- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
druzil
tag
Sziasztok! Ma lettem Ipad tulaj. Korábban még nem volt ios eszkozom, van olyan ingyenes lehetőség hogy flash tartalmakat tudjak megjeleniteni? Köszi
-
hackeeeee
Jómunkásember
Sziasztok!
A facebook for ipad chat értesítés hangokat ki lehet kapcsolni valahogy külön, vagy csak úgy lehet, hogy lehalkítom a készüléket?
Az alkalmazás beállításaiban ki van kapcsolva a hang, viszont chat üzenetnél mindig van "ding" hang, amikor megvan nyiv maga az fb alkalmazás.
Vagy valahogyan a chat fejeket ki lehet kapcsolni valahogy?
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
törölt tag
Kijelentkeztem ill be és most lám működik a tv go.
-
Wlac
Ármester
Mint azt már többször írtam, sajnos annyira rossz a netem (hajón dolgozok, örülök ha hébe-hóba befogok egy adótornyot), hogy nem tudok képet feltölteni, viszont ahogyan írták korábban, a panorámázásnál rajtad múlik, hogy jó lesz-e. Az általam javasolt program azért jó, mert mindenféle bonyolult művelet nélkül kimenthető a camera rollba a kép, és a felhasználói felülete is baráti. Ha majd lesz lehetőségem, küldök általam készített panormákát, azonban előzetesen annyit tennék hozzá, hogy én építettem legóból egy forgatható állványt, és azzal szórakoztam. Nem a legprofibb cucc, de a nulla költsége miatt a céljaimnak megfelelt.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
törölt tag
Az szép egy szakma, én is kíváncsi lennék egy hajózás közbeni panorámaképre!
-
oszy
veterán
Ha valaki ilyenre vágyik, most ingyenes: Action Of Mayday!
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
to.ca
tag
Hoppsz! Nemrég volt 50%-on, de most tizedáron, 1 eur. alatt van az iSSH - SSH / VNC Console.
[link]load"elite",8,1
-
erdoke
titán
Bő egy év után megint ingyenes a ProCollage.
A legjobb aláírás a héten
-
legiaap
félisten
Tudtok mondani olyan appot, ami alkalmas utazás tervezésre, elsősorban a tömegközlekedést figyelembe véve a világ bármely táján? A google maps tud ilyet, de nem mindig van a helyzet magaslatán.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
törölt tag
iCloudba hogyan lehet feltölteni képeket úgy, hogy csak fent a felhőben tárolja és ne szinkronizálja vissza iPadre?! Akárhányszor szinkronizálja a képeket, a paden is foglalja a helyet, vagy ez csak az iCloud Drive megjelenésekor fog változn?! Mert majd 1$ 20GB-ot fog adni és inkább tárolnám majd itt a fotóimat, csak a baj az h jelenleg a paden is fogja a helyet. Úgy jó, hogy onnan megtudjam nézni a képeket, videókat, de ne tárolja a paden is :/ ilyen még nincs? Tudom flickr és társai... De ez jobban tetszene.
-
Ragnar95
félisten
válasz #99546112 #15122 üzenetére
Egyelőre ilyet nem tud az iCloud Fotostream, ehhez iCloud Drive fog kelleni valóban.
A 20GB 1$/hónapért valóban elég baráti árazás, de a 120GB/4$ talán még inkább az, bár a legtöbb embernek természetesen elég a 20GB is.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
törölt tag
4$-ért 200GB-ot adnak majd, nem 120-at.
-
nord_
veterán
A lényeg: vagy a kamera középpontja körül forgasd a telefont vagy úgy húzd oldalirányban, hogy párhuzamosan mozogjon a témával. Ha ettől eltérően csinálod, akkor kezdenek hullámosodni az egyenesek, hordósodni a téglalapok. (Akár az interneten is érdemes rákeresni a panorámafotózás mikéntjére.)
-
lacy86
addikt
Letoltottem a telekom alkalmazast , es minden egyes belepesnel kuld egy sms-t , hogy koszonjuk az alkalmazas hasznalatat!
Nem lehetne ezt valahogy kikapcsolni?!
( neztem az ertesitesi kozpontban de ott sincs ilyen lehetoseg )
Kicsit idegesito :/ -
galaxys80
veterán
Használja valaki a Traffi Huntert? [link]
Mennyire megbízható? Illetve mennyire zabálja az aksit használatkor? -
galaxys80
veterán
Találtam még egy szimpatikus kis alkalmazást: [link]
Jól értem, hogy ez a zárolt képernyőre kirakja a naptárt, időjárást stb?(#15133) Ragnar95
Úgy értettem, hogy mondjuk power gombbal felélesztem a kijelzőt és ott jelenik meg.
Vagy így sem?[ Szerkesztve ]
-
-
lacy86
addikt
válasz galaxys80 #15131 üzenetére
Bemeri a helyzeted , es a kornyeken levo trafipaxokat / ellenorzeseket mutatja neked a terpeken!
De van olyan beallitas , ha mondjuk mesz autopalyan akkor 1km-el hamarabb / 1,5km hamarabb jelezze hogy van trafi , stb ....
Meg van kulon felhasznaloi jelentes , van ami a police.hu-rol jon.
Te is adhatsz meg trafipaxot "jelentest". -
galaxys80
veterán
-
lacy86
addikt
válasz galaxys80 #15137 üzenetére
Szerintem megoldhato!
folyamatos kepernyo -
legiaap
félisten
Limbo akciós ismét.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Wlac
Ármester
Tud valaki olyan appot ipadre, amivel a blogspot-ra lehetne offline megírni a posztot, és net esetén csak egy gombnyomásra feltölteni? A BlogPress és BlogTouch ilyennek tűnik, de nem vagyok biztos benne.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
gabó
tag
Sziasztok,
Lehet,h nem OS probléma/kérdés de..Szóval van egy 5S meg egy Alpine fejegység a kocsiban. Eddig (BB, Android) beülve a kocsiba automatikusan kapcsolódtak az Alpine-hoz. iOS-nál meg hiába van bekapcsolva a BT mindig be kell menni a beállítások BT kiválasztani a fejegységet ls kapcsolódni. Tehát ott van alapból a listában,de az istenért se akar magától kapcsolódni. Találkozott vki már ilyenne?
Köszi,, előre is.
üdv,Nekem8
-
bigdady
nagyúr
Ingyenes a teevee 3
-
törölt tag
Ez az app mire is jó konkrétan?!
-
törölt tag
De a magyar csatornákon leadottakat is?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest