Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cziczas

    csendes tag

    Sziasztok!

    Az új iphone se (2020) megjelenése elgondolkoztatott kicsit.
    Jelenleg egy iphone 8 at használok, nem régiben vettem egy watch 5-öt, sajnos a céges telefonom jelenleg androidos, így a watch-ot nem igazán tudom kihasználni, szükségem lenne egy olyan iphone-ra ami tudja az e-simet. Ez ugye gyakorlatilag iphone 8 tól újabbak mind tudja.

    Na már most kijött az iphone SE nagy örömömre támogat mindent itt a szuper kamera stb. Na és akkor itt jön az én dilemmám, hogyha váltanék iphone 8 ról megéri-e egy régi kijelző mérettel tovább nyomni az ipart. Alapvetően ilyen 2-3 évre terveznék, emiatt érzésem szerint az iphone SE már nagyon elavult lesz számomra, szeretném a nagyobb kijelzőt, viszont nem szeretném az iphone XR és iphone 11 "buflák" kialakítását. Barátnőm egy XR-t használ és nekem az a 8 után túl vastag túl nagy. Na itt jön a képbe hogy akkor a két méret között kompromisszumként megjelenik az XS és a 11 pro.

    Pláne, hogy munkámból kifolyólag gyakran járok terepen, zsebre rakni a telefont, elővenni szóval nem egy hímes tojást szeretnék és pláne nem egy tepsit magamnál hordani, viszont az XS vagy 11 pro kijelző mérete illetve modern megjelenése nagyon hiányzik az SE-ből. Ráadásul a rozsdamentes szegély elméletileg strapabíróbb is.

    Szerintetek jó alternatíva-e, megéri-e iphone 8 után, SE helyett XS-t venni? Ha az új árat nézzük 50-60K felárért, ha használt árat nézem akkor már XS-t lehet kapni az új SE áráért.

    Vagy az XS nem ad annyi pluszt és ha már váltok akkor inkább a 11 pro? Viszont ennek az ára meg elég borsos még használtan is, és mint mondtam nem hímes tojásként szeretnék rá tekinteni....

    Mondanám hogy még kivárok, jó az iphone8 nekem (ami amúgy jó is!) viszont a dual sim nagyon izgatja a fantáziám, és ha már váltok akkor mire?!?!
    Használtan még nem vettem iPhonet, ezzel egyébként mi a tapasztalat fent említett készülékeket megérheti használtan megvenni?

    Vagy egyéb ötlet?!
    Köszi a választ! :C :)) :DD

    // Hardverapró értékelés : 19 pozitív ; 0 negatív //

Új hozzászólás Aktív témák