-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeromosi
aktív tag
Sziasztok
Kicseréltettem az airpodsot, de továbbra is csak elég ritkán érzékel a bal oldala.
Az istyleban visszaadják az árát?
Természetesen tökéletes állapotban van. -
takessz
senior tag
Nos 7 mellett döntöttem jo öreg 6 elment pihenőbe 32g mat fekete sikerült venni a t mobilba egész jo áron
Apple iPhone 14 256GB Midnight Black iOS 17.6.1 | Apple Watch Series 4 Nike Edition | PlayStation 5 825 GB "Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
szoki007
aktív tag
Sziasztok ! A mai nap lettem figyelmes arra, hogy itunesba már nem tudok letölteni alkalmazásokat .... régebbi itunes verzio esetleg megoldja ? Vagy valami megoldás ? ( régebbi verziójú alkalmazásokat akarok visszarakni a telóra, mint pl messenger v84 .... és ahhoz kell hogy itunesba letudjam tölteni )
-
seadrone
őstag
Üdvözletem!
IPhone hetest keresek , 32 gigás feketét, újat.
Tudtok most valami jó akcióról, vagy jó árról?
160 000 Ft környékén találtam egyelőre, várható most valahol karácsonyi akció ezügyben?
Hátha ti tudtok róla
Köszi
-
bjergerking
tag
Ma délután egyszer csak fekete lett a telefonom kijelzője, utána 10 percig nem tudtam bekapcsolni, majd ezt még megismételte kétszer. A másodiknál már abszolút nem kapcsolt be, de dfu-ba tudtam tenni és iTunes-szal szerettem volna újrarakni, igenám, csak hogy kiválasztom az ipsw fájlt (11.2), betallózom, és azóta azt írja a program, hogy várakozás az iPhone-ra, a telefon kijelzője pedig fekete és nem történik semmi. Mit kéne csinálnom?
-
LordAxwell
senior tag
válasz California1 #177707 üzenetére
Szerintem cserélj akksit, nagyon gyenge.
Amikor megszülettél, mindenki mosolygott, csak Te sírtál! Élj úgy, hogy ha meghalsz, mindenki sírjon, csak Te mosolyogjál.
-
takessz
senior tag
Sziasztok iPhone 7 nél a rezges az ilyen pulzáló ezt nem lehet állítani valahol??
Apple iPhone 14 256GB Midnight Black iOS 17.6.1 | Apple Watch Series 4 Nike Edition | PlayStation 5 825 GB "Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
jeromosi
aktív tag
válasz MauroN #177709 üzenetére
Igen, elvben jóhelyen, de az az érdekes, hogyha kicserélem és a bal van jobboldalon a jobb pedig baloldalon akkor működik.
Utána ha visszarakom a jó helyre jobbat jobra balt ballra, akkor ismét jó.
Utána ha visszateszem a tokba akkor kell ezt kivétel után eljátszani.
IPhone 8 legfrissebb ios.
Egy i6s-al is próbáltam de ugyan olyan.
Tuti hogy beviszem, aztán csak mondanak valamit.
Nálatok aki használ nálatok nincs ilyen? -
Gsx-rr
veterán
-
aujjobba
addikt
Nálam az iOS 11.2 már tudja az osztott képernyős módot!
Óriási! -
kagzer
aktív tag
Sziasztok
Ha csináltam egy teljes törlést, fent van minden (elvileg) iCloudban, akkor ha újként állítom be a telefont, az összes beállítás törlődik/felülíródik vagy belépéskor szépen leszinkronizál mindent?
Jelenleg nem vagyok wifi közelben, iTunes-szal csináltam egy biztonsági mentést azonban az Egészség app adatai nem jelentek meg.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz kagzer #177735 üzenetére
Ha újként állítod be, és utána belépsz a fiókodba, akkor egy pár dolgot szinkronizál csak, pl az iCloudban lévő telefonszámokat (sms-eke képeket ilyeneket nem). Ha vissza akarsz tölteni mindent, akkor aktiválásnál a visszatöltés iCloudból opcióra kell menni (de kel hozzá Wifi).
[ Szerkesztve ]
-
zsolthee
senior tag
Sziasztok!
Kb másfél hónapja használom a T-től vásárol, 0km-es iPhone 6-ot. Mióta kijött az iOS 11 (bár nem tudom, hogy ez a valódi ok vagy sem) olyat tapasztalok, hogy néha a kijelző teljesen "lefagy". Semmire nem reagál hosszú másodpercekig. Viszont ha lezárom majd újból feloldom a képernyőt, akkor újból működik.
Ez szerintetek szoftver vagy hardver probléma? -
Drughi
addikt
Jó minőségű lightning kábelre volna szükségem.
Honnan érdemes venni? Kína messze van, nem ér rá. -
TheMarci
addikt
-
aujjobba
addikt
Rábeszéltem magam az Airpods-ra, eddig tetszik, ügyes cucc.
Nem esik ki a fülemből hiába rázom a fejem vagy ugrálok.
Elsőre az egyik fülemet feszítette egy kicsit, de elmúlt. -
senior tag
Szerintetek ez a Huawei SuperCharge autós töltő tönkre tenné az iPhone 7 plusom? 9V5A
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest