Egyrészt, a telefon jobban melegszik a vezetékmentes töltés miatt, másrészt meg a szélvédő alatt a Nap is melegíti. Jól jön ez a hűtés mindenképpen. Stabilan tart mint minden MagSafe eszköz. Ha kell kód, szólsz. Nekik is vannak tokjaik.[ Szerkesztve ]
Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2
-
waccamár
senior tag
válasz Peddy789 #284615 üzenetére
Én a felettem linkelt ESR márkának használom a csak magsafe tartó (tehát nem töltő) verzióját.
Baromi stabil, mentem már vele zötyögős földúton is és ott sem engedte el.Egy Nillkin Frosted Shield tokkal használom - előtte egy Spigen Cyrill tok volt rajta, azon egy fokkal gyengébb volt a mágnes (bár inkább úgy mondanám, hogy a Nillkin erősebb, mert a Spigen is stabil volt).
Nekem az ESR tartó-töltő kombója nem jött be két dolog miatt: a kialakítása nem tetszett, túlságosan "kinyúlt" előre, emiatt útban volt és jobban be is rezonált.
A másik meg a hangja: az aktív hűtést lehet hallani. Autófüggő, nekem hibridem van, ami sokszor hangtalan így engem nagyon zavart, hogy hallom folyamatosan a ventit.
Tokokból Spigen, Nillkin amit ajánlanak, de szerintem a sima szilikon toknál minden jobban véd. A Nillkinnek a sarkai pluszban megerősítettek is.
-
adika4444
addikt
válasz Fritz Teufel #284616 üzenetére
UAG-ra +1. Én nem szoktam leejteni, de a SE2020-amra Civilian-t vettem. A 13 Mini-re sajna nincs ilyen, szóval Monarch-ot raktam. Ez is jó, de talán ha választanom kéne a kettőből, a Civilian jobban bejött az tényleg kb. egy műanyagdarab, nekem már ez a Monarch is túl csicsás a hátsó részével. Védeni viszont véd, igazi tank tőle a telefon.
üdv, adika4444
-
Sza_Sa
senior tag
Ha már tok: Ringke Fusion Matt, az eddigi legjobb tokom 20 ezer alatti kategóriában, pláne úgy, hogy kb. 7000 jobb helyeken. Nagyon szép matt felületű tok, szerintem jobb mint a Spigen tokjai, amik szintén vannak. Mellesleg MagSafe-es.
"Van három rágóm, pont hárman vagyunk. Egy kell holnapra..."
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok! Tud valaki parancsot a kijelző automatikus állítására?
Tigris, tigris, csóvafény...
-
bbendre
őstag
válasz Shyciii #284566 üzenetére
SVÁJC - DEACTIVATION OF THE 2G NETWORK AS OF JANUARY 3, 2023
https://www.sunrise.ch/business/en/enterprise/mobile/mobile-subscriptions/2g-switch-off
Nem, már nincs messze itthon sem
iPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
EasyLife
aktív tag
Meg van az új iPhone -om de ez az okos az egyel régebbi 6s emből másolt át mindent amit tegnap óta használok kényszerből a 11-és helyett aminek tönkre ment a kijelző érintő képernyője. Hogy tudom újra rakni hogy a 11 szerinti állapotot töltse le felhőből? Appok. Stb…? Arra mentem hogy iCloudból töltse be az adatokat de nem a 6s re gondoltam… 11 jelenleg levél nehezékkent funkcionál szóval semmit sem tudok vele csinálni.
-
aktív tag
-
EasyLife
aktív tag
válasz Janika--1982 #284632 üzenetére
Sikerült, töröltem az egészet és most már lehetett telefont választani az iclodunál, az előbb még nem lehetett.
-
westcoastog
veterán
Sziasztok. Újdonsült SE tulaj vagyok.. Csak háttérképet szeretnék beállítani.. Ha Edge böngészővel letöltöttem pár jpg-t, mi a büdös úristenért nem látja a letöltött képeket a fotók app, de még a google photo sem? Beállításokban a háttérképnél is új háttérkép hozzáadásánál sem látja őket semmi, fájlkezelőben látom de sokra nem megyek vele. Lehet nem hajnal 1 körül kéne már ezzel vacakolnom.
[ Szerkesztve ]
-
akosxyz
senior tag
válasz westcoastog #284634 üzenetére
Fájlkezelőben megnyitod a képet, bal alul kis ikonra böksz, majd felhúzod ezt a menüt és ott "kép mentése"
-
zzola
titán
16.4 óta a hátlapi dupla koppos printscreen nem működik. Valaki hasonlót észlelt?
-
dud998
őstag
válasz zzola #284637 üzenetére
Nekem jó, pont tegnap használtam többször is. Próbálj meg egy Force Restartot.
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
-
-
dud998
őstag
-
Clemi
veterán
Kérdés. Az IOS 16.4-el megjelent hang illetve mikorofon funkciónál a beszédhang izolálás ki/be kapcsolás nekem egyetlen egyszer jelent meg a vezérlő központban, akkor beállítottam, de onnan egyeszerűen eltűnt és sehol nem találom a beállításokban. Se csatlakoztatott Airpods-al se anélkül nem jelenik meg sehol.
Most csak én vagyok a béna és rossz helyen keresem, vagy ez egy hiba a 16.4-ben? -
-
esbii22
őstag
Állítólag az új iOS annyira teljesítmény igényes lesz, hogy csak az 5G-s iPhone-ok fogják megkapni.
iPhone 11 128 GB White, Apple Watch SE 44mm, Hyundai i30 II. gen.
-
Topikgazda
Április 1 van....
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ukrajnai háború
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest