- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
domerator
veterán
Sziasztok,
Melyik alkalmazással tudok a lehető legkisebb méretű pdf vagy képfájlt készíteni olyan A4 lapról, amin normál méretű kézírás van? Olvashatónak kell lennie.
3-4 cuccom van, tiny scan, pdf connect, pdf suite, de mind 500KB feletti fájlt gyártanak, ami soknak tűnik.Kamera megintcsak 900KB-ot csinál (pro cam és hello cam)
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
llaszlo
veterán
Az infinity blade 2-nek mi a vége? Kétszer végigjátszottam már úgy, hogy a végén a pincében lévő csávó átver engem. Van más kimentele is? Most vettem meg az IBlade-t.
-
galaxys80
veterán
Utolsó frissítés óta van, hogy néha belaggol görgetésnél nálam a Chrome. Nálatok is előfordul ilyen?
-
lacy86
addikt
Lehet mar oregszem vagy csak nem jut eszemebe de tudnatok olyan alkalmazast mondani ha mondjuk elmegyek egy varosba akkor felhozza hogy a kornyeken milyen ettermek , stb ... Vannak
( mondtak regen egyet de nagyon nem akar eszembe jutni ) -
Ragnar95
félisten
válasz TheMarci #15159 üzenetére
Vagyis mostmár inkább a Swarm vette át ezen szerepét, de a Foursquare is jó továbbra is erre is valóban, de új helyek felfedezésére a Swarm való a fejlesztő szerint.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
TheMarci
addikt
válasz Ragnar95 #15160 üzenetére
Kötözködnék, mert leírás alapján nem:
"Description
Swarm, the new app from Foursquare, is the fastest way to keep up and meet up with your friends. With Swarm, you can easily see who’s out nearby and who wants to hang out later.- Want to meet up with friends? Quickly open up the app to see who is out nearby.
- Want to share what you’re doing? Checking in is faster and more fun than ever.
- Got an idea for something fun to do? Easily message all of your nearby friends.Get started with Swarm now!"
Nekem ebből az jött le, hogy a swarm a közösségi rész, a 4sqr meg a felfedező rész.
[ Szerkesztve ]
Do You Dream?
-
Ragnar95
félisten
válasz TheMarci #15161 üzenetére
Akkor rosszul emlékeztem
Viszont így végképp nem értem, mi értelme,h a Swarmból teljesen kivették a pontszerzési lehetőséget, miközben a közösségi résznek az volt az egyik legjobb eleme szerintem...
Mondjuk én fel se raktam a Swarmot, mert sejtettem,h eléggé elcseszik.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Totheground
addikt
-
nofi
addikt
válasz Totheground #15165 üzenetére
Egyszer próbáltam, de nem sikerült. Akkor legközelebb nem adom fel ilyen könnyen, köszi!
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: nozsolt
-
Ragnar95
félisten
válasz Totheground #15165 üzenetére
Asszem akkor fogom otthagyni a foursquare-t a francba
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
penge111
addikt
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
Ragnar95
félisten
Tunnelbear appot letöltöd, regisztrálsz, telepíted a profilt, majd Beállítások>Általános>VPN-t bekapcsolod és ezután nyomsz rá a linkre, így meg fogod kapni a redeem kódot.
penge111: köszi a tippet, már jön is lePrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
gabó
tag
Sziasztok!
Beállítottam vállalati emailt. Ennek hatására lejött egy policy ami ugye azt állítja be hogy kér kódot mikor feloldom a képernyőt. Inkébb letöröltem a vállalati mailt de nem tudom kikapcsolni a jelszó kérést,Jelkód kikapcs. inakítv (szürke). Hogy tudom kiakapcsolni vagy törölni azt a hülye policyt ami ezt okozza?
köszi!Nekem8
-
bigdady
nagyúr
Valaki pont ilyen fotokat elrejto appot keresett asszem: [link]
-
törölt tag
Kezd elegem lenni a feedly-ből, megnyitom megint az appot és a nagy ürességet látom, karbantartás van megint vagy ez mi? Múltkor magától helyrejött, de ez már gáz. Nincs valami jobb helyette?!
-
törölt tag
Köszi az infot, ezek szerint nem ez volt az első :/ érdemes mást keresni?!
-
Wlac
Ármester
10 dollár helyett ingyenes most a ReadQuick: https://itunes.apple.com/us/app/readquick-speed-reader-for/id515138359?mt=8
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
-
legiaap
félisten
Jött új skype udpate iphone-ra, de mikor rámegyek, hogy frissítse azt írja, hogy
Nem elérhető a store-ban...How are U today? Just kidding...I don't care!
-
HardRic
addikt
Blek lement megint 1 dollárra. Mindenképp ajánlom, egyik legaddiktívabb játék.
https://itunes.apple.com/us/app/blek/id742625884?mt=8 -
pehaa
tag
Ha mar az akcioknal tartunk. Itt mindent megtalaltok a napi akciokrol.
http://appshopper.com/ipad/prices
-
törölt tag
Megjelent az Angry Birds epic! Vagy csak nekem új? meg további finomságok érkeztek, a magyar store-ba!
-
Wlac
Ármester
YouTube videók letöltésére melyik program vált be nektek?
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest