Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • agabe

    addikt

    válasz irgum #28439 üzenetére

    hasonlo iranyban kellene elmozdulniuk az tuti, mert az auxo pl. nem csak hasznos, hanem egesz egyszeruen fajo hianyossagot potol igen kituno kivitelezesben.

    a jailbreak / nem jailbreak kerdes meg mindneki sajat hangulata/dontese ..stb, de az eleg felresikerult beirogatas volt irgum-tol, hogy nem emelte ki : NEKI nincs szuksege ra, SZERINTE folosleges.
    Barmely iranyu szelsosegre utalo sajat velemeny kinyilatkoztataskent torteno hangoztatasa nem megfontolt bolcsek jellemzoje, es igazan valaszolni sem erdemes ra, maximum csendben elfogadni, es azutan nem torodni vele.
    A hibakat mindenki ismeri aki kicsit elmerult benne, es annak tudataban hasznalja. Esszel kezelve nagy valoszinuseggel nem okoz kulonosebb hatranyt semmi teren, am helyette ad olyan lehetosegeket amit valaki hianyol a jelenlegi rendszerben (mivel boven akadnak hianyossagok ios-ben is, meg mas rendszerben is...par esetet kiveve nem is veletlen, mert ezek nelkul nem tudnanak uj verziok kiadasakor melldongetve raklamozni sajat nagyszeruseguket, es ujitasi kpesseguket, pedig akar evek ota megtehettek volna, csak nem volt szuksegszeru, es miutan nem azt adjak ki amit maximum tudnanak, hanem amit kb minimum elvarnak a vasarlok, ezert ez tovabbra is igy lesz )

Új hozzászólás Aktív témák