- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
legiaap
félisten
Másik dolog, hogy a Fresh Air ingyenes lett leszedtem, ment is egészen idáig. Couldn't get data üzit tol a képembe és azt mondja fizessek a premiumért. De bakker fizetősről lett ingyenes vagy van benne IAP?
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
nokia123
aktív tag
Sziasztok! Mióta feltettem a 8.3 Eredmények.com nem jó. Mi lehet a gond? Fent van ez az app valakinek és működik?[link]
-
Ragnar95
félisten
válasz nokia123 #19955 üzenetére
Mások is panaszkodtak, nem készítette fel a fejlesztő az appot a 8.3-ra megjelenés előtt, remélhetőleg a következő frissítése az appnak javítja a kompatibilitása hibát.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
nelsonmanian
senior tag
Olyan appot keresek, ami figyeli hogy naponta hol mennyi időt töltök.
Tudnátok ilyet ajánlani? Az se baj ha ingyenes -
enginev3.0
félisten
válasz nelsonmanian #19961 üzenetére
Szörnyű, hogy miket nem vár el az asszony
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Oliverda
félisten
válasz nelsonmanian #19961 üzenetére
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
vadászcsiga
félisten
válasz enginev3.0 #19962 üzenetére
-
nelsonmanian
senior tag
válasz enginev3.0 #19962 üzenetére
Á dehogy, én egy modern strici vagyok...
-
Oliverda
félisten
válasz enginev3.0 #19966 üzenetére
GPS illetve az M7/M8 (ha van).
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Oliverda
félisten
válasz Rage47 #19969 üzenetére
Kb. minden második app pozícióra vadászik, az FB pedig alapból nézi amikor fut, ergo ez már szinte csak csepp a tengerben.
Amúgy pedig egyszerűen ki le benne lőni a követést.
-
pomk
őstag
Ingyenes a TeeVee 3!
[ Szerkesztve ]
-
SoldierL
senior tag
Mi lett a modern combat 5-el? Nem tudom elindítani, failed to connect-et ír ki! Ujra raktam a tabot, és be sem lép single-be sem, nem tölti le az eléjén wifi kapcsolattal.
-
tylerddd
veterán
A Parkolás appal szívtam meg minap. Szegeden szerettem volna parkolni, eddig pöpecül ment mindig, most dobta az "Önnek nincs szolgáltatója ehhez a zónához" üzenetet.
Telekomos vagyok és a beállításokban a Mobil parkolás szolgáltatók-nál ott van a Telekom HU. Mi lehet a baj?
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Wlac
Ármester
Messengerben ha fényképezni szeretnék, csak fekete kép jön be, mintha le lenne takarva a kamera. Másnak sem tölti be a képet?
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
Wlac
Ármester
válasz vadászcsiga #19983 üzenetére
Gondoltam rá, de sima indítással működik. Mindegy, megcsináltam külön a fényképet, és csatoltam, nem pedig a Messengeren belül fotóztam... mint egy ősember.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
Ragnar95
félisten
-
-
tothferenc
senior tag
srácok, csak nekem ír ismét "Hoppá!"-t a trés alkalmazás bejelentkezésnél??
i5 2500k + 8GB RAM + Gigabyte R9 270X 4GB ~ iPhone 13 mini - MediaPad M3
-
enginev3.0
félisten
válasz tothferenc #19991 üzenetére
Nekem máshol írja gondolom a 8.3 miatt
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
8nemesis8
veterán
Használja itt más is ezt, a battery doctor nevű alkalmazást?
Kíváncsi vagyok a véleményekre, sok esetben pont ezek a monitorozások nem hagyják "aludni" a rendszert és merítik a telót még jobban! Ez ugye nem ilyen?
-
8nemesis8
veterán
válasz V-I-D-A #19994 üzenetére
A battery részére gondoltam, hogy kamu, de a cleaner miatt ajánlották valóban, akkor az hasznos lehet!?
vadászcsiga: Köszi, de szerintem hiába a szigor, ha nem is vészesen, de apránként meríti a telót... Ha viszont haszontalan, akkor nyilván ez is felesleges! Cleaner részét kipóbálom, ha már ingyé van!
[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
Jó ez, h lehet váltogatni 2G, 3G és LTE között. Hétvégén szinte végig itthon voltam, wifiről ment a teló és 2G-re váltottam, érezhetően lassabban merült. Anno az i4S is remek üzemidőt produkált így. Hanghívásoknál pedig én semmi különbséget nem hallok, akármelyik hálózaton vagyok is.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
-
Szabee0707
újonc
Sziasztok!
Még eléggé új vagyok, 2-3 hete vettem egy i5-öt. Frissítettem 8.3-ra,azóta a wifi vagy nem akar,vagy csak későn kapcsolódik, vagy csak 2. próbálkozásra. Valaki tapasztalt már ilyet?
iPhone 5s
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Automobilista 2
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ingatlanos topic!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest