- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Nyomtató topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autóhifi
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
Befrissítettem én is a 4-emet, meglátjuk az újjal is hozza-e a 2 napos üzemidőt mint eddig.
#nincsbennetarcsi
-
vadászcsiga
félisten
Másnál sem jön be bizonyos ID alatt a purchased fül 4S-en?
-
Blaise
veterán
válasz vadászcsiga #27354 üzenetére
i4-en se jön be.szerk: bejön, csak rohadt lassan
[ Szerkesztve ]
-
Kommy
veterán
Nálam se jön be (crash-el a az AppStore), de sajnos elég régóta nem működik már nekem iPhone-on, miközben iPad-on gond nélkül megnyitja, ugyan ahhoz az ID-hez tartozót.
[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
válasz vadászcsiga #27357 üzenetére
Nekem is borzasztó lassú az i4-gyel, de pár perc alatt összeszedi magát
Ciki, az iOS "fluidságát" ismerve.
-
majestic
őstag
A brutális merülésre esetleg nem lehet alkalmazni az akku kalibrálását? Korábban olvastam, hogy lehet iylet csinálni, csak azt nem tudom hogyan...
Esetleg tipp?
Macbook Pro 15', iPhone 16 Pro Max 256GB, Apple Watch Ultra 2 Black, iPad Pro M4 LTE 256GB, G30
-
Tibee86
nagyúr
Nálam se akar bejönni, bár azt sose értettem, hogy mire használja ezt valaki olyan gyakran, vagy akár ritkán. Vagy csak végignézitek, hátha van valami olyan app, amit visszatennétek?
Egyszer akartam megkeresni egy app.-ot, aminek nem ugrott be a neve, de kb a letöltött app-.jaim fele nem is szerepelt a listában.[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz Tibee86 #27362 üzenetére
én amíg működött sokat használtam hogy megkeressek egy appot amit valaha letöltöttem de most szükségem lenne rá mint pl most is, elromlott az ébresztőórám és eljött az idő hogy a szifont használjam ébredésre és emlékeztem hogy egyszer régen letöltöttem egy appot ami akkor érdekes volt. Gépen itunesban beírtam hogy alarm, meg is lett az más kérdés hogy nem sokat ér úgyhogy rögtön töröltem is
[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
válasz bobooo #27363 üzenetére
Közben rájöttem, ha valakinek mondjuk iTunes-ba nincsenek meg az app.-ok, akkor jól jöhet. Ha restore után újként állítom be, akkor szépen lefotózom az összes oldalt/mappát előtte, és iTunes-ból visszapakolom.
vadászcsiga: Csak az a baj, hogy én nem találtam meg a listában, amit kerestem. Lehet onnan törölni egyébként valahogy az app.-okat? FMA miatt annyi "szemét" van benne.
-
Tibee86
nagyúr
Kommy, vadászcsiga: Köszi, ideje lenne szelektálnom már. Eddig nem is tudtam, hogy iTunes-ba is van purchased fül.
-
erdoke
titán
Nekem iOS 6 megjelenése óta nem jön be 6 eszközön...
A legjobb aláírás a héten
-
vadászcsiga
félisten
válasz erdoke #27369 üzenetére
Hát igen. Erre csak a vesszőparipámat tudom mondani, nem is olyan rég volt egy ios ami mindazt tudta amit ez az átkozott nem. Apróságok de nekem számítanak. 4.0.1 óta használok iphone-t, androidról jöttem, megszoktam és büszke is voltam a sok összhangban működő pici, de annál fontosabb összetevőre. Ezt aki pár hónapja csatlakozott meg sem érti.
brühühü
-
baro130
tag
válasz vadászcsiga #27370 üzenetére
Pontosan. Elég sok apró visszalépes történt a kevéske érdemi újdonság mellett az iOS 5 óta. Összességében azonban még mindig használhatóbb, mint a droid és társai. És ez a döntő.
-
Szecsy
aktív tag
Eddig szar mert rettenetesen merul a telo szval ....
-
Hooper
őstag
i4s 6.1 Jailbreak-el mi a helyzet?
Most még 6.01van fent, és JB szűz volt eddig a telóm, de gondoltam a 6.1 után majd kipróbálom. -
bigdady
nagyúr
Akkor ha jb-t akarok majd akkor shift + frissitésre tallózzam most be az 6.1 ipsw-t? Vagy csak kattintsak a frissitésre?
Majd biztonsági mentésből visszaállítja a telót amint kész? Vagy nyomnom kell valamit? Nem akarom hogy utána mentsen egy szűz állapotot és eltűnjön a mentésem.Eddig csak ota frissitettem
[ Szerkesztve ]
-
Totheground
addikt
Egyébként én ota tettem fel a 6.1-et, és írják, hogy a JBhez iTunes-os update kell.
Ha csinálok egy full restore-t akkor vajon jó lesz?Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
Möhe
addikt
Mivel nem vált át a T-ré a csomagom szerint LTE-re (most éncégem+biznisznet L és ahhoz pont egyel nagyobb kell) így van más értelme feltenni a 6.1-et? Nem is vagyok lakhely szerint LTE lefedettségi körben,de azért a torony itt van tőlem 40KM-re és azért útbaesik a lefedett rész.
Én még várok vele,figyelek
-
erdoke
titán
válasz vadászcsiga #27370 üzenetére
Nekem 4.3 óta van iOS eszközöm, de komoly gondom soha nem volt. Ez is inkább csak enyhén bosszantó, és állítólag már dolgoznak rajta, hogy 10+ ezer appot birtoklóknak is betöltsön.
A legjobb aláírás a héten
-
ESP
őstag
Sziasztok!
Került hozzám egy iPhone 2G.
3.1.3 volt rajta JB-zve és függetlenül.
Na mondom nyomjunk egy restore-t. Hát nem kellett volna
Hogy/mivel tudom dzsélbrékelni? Most ugye aktiválnom kéne amit nem tudok...
Függetlenítésre nem vagyok kíváncsi mert ugye az itt tilos.
[ Szerkesztve ]
2012.10.23. - 2013.03.03-ig egyéni arcképem Ali G VOLT
-
törölt tag
akkuidoben nem történt változás..:/ mondjuk, legalább nem fogyaszt többet, mint a 601.
-
golya32
senior tag
Asszonynak van egy 2g, legzavaróbb semmit nem lehet feltenni rá, szinte semmi program nincs hozzá.
Telefonálásra zenehallgatásra tökéletes.Vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.
-
mocsanisi
senior tag
Helló, sziasztok!
Iphone 3gs-em van. A problémám hogy netkapcsolat nélkül nem működik az IGO, netkapcsolattal is van jel 2másodpercig, aztán megint nincs 30-60-90másodpercig, vagy vissza se jön. GPS vevő bekapcsolva. Ez mitől lehet?
"Vékony srácoknál a kockahas olyan, mint dagadt csajoknál a nagy mell. Nem számít..."
-
Martynis
tag
válasz golya32 #27392 üzenetére
Üdv!
Gmail-os névjegyzékeket rá lehet valahogy tölteni az Iphone-ra?
Iphone 4
[ Szerkesztve ]
C75--S500i--6230--7610--6233--k660i--6300--N95 8GB--5130--kf750--i900 omnia 8GB--5800 XM--C6--Iphone 3G 16GB White--I9000 Galaxy S 8GB--E72 Black--N86 8MP--LG Optimus P990 2X--I9000 Galaxy S 8GB--Iphone 4 16GB Black--6230--i9300 Galaxy S3 16GB--N96--Iphone 6 16GB SpaceGray--......Iphone X 64GB
-
szentkuti11
addikt
válasz Martynis #27394 üzenetére
Egy kis segítség. Holnaputánig még megteheted, utána majd változik kicsit a rendszer.
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz szentkuti11 #27396 üzenetére
Ja tényleg. El kell kezdeni atkoltozni icloudra, bár a gmailes cimeimmel nem tudom mi lesz, me.comot nem komálom.
-
bigdady
nagyúr
6.1-el újra megy az icloud-om
(#27399) Gazsi00 igen, merülhet. Furcsa lenne ha nem
[ Szerkesztve ]
-
rayoliviero
veterán
Az akkum merülhet amiatt i5-ben, hogy restore-al feltettem a 6.1-et, de visszaállítottam a korábbi mentésemet?
#27400: A túlzottan szót kifelejtettem.
[ Szerkesztve ]
-
ittakary
nagyúr
válasz rayoliviero #27399 üzenetére
Ha a telefon be van kapcsolva - vigyázat, durva rész jön! - hajlamos lehet a merülésre! Állítólag 99%-ban ki lehet kerülni ezt a fatális tervezési hibát, ha kikapcsolod.
Ne parázzatok már többszázmillió iOS user USAban úgy használja, hogy azt se tudja kb hogy kell bezárni az appokat NEM fog merülni jobban, ne aggódj!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyomtató topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gitáros topic
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OTP Bank topic
- Weblap készítés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- iPhone 15 Hibátlan 2027.03.05-ig Garanciális 99%-os Akku
- Új, bontatlan Samsung Galaxy S24 valamint S24+ 128GB// 256GB// 512GB Samsung garancia
- !Új! Samsung S24 Black 256 Gb Euronics vétel 2027.10.18-ig garanciás KARCMENTES
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy A55 5G 256GB jegeskék színben - 2 év Samsung garancia
- Samsung S23 S911 hibás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest