- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple notebookok
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD A10, A8, A6, A4 7xx0 "Kaveri" & "Godavari" APU
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Nyomtató topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
KutyaX
csendes tag
válasz burgatshow #261750 üzenetére
Köszi, sikerült, szuper.
-
tag
Sziasztok!
Ne utáljatok, és mentségemre szóljon visszaolvastam a topikban azért elég keményen az akksi dologgal kapcsolatban, de erre nem találtam magyarázatotSzóval az elmúlt 2 évben 3 db iPhone telefonom volt.
A probléma:
-2 évvel ezelőtt vettem egy bontatlan XS telefont. Úgy vettem használatba, hogy amúgy csontra le volt merülve. Az akksija új telefon révén 100% volt. Viszont 6 nap alatt 99% lett, utána még 5 napra rá 98%. Azaz 11 nap alatt 2%-ot romlott az akksi minősége.
Itt csupán arra tippelek, hogy marha sokáig lehetett bontatlanul a telefon (ezt magyarázza a teljes merülés mikor kibontottam)
Idegesített a dolog ezért el is adtam a francba...-A következő egy iPhone XR volt. Garanciában cserélt gyári fóliás telefon volt. 100% akksi. 4 hónapig volt 100% utána 99 lett és 6 hónap után lett 98%. Ennek kellemes volt az "elavulási ideje"
A kérdésem a mostani, jelenleg használt telefonomra vonatkozik:
-Lecseréltem az XR-t egy 11 PRO MAX-ra.
A telefonnak nem én vagyok az első gazdája. Viszont tudom, hogy 2021 Október 12.-én vásárolták. A beaktiválás 2021. November 1.-én történt meg. 100% volt az akksija egészen Március 2-ig. Akkor váltott 99-re. Ez még nem is baj, közel 4 hónap 1% az teljesen jó. Viszont rá 5-6 napra váltott 98%-ra. Ez normális? Ugyanúgy töltöm ezt a telefont mint az XR-t, ugyanazzal a töltőfejjel és adatkábellel.
Igazából csak azért kérdezem mert marha zavaróAjándék csónak ne nézd a lapát!
-
kisdobos0111
aktív tag
Nektek a spotlight-ban működik a hangkeresés? Nekem caak gondolkodik de nem csinál semmit.
-
-
Razzul
őstag
válasz kutga #261763 üzenetére
Szerintem jó dolog, hogy iPhoneon elérhető ez az állapot kijelzés és pozitív, hogy az Apple közzé teszi ezt az információt. Mert ha az ember helyén tudja kezelni akkor hasznos lehet. De ha jól emlékszem ezt egyszer már leírtam.
Az már egy más kérdés, hogy a felhasználók ehelyett jellemzően mit kezdenek az adattal.Stat crux dum volvitur orbis
-
-
félisten
-
kazsmerlaca
senior tag
Sziasztok!
iOS-en a Fókusz/ Ne zavarjanak funkció mire jó?
Mert bekapcsolt állapotban a VIBER hívások ugyan úgy bejönnek.Saját gyártású zenéim: https://www.jamendo.com/album/73598/music-in-the-fire
-
MODERÁTOR
válasz kazsmerlaca #261774 üzenetére
Appok között nincs hozzáadva kivételként?
Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
kutga
nagyúr
-
r4z
nagyúr
válasz timelord1987 #261712 üzenetére
Ez szerintem valami uj naptar lesz, es meg csak le se tudok iratkozni rola. A Google-fele amugy is jobb, az mutatja a mai pihenonapot is peldaul. Valakinek van otlete, hogyan lehet kiszedni a gyari unnepnapok naptart a listabol? A pipat kivettem elole, de attol meg zavar, hogy ott van. Macen az app beallitasaiban egy pipaval ki lehet iktatni teljesen, iOS-en/iPadOS-en viszont nem talalok ra opciot.
[ Szerkesztve ]
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
Rage47
veterán
Fel even belul masodjara nem mukodik az apple pay boltban fizeteskor. Oran sem es iphone 12 minin sem. Csak az oldja meg ha ujraregelem a bankkartyam, legutobb az segitett, most meg nem probaltam. Se otp se revolut nem ment.
Masnal is van ilyen?[ Szerkesztve ]
-
Rage47
veterán
válasz MasterMark #261785 üzenetére
dehogy.
-
Nescafé
őstag
Ios 15.4 is coming today
iPhone 15 Pro , IOS 18 , Fénix 7 Pro Solar
-
Sungoo
addikt
Tudom, volt már százszor, de most nem találom. Új Iphoneta melyik a legmegbízhatóbb mód átköltözni? Az ituneshez hülye vagyok.
-
burgatshow
veterán
-
Sungoo
addikt
Köszönöm Nektek!
-
norbertoth
senior tag
válasz burgatshow #261793 üzenetére
A MacOs legutóbbi bétája nagyon gyatra volt, én azzal várnék
• iPhone 15Pro Max • Macbook Air M1 • LG OLED 55” CX • BOSE • Asus AX92U • WD Blue SSD • Xbox One S
-
noorbertt
őstag
Frissítve i13 , viszont elvileg lehet kezelni a saját domaineket is, csak egyelőre hibát ír. Remelem nemsokára jó lesz
-
csaba1203
addikt
válasz norbertoth #261796 üzenetére
Ezt, hogy érted ne frissítsek, mert valamit elszúrtak?.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- BestBuy topik
- Android játékok topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest