- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
koon
csendes tag
[kép]
nekem jelenleg így néz ki[ Szerkesztve ]
-
Rage47
veterán
válasz Lefty #218099 üzenetére
sztem az összes iphone ugyanúgy működik 6s-től fölfelé hiába ram meg akármi. esetleg az imovie gyorsabb az újakon meg az akksi jobban bírja, de ez az újratöltés megvan, sztem az ios korlátai miatt
a ramot meg akkor emelik, ha nagyobb a kijelző vagy a kamera erősebb egy telóban valamiért[ Szerkesztve ]
-
anderledani
őstag
válasz Lefty #218099 üzenetére
Ezzel mélységesen egyet értek. Van egy alkalmazás amit ha használok 5 percig akkor MINDEN mást kilő, pedig nem játék meg semmi ilyesmi. Olyan jellegű megterhelés mintha a facebook feedet pörgetném.
használtam pár napig 6S-t és alig éreztem ebben (is) különbséget. A 6S egyébként (új akkuval!) szerintem mai napig a 2018 és az előtti androidos telefonok JELENLEGI (frissítések utáni... amik elrontják) teljesítményét veri.[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
anderledani
őstag
válasz anderledani #218103 üzenetére
Ja azt tenném még hozzá hogy a 6S grafikus teljesítménye majdnem eléri a XS felét, a pixelszám pedig a X/Xs/11Pro fele, szóval pl játékban majdnem ugyanazt tudja mint a Xs.
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
veterán
-
paavoo
aktív tag
Sziasztok,
a rendszerrel kapcsolatban lenne par kerdesem:
van arra lehetoseg hogy a 3D Touch-hoz tartozo rezgest kikapcsoljam? (csak a rezges teljes kikapcsolasaval sikerult, viszont nema modhoz jol jonne ha a rezges megmaradna)
Ugy emlekszem regen volt ra mod, hogy a bejovo hivasnal valamilyen visszajelzest kapjon az ember mikor a masik fel felveszi a telefont, illetve szetkapcsolasnal (kis rezges vagy hang), ez megvan meg vagy rosszul emlekezek?
Meg egy kerdes, hogy lehet e allitani kulon az ertesitesek es a bejovo hivas hangjat vagy ezt egysegesen kezeli a rendszer?
Jol latom amugy, hogy eltunt az a beallitas amivel a fokepernyo ikon nagysagat lehetett allitani?
Illetve meg annyi, hogy valaki hasznalja a Google Fotok automatikus kepfeltoltest? itt az auto hatterfrissitessel meg mindig nem tolti fel ugy s kepeket hogy nincs megnyitva az app?!
Koszi! -
V.Stryker
nagyúr
Bluetooth fülesnél meg lehet valahogy nézni,hogy milyen kodekkel használja a telefon, hogy pl aktív-e az aptx vagy ilyesmi?
-
-
V.Stryker
nagyúr
válasz MasterMark #218115 üzenetére
Köszi. Pont ezt akartam kérdezni, hogy küzdjek-e nagyon, hogy aptx-es legyen vagy aac elég. De ezek szerint elég.
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
nagyfejü
őstag
Sziasztok!
Tanácstalan vagyok.
Az este vártam egy fontos hivást és egyszercsak jött az sms hivásértesitőről!
A telefon nem csörgött sőt a hivásértesitőkben sincs nyoma!
Ilyenkor mi lehet?,
iphone 7+ Vodaüdv
-
koon
csendes tag
válasz TheBikerider #218109 üzenetére
Jailbreak.
[kép] -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz MasterMark #218122 üzenetére
Affranc, akkor nem megoldás nekem a BT hangátvitel a kocsiba. Kell valami lightning töltős RCA-s kábelt vennem.
Jól megoldotta ezt Apple a jack dugó megszűntetésével.⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
eddie1978
senior tag
Ennyire más a hangminőség aptx és AAC esetén? Nem igazán vettem észre különbséget. Ami eltér az az üzemidő. KZ Earphone HD Bluetooth füles jóval tovább bírja a mostani iPhone-on, mint előtte android-on aptx kodekkel.
-
eddie1978
senior tag
válasz MasterMark #218130 üzenetére
Jóvanna Még reggel van. Apple Music esetén nincs átkódolás sem. Emiatt a jobb üzemidő a fülesemnél.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz MasterMark #218127 üzenetére
Wifin vagy BT-on kommunikál vele AirPlay 2-t használva?
⭐ Stella
-
Noxy
veterán
válasz MasterMark #218127 üzenetére
Ja ha valaki a garázsba vonul el zenét hallgatni. Menet közben q..ra nem venni észre semmit. Persze Bentley, Rolls Royce, stb.. kivételt képezhetnek.
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz radi8tor #218124 üzenetére
Ez nálam úgy van megoldva, hogy a Pitaka Magmount tartja a telefont és tölti is, és egy lightning-jack átalakítón keresztül van rákötve az autó bemenetére a telefon úgy, hogy a kábel egy jack-rca kábel. Mint kihangosító is és mint zenelejátszó is úgy kezeli ezt a helyzetet a telefon mint fülhallgatót, és teljesen jól működik.
-
szekra
addikt
Jelentős dizájnváltást hozhat az új iPhone. [link]
-
bnorci71
addikt
válasz szekra #218136 üzenetére
amikor szóba került az új SE akkor is voltak hasonló design tervek én ezt nagyon csak kantintsanak a hírre dolgnak gondolom
Az Apple részéről nem jobb lett volna ezt elsütni SE 2-nek kap egy kijelzőt a sokat próbált ház meg egy belet és csókkolom. A megrögzött SE tulajoknak simán jobban bejött volna szerintem.ELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
Viper26
nagyúr
Swiftkey arrébb tudja vinni a kurzort? Régebben mintha csinálta volna, de mostanában nem akarja.
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
Land
veterán
Ma először próbálnám itunesszal összekötni a telefont.
Már az fura volt, hogy jelkódot kért, ami be sincs állítva a telefonon...
Beállításokban bementem ehhez a részhez és beállítottam egy 6 jegyű jelkódot (2x beírtam a számsort).
Aztán hiába írom be feloldásnál, illetve csatlakoztatásnál azt a számsort, először 1 percre, aztán 5 percre, most 15 percre lett letiltva a telefon. Kb 8 éve volt utoljára Iphonem, de hamar fel tudott húzni ezzel.
Most mi a tököm történt és mi a megoldást? Ha a jó számsort sem fogadja el, akkor tényleg nincs ötletem milyen számot fogadna el....[ Szerkesztve ]
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Land
veterán
válasz telefonmágus #218148 üzenetére
De eddig csak azt használtam.
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
druzil
tag
Szeretnem eladni a legujabb ios-szel rendelkezo telefonom. Mindent toroltem rola, de nem tudom beallitani uj iphonekent, mindenkepp keri az apple id-t. Korabban ez siman megoldhato volt. Van meg ilyenre lehetoseg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs