Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • stvnppp

    senior tag

    válasz Pano #218378 üzenetére

    Nekem is egyébként ez jelenleg a tökéletes méret. Nekem a céges egy LG k50 (6,25"), de nem szeretem használni, túl nagy, nem fér úgy a zsebbe, nem érem át a kijelzőt, sokszor simán kifordul a kezemből, pedig nincs kicsi kezem. Plusz ugye ez Android az olcsó fajtából.

    Így viszont, hogy a 8 céges és marad, én nem biztos, hogy vennék mellé SE-t. Most 2-3 évig használnám a 8-at "elsődleges telefonként", második telefonként meg szinte bármi jó, amivel lehet telefonálni, mailezni, néha netezni. Utóbbira jó pár évig tökéletes lesz a 8 is - nagyjából még két évig jöhet rá új ios, és utána is lehet vele telefonálni -, 2-3 év múlva (vagy amikor már nem adja ki a 8) néznék valami értelmes telefont elsődlegesnek.

    De persze Neked kell eldönteni, várd meg még az SE teszteket, mert pl. kamerában azt mondják, hogy jobb mint a 8, viszont akksi ugyanolyan van benne, ami állítólag nem hozza a mai csúcstelefonok üzemidejét. A Dual SIM is csak akkor előny, ha használod. Ha most elvagy a 8-cal, igaz akkor az SE-vel is ellennél 4-5 évig. De ugye ez a procit leszámítva most sem egy aktuális csúcsmobil szint.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák