- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodorjanos
aktív tag
Tényleg valaki már találkozott olyannal, hogy a telefon valamiért hívás közben magától átváltott hangszóróra, de úgy, hogy a hangszóróból nem jött hang majd 5-6 másodperc után visszaváltott normál módba és akkor már hallottam a másik oldalt is?
A voiceovernél találtam automatikus kihangosítást, de elvileg a voiceover ki van kapcsolva, de azért ezt az opciót is kilőttem.
Az a fura, hogy kihangosított állapotban tök süket volt a telefon. 3-4 alkalommal fordult elő az utóbbi napokban. Előtte sosem volt még ilyen. Próbáltam google-n keresni, de nem nagyon találtam semmit a témában. Iphone 11, 16.2-es IOS. -
aktív tag
-
Revesz
aktív tag
Ez a dual SIMezés defektes egy kicsit…az éjszaka 17%-ot merült a telefon az eddigi 0% helyett .
-
bodorjanos
aktív tag
válasz Janika--1982 #280853 üzenetére
Nalam se volt eddig. Lehet kap egy restartot a telefon, az a biztos 🤣
-
Revesz
aktív tag
Egyszerre válaszolok kindenkinek . Mint ahogy írták is minden adatforgalom ki van kapcsolva estére, plusz tényleg úgy rakom le a telefont, hogy 85%-ra van töltve és reggel is annyi. Így is csak 40%-ra tudom meríteni átlag 4 órás kijelző idővel.
- Statisztikában konkrétan semmi sem látszik, ezért is gondoltam egyből a dual sim-re, hiszen tegnap lett beüzemelve.
- A 3 gombos újraindítás is megvolt még este.
- Egyszerűen semmi sem indokolta, hogy ennyit merüljön.
Na majd úgyis látszik, hogy mi okozta/okozza ezt a gyors merülést. Csináltam mégegy újraindítást, többet nem tehetek egyelőre . -
félisten
-
majestic
őstag
Ez egy nagyon fontos beállítás (én nekem eddig eszembe se jutott). Ha már volt, akkor bocsi!
[link][ Szerkesztve ]
Macbook Pro 15', iPhone 16 Pro Max 256GB, Apple Watch Ultra 2 Black, iPad Pro M4 LTE 256GB, G30
-
LanyUs
senior tag
Páromnak van egy Iphone se 2016, de már a 3. akksi megy tönkre + a kijelző is kezd elválni a háztól. Kint ha mínusz volt új korában is hajlamos volt lefagyni a készülék, míg az én Xiaomi Note 3 készülékem vígan elvolt. Az érintő kijelzője sokszor nem is érzékelte, hogy hozzáérek... Nekem nem nőtt a szívemhez, de Neki igen. Cserét kért Méretet nem növelné.
Fórum visszaolvasása alapján 13 mini vagy 12 mini ( a kettő között érezhető különbség nincs ) + igény lenne Apple iPad 9 2021 10.2 256GB-ra is.
Én típustól függetlenül mindig ár/teljesítmény alapján választok készüléket. Nem szoktam hozzá a jelenlegi árakhoz. Ez a két tétel közel 500e-be van. Jó az elgondolás vagy lenne jobb ennyiért?[ Szerkesztve ]
-
kiralytom
aktív tag
válasz kiralytom #280845 üzenetére
Nem oldotta meg az sem, hogy másik kábellel próbáltam.
Megnéztem, hogy másik készülék csatlakoztatható-e a géphez (nem-e az USB port vagy valami Windows rendszer probléma áll fenn) és ott zökkenőmentesen elismerte a készüléket, igaz Androidos DE legalább kizárható egy hibaforrás.Tényleg senkinek semmi ötlete nincsen?
-
-
kiralytom
aktív tag
Végigmentem rajta de ez sem hozott előrelépést. Azonban véletlen megoldottam.
Hátha más is szembesül ezzel a problémával és neki segíteni tudok.Az eszközt mindenütt eltávolítottam. Az eszközkezelőben nem szerepelt egyébként! Viszont a gépházon belül a bluetooth és egyéb eszközökön belül megtalálható volt a készülék. Innen miután eltávolítottam és újra csatlakoztattam USB-n keresztül a készüléket, akkor már kapcsolódott ,felismerte .
-
Noxy
veterán
válasz Sungoo #280873 üzenetére
A tolvaj meg alapból kikapcsolja a telót, oszt tök mind1 hogy mi van beállítva. Értelme meg akkor lenne, ha jelkódot vagy FID-t lehetne a kikapcsolásra beállítani, +eSIM. (JB ezt 10 valahány éve már megoldották)
[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
bodorjanos
aktív tag
-
aktív tag
válasz bodorjanos #280876 üzenetére
Szia,jól tudod,teljesen sose merűl le.
Kikapcsolásig meríted,akkor is marad az akksiban annyi,hogy ez a funkció működjön.Nagy János
-
bodorjanos
aktív tag
válasz Janika--1982 #280878 üzenetére
Azért pár dolgot egész jól kitaláltak Cupertino-ban
-
veterán
Hahó!
Vissza tértem újra az almások közé. Megint volt egy pár hónap kiruccanás a Fold világába, de már közelsem hajtogattam annyit, mint az elején szóval jöttem vissza.
Újra 14 Pro lett a válszott csak most az új lila színben viszont azt nem tudom, hogy mennyire érdemes fóliát tenni rá?
Azokat a kommenteket, hogy "megveszel egy X száz ezrest telefont és sajnálsz pár ezer Ft-ot" hagyjuk pls. Nem erről van szó csak sokkal jobb lenne a nélkül fogni viszont a karcokat nagyon nem bírom, de a fóliát sem komálom túlságosan.The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
őstag
Sziasztok Iphone 14 promax telefonon sincs sms kézbesítési jelentés? Én sehol sem találom hogy lenne. Olvastam hogy a szöveg elé kell - jelet stb rakni, de más megoldás nincs? Nem értem hogy az iphone ezt miért nem alkalmazza.
-
Noxy
veterán
válasz lajosx #280883 üzenetére
Az SMS kézbesítési jelentés szolgáltatói beállítás, ami szolgáltatóként változó. Semi köze az iOS-hez.
Az iMessageben viszont ott van. [kép]''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Coulson
tag
válasz syIex #280880 üzenetére
Én pont a napokban szedtem le róla a fóliát. Nem szeretném, ha karcos lenne a kijelző, de már kezdett zavarni a plusz egy réteg a kijelző felett. Jobb nélküle használni a telefont. Nyilván számít, hogy milyen fóliát, üveget raksz rá. Nekem az iStyle-os volt. Azzal nem voltam megelégedve.
-
-
Noxy
veterán
Ha jól emlékszem az SMS kézbesítési jelentés egy iOS-ben sem volt bent. Nem hiszen, hogy most tartanák szükségesnek.
Anno a Nokia-ba viszont ott volt.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
legenda
Nem volt, vélhetően nem is lesz már benne az iOS-ben, pedig egyszerű lenne megoldaniuk, ha akarnák.
Nem csak a Nokia tudta. Benne van az Androidban is.
Engem is bosszant kicsit, amikor iPhone-om van Android után, hogy iOS-en plusz karaktereket kell tenni az SMS elejére, ha kapcsolódó információt szeretnék.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
JamesHun
addikt
válasz CharlieDrop #280887 üzenetére
mennyi idő egy sim kártyát kivenni?
e-sim persze megoldás lehet ilyenkor, kérdés azt hogy kezelték le, pl ha a sima sim a mobil adat forrása és lezárva veszed ki a fő sim et, átvált-e az e sim reSeriesX: JamesSHun
-
veterán
válasz Coulson #280886 üzenetére
Köszi mindenkinek a válaszokat.
Nekem is istyle menne rá, mert az előző telefonról megmaradt egy olyan. Aludtam rá egyet és hiába jobb így használni egy pár karc jobban idegesítene, mint a fólia rajta. Egy napja így használom, de a lakásból nem vittem ki.The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
nagyúr
A kameralencsék borítása mennyire sérülékeny az új készülékeken? 13, 14 Pro, Pro Max. Normál használatra gondolok, tehát alapvetően azokon fekszik az asztalon a telefon, ha nincs tokban. Nem szeretem tokban hordani a telefonokat, de a biztonság kedvéért vettem egy ilyen egyszerű tokot hozzá, dehát elég ronda benne, ezért adódott a kérdés.
[ Szerkesztve ]
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Noxy
veterán
válasz CharlieDrop #280895 üzenetére
Igen, de ehhez több eszközre is szükség van az eltűnt iPhone közelébe. Kikapcsolhatatlan állapotban, e-SIM-l meg olyan, mint egy világítótorony. Hangjelzést meg már alapból is lehet rá küldeni.
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
senior tag
válasz Jorus #280896 üzenetére
14 PM-et tokkal használom, direkt olyannal, aminek a kamerasziget körüli pereme védi a lencséket. Semmi nem tart örökké sajnos, egy idő után biztos összekarcolná az ilyen jellegű használat, vagy ha nem is karcolná, de a nyoma meglátszana rajta. Hallottam egy két helyen, hogy zafír a lencse, de nem az. Egy bevonat van rajta, ennyi.
Inkább legyen ronda, de makulátlan. -
veterán
válasz Oposzumtoszó #280898 üzenetére
Zafír lesz az nem bevonat,csak nem olyan minőségű és nem annyira kemény mint mondjuk egy jobb automata/mechanikus karóra zafírüvegje.
Zafírból is van több minőségi szint. -
őstag
Köszönöm mindenkinek a választ. Akkor sajna nincs továbbra sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Nintendo Switch
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Projektor topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest