- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
walakii
tag
válasz B-L-A-C-K #23843 üzenetére
Vodánál 5000 forint az új sim, mert újraregisztrálják stb stb ... Ahogy néztem a méreteket addig azt hittem nem fog passzolni (nekem nano sim kell szifon 5 be), de miután vettem nano simet, kíváncsiságból amíg nem regisztráltam az újat, a régit körbevágtam meg megcsiszoltam kicsit, és tökéletesen működött az is ...
Ugyanez működik visszafelé is, nem vettem átalakítót, hanem régi sim csip részét kivágva az újat szorosan beleillesztve működik, kemény ezreseket lehet így megspórolni[ Szerkesztve ]
"Az interneten található idézetekkel az a baj, hogy nem tudhatjuk kitől származnak" - József Attila
-
pitőr.
tag
válasz rooney8 #23050 üzenetére
üdv, én ugy jártam az iphoneommal, h ugy tethered jb-s és ujraindult az egyik alkalmazástol, megcsinánom ah kell, redsnow just boot dfu mod ba teszi és erre kiirja a redsnow h connected: recovery viszont azt is kiirja h waiting for reboot de nemindul ujra a telo 5 perc után sem, feketén világitt a képernyö és ennyi :S ha simán indittom el ugye akkor meg nem müködik a cydia sem. ilyenkor mi a tehendö?
iPhone 14 pro
-
bull84ghia
őstag
Volna egy kis gondom. Szépen belaktam a 4s-t(képek,csengőhangok stb) közben a pc-t újra kellet raknom. Feltelepítettem az itunes is újból de amikor szinkronizálni akarom akkor azt írja hogy kicseréli a könyvtár tartalmára ami ugye üres a pc-n. Úgy nem lehet hogy az iphone tartalmát szinkonizálja a pc-re?
Hazámat szolgálom...............ameddig tart a cérna :
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Kicsirics77 #23799 üzenetére
Ennek elvileg úgy kellene működnie hogy beállítod az időt és addig nincs kint a hold ikon, majd ha eljön az idő akkor bekapcsol a módon és kint lesz az ikon. Ehelyett ahogy beállítasz egy időt, azonnal bekapcsol a módon, hiába van ütemezettre állítva.
-
pitőr.
tag
[Kép]
ezt csinálja a progi, de a telo még mindig feketén világittiPhone 14 pro
-
kangaroopost
csendes tag
icloud naptár és emlékeztetők szinkronizálása Pc és iphone között
(I)Lenne egy olyan kérdésem, hogy mi a megoldás arra, hogy a Pc-n, vagy az iphon-on beírt naptár és emlékeztető bejegyzések szinkronizációja egymás között megtörténjen?(/I)
Be van kapcsolva az új adatok lekérésénél a Push és az összes lehetőséget kipróbáltam innen is:
http://support.apple.com/kb/TS3999Ami a legérdekesebb, hogy Jegyzetek szinkronizálása zavartalan oda-vissza.
-
szmayer1
senior tag
Sziasztok.
Használ valamelyikőtök POU nevezetű app-ot?
Csak azért kérdem, mert lehetséges az, hogy ettől az alkalmazástól jobban merül a telefon akksia??? Szerintem állandóan futhat a háttérben, mert hiába lövöm ki az alkalmazást, attól függetlenül az értesítések állandóan jönnek, hogy éhes, koszos, stb. Emiatt gondolom, hogy állandóan futhat...üdv
iPhone12, MBA2016, MBP2015, i7-13700K, Gigabyte Z790, RTX 4070Ti, 64GB DDR5 RAM stb, Sony A7iii, Tamron17-28 f2.8, 70-180 f2.8 Sony 85 f1,8 stb.
-
bigdady
nagyúr
6.0-án sem jó a dnd vagy csak 6.0.1-en?
-
csacsi67
addikt
válasz szentkuti11 #23867 üzenetére
Annyira nem izgat.Hidd el mivel a Sony lassan 2 honapja kiadott egy olyan FW-t az Xperia P-re amin 8 megapixelen a kamera használhatatlan.Ma pl az eredeti idöjárás app hülyült meg az összes Xperia modellen.Tehát hibák mindenhol vannak és lesznek is.
-
Viktojka
tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani olyan ingyenes programot, amivel 1-2 privát videót jelszóval le tudnék védeni?
(#23871) Kommy: ingyenes nem létezik, vagy JB nélkül nem létezik?
Fotókat akkor miért lehet?[ Szerkesztve ]
-
walakii
tag
válasz ittakary #23869 üzenetére
Hát nem tudom te hogy vagy vele, de 200+ ezer forintos eszközöknél az ember kicsit többet várna az általánosnál. De ez csak az én véleményem, és mondom ezt úgy hogy spec. ezt a DND- lehetőséget nem használom.
"Az interneten található idézetekkel az a baj, hogy nem tudhatjuk kitől származnak" - József Attila
-
csacsi67
addikt
-
walakii
tag
válasz icecave #23874 üzenetére
Persze persze, én ezt tudom. Csak azért foglalkozik mindenki az Apple termékekkel, mert prémium termékeket árul, amit az emberek a minőségért vesznek. Pl. ha egy Bugatti vagy Lamborghini is valami hibával szenved, legyen az akár szoftveres is, az emberek nagyobb figyelemmel követik.
-
Fr3eWar
őstag
Van már i4s-re 6.0.1he JB?
-
szmayer1
senior tag
válasz szentkuti11 #23861 üzenetére
Oké, megpróbálom kikapcsolni az értesítéseket. Ez után már nem fog futni a háttérben??
iPhone12, MBA2016, MBP2015, i7-13700K, Gigabyte Z790, RTX 4070Ti, 64GB DDR5 RAM stb, Sony A7iii, Tamron17-28 f2.8, 70-180 f2.8 Sony 85 f1,8 stb.
-
veterán
Sziasztok
Viber ma egész nap meg volt halva. Nem tudtam hívni se, meg engem sem tudtak felhívni, állandóan no services-t írta ki. Hazaértem melóból, újraraktam most jó. Mitől kattan be a Viber szerintetek?
iPhone 13 Pro Max
-
pockhome
senior tag
srácok, frissítettem 6.0.1-re (i4) és azóta lassabb a facebook app
már letöröltem és újratelepítettem, probléma továbbra is fenn állez az 500. szakmai hsz-om
[ Szerkesztve ]
Girls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
Kicsirics77
veterán
Nekem nem kapcsolt be pedig átállitottam a dátumot jan.6-ra és az időt meg 23:55 re hogy akkor kapcsoljon be és 7.-én 0:02 kor meg ki,de ugyanúgy semmi nem történt
Akkor most ilyenkor mi van hogy 7.-én helyreàll magátol? Vagy mégsem?Na annyit pontositanék hogy 7.-én 0:01-kor bekapcsol már az ütemezés szerint,mostmàr cak azt kell kivàrni hogy kikapcsoljon 3 perc mulva
[ Szerkesztve ]
.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
Kicsirics77
veterán
válasz Kicsirics77 #23892 üzenetére
Lejárt a szerkesztési idő
Szóval 7.-én 0:01-tő működni fog rendesen a DND.
.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
bigdady
nagyúr
Elismerték és valóban hetedikétől működni fog
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
Szerintem is. Én is f*stam, mikor már megjelenéskor írták, de nem volt mitől. Azóta is makulátlan, pedig most nincs is rajta semmi fólia, csak egy iFrogz Breeze tok, amit azért hetente leveszek, és a port letörlöm a telefonról, nehogy a tok és a telefon közé szorulva szépen ledörgölje a festéket. Az sincs sokat rajta, szóval azért kíváncsi leszek, mikor kezd el kopni.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Kicsirics77 #23893 üzenetére
Azért egyszer remélem megtudjuk mi volt az oka ennek a bugnak.
-
iklinika
csendes tag
iPad és i problémák klinikája itt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gumi és felni topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Építő/felújító topik
- DIGI internet
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs