- Autós kamerák
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)
Új hozzászólás Aktív témák
-
powerup2
addikt
Valószínűleg 0000 kell beírnod
TV: 77" LG C1 Erősítő: Arcam AVR10 Hangfalak: Revel Performa3 F208 , Revel Performa3 C208, Focal Aria 900SR , Focal Aria 906 , Sub: 2x Rel HT1510 Predator Lejátszó: Zidoo Z9X PRO, Panasonic DP-UB9000 Kábelek: Kácsa Norstone Oehlbach NF 214 Isotek Tápszűrő és elosztó: Isotek EVO3 Aquaris
-
barack1997
senior tag
Sziasztok! Ma eltűnt a kedvenc csatornám. (Discovery) Egyszer csak fekete kép és A választott csatorna nem szerepel a programcsomagjában. 1 éve van InviTV-nk és félévente eltűnik 1-1 csatorna ? (=az előző az Animal Planet volt, azt is nagyon szerettem) Csekket mindig időben befizetjük. A net elvileg 10 MBps, de amúgy csak 8..
-
MODERÁTOR
válasz barack1997 #8703 üzenetére
Szia!
A net elvileg 10 MBps, de amúgy csak 8..
Ez régi, és már sokszor feltett kérdés, de eddig válasz nélkül maradt, az Invitel-től jelen lévők tudomást sem vesznek róla, akár hányszor is lett feltéve! Én anno rákérdeztem telefonon is, csak habogott mindenféle hülyeséget az ügyintéző, hogy ez más szolgáltatónál is így van, meg stb... Persze máshol nincs így! Mellesleg most már ez ügyben is van diszkrimináció, mert az új ügyfeleknek, legalábbis egy részüknek biztosan, már jól állítják be a sebességet, hogy meg legyen a szerződés szerinti sebesség!A TV dolgot meg gondolom simán megtehetik, hiszen a csatornakínálat összetétele nyilván nincs szerződésbe foglalva, csak a csomagod neve, amit ők kedvükre változtathatnak... A végén lesz majd m1, m2, Duna, Duna World, HírTV, ATV, EchoTV, BBC, CNN, és talán ennyi!
-
Maarki
aktív tag
Hellotok
Egy kérdés decembere jár le a szerződésem (másik cég nem invitel) az lenne a kérdésem hogy nem tudjátok hogy esetleg addig ki építik Komárom-Esztergom megyébe az optikát ? Mert akkor náluk kötöm meg az új szerződést erre gondoltam csábító [link]
Válaszotok előre is köszönöm
Üdv Maarki
-
barack1997
senior tag
válasz Intruder2k5 #8704 üzenetére
Van Digisport meg eurosport 8 nyelven. Nagyon sok sportcsatorna van, egyiket sem nézem. A Discovery+ az Animal Planet, nekem is és a családnak is tetszett, persze, hogy az tűnt el, van helyette Nóta TV...
-
MODERÁTOR
válasz barack1997 #8706 üzenetére
A csatornakiosztás szerint pedig ott kell lennie a Discovery-nek is, ahogy a Nóta TV-nek is!
-
powerup2
addikt
Én az iptv képminőségére lennék kiváncsi
TV: 77" LG C1 Erősítő: Arcam AVR10 Hangfalak: Revel Performa3 F208 , Revel Performa3 C208, Focal Aria 900SR , Focal Aria 906 , Sub: 2x Rel HT1510 Predator Lejátszó: Zidoo Z9X PRO, Panasonic DP-UB9000 Kábelek: Kácsa Norstone Oehlbach NF 214 Isotek Tápszűrő és elosztó: Isotek EVO3 Aquaris
-
powerup2
addikt
válasz Intruder2k5 #8704 üzenetére
Nálam 1.4 megával jön lefele a cuc torrenten ez a 15 megabites net de ilyen atom stabilan viszi szakadás nélkül és ez a régi 360R T1-cuccal
-
MODERÁTOR
-
powerup2
addikt
válasz Intruder2k5 #8710 üzenetére
Ezt jó tudni de azért ahoz képest hogy régen a 8 megabites net volt 6 megabit és melette a telefonnal majdnem 10000 fizettünk most 7490 a 15 megabites net telefon meg mobil net azért ez jobban hangzik de kiváncsi leszek mikor optika lesz itt és 50/20 csomagot kérem tv vel mobil nettel meg telefonnal mennyi lesz remélem az is kedvező lesz azért most változik az invitel eléggé de kell is nekik a konkurencia miatt de ez csak nekünk jó
-
MODERÁTOR
-
powerup2
addikt
válasz Intruder2k5 #8712 üzenetére
Nálunk a tv van a upc-nél és 7000 forint két tv-re direct+ csomag dvr készülék .
-
MODERÁTOR
válasz powerup2 #8713 üzenetére
Tudom, de nekem nem direct van, hanem kábeltv...A műholdasok rohadt drágák! Én egy éve mondtam fel a T-Home SatTV-t, akkor fizettem 2 TV-re 5500 körül... Jó régen volt már UPC Direct-em is, de az tényleg nem most volt, akkor egy TV-re fizettem valami 8-9000HUF körül. Szerintem a kezdetekkor...
Ezen kívül a mostaniban az a jó, hogy ott a 42 analóg csatorna, azt annyit TV-n nézem, amennyin akarom!
[ Szerkesztve ]
-
powerup2
addikt
válasz Intruder2k5 #8714 üzenetére
Oké csak felénk ez a lehetőség van és eddig az invitel 8 megabit majdnem egy 10-es volt és a upc meg 7e szóval a kettő együtt durva de ha egybe lesz az invitelnél kb 11e lesz és persze HBO-val én pl a upc részéről pofátlanságnak tartom hogy az ingyenes hd adokért fizess külön magyar 1-ért kicsit vicces .
-
MODERÁTOR
válasz powerup2 #8715 üzenetére
Ezen a téren szerencsés helyzetben vagyok, mert rohadtul hidegen hagynak a HD adók! Igazából én nagyon keveset TV-zek, ez az egy box is csak azért lett, mert így tudtam jobb árra szerződni a volt RubiCom-os megörökölt csomagom után! Én nem igazán nézem, párom néha a női csatornákat nézi, amik nincsenek analógon! Story5, Reflektor, stb... Én beérem a híradóval, és a barátok közttel! Ja, meg a Forma-1!
[ Szerkesztve ]
-
powerup2
addikt
válasz Intruder2k5 #8716 üzenetére
De azért jobb az F1-et HD-be nézni Alonso száguldozását
-
MODERÁTOR
-
powerup2
addikt
válasz Intruder2k5 #8718 üzenetére
Másik hogy pl az sd adok szarok egy 1m tévén arról nem is beszélve hogy némelyik 4:3 meg a másik 16:9 és ami 4:3 nyomott a kép szóval szar azért a hd-nél meg jó a kép ha már az ember vesz egy jó tv-ét nem tudja élvezni mert a minősége a müsoroknak szar akkor kb elmegy a kedve .
-
MODERÁTOR
-
powerup2
addikt
válasz Intruder2k5 #8720 üzenetére
JAh akkor értelek miért nem kell a hd adó anyám vett egy samsung led tv-ét mert a crt bedöglött aztán ez a jó led tv scartal van összekötve a boxal mert ugye a humaxon csak az van . A vicc az volt összerakom a cuccot anyám nézi a tvét megszólal pocsék a kép nem olyan mint a boltba XD
-
MODERÁTOR
-
powerup2
addikt
válasz Intruder2k5 #8722 üzenetére
De érted ez a kibaszás mert manapság szinte mindenűt van olyan tv ami hdmi-s és akkor olyan beltérit adnak ami scartos . Remélem az invitelnél már hdmi van az iptv boxokon.
-
MODERÁTOR
válasz #41635072 #8677 üzenetére
Az NMHH-tól és az NFH-tól én sem kaptam választ - mondjuk nem is kértem, csak másolatban küldtem nekik is a panaszt, amit jeleztem is a levél alján, felsorolva a címzetteket -, de érdekes módon erre a levélre már kellő figyelemmel reagált a UPC, a panaszomat valóban kivizsgálta, és nem dobott vissza csípőből egy elutasító határozatot, mint az előzőekre, és kaptam elég szép jóváírást a számlából! Igaz, ez postai ajánlott levélben ment el nekik...
-
titán
válasz powerup2 #8715 üzenetére
Az MTVA HD adásai csak a Mindig tévén ingyenesek az "előfizetőknek", a kábel/műhold/IPTV/stb szolgáltatóknak fizetniük kell azért ha be akarják rakni a kínálatukba. A foci EB és az olimpia alatt működő m3D-ért is külön fizetniük kellett a szolgáltatóknak, az sem volt ingyenes.
Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
powerup2
addikt
válasz Gubek-Einste #8725 üzenetére
Csak ahogy néztem az invitelnek alapból benne van a magyar 1 hd ha jól láttam
-
titán
-
8zabi
őstag
válasz barack1997 #8703 üzenetére
nálam is van discovery, nem vették ki, hívd fel a hibabejelentőt
(#8723) powerup2
már két éve is hdmi-s beltérit adtak, most is
[ Szerkesztve ]
-
powerup2
addikt
Akkor az jó
-
Winner_hun
titán
o_O
Minden oldal nagyon lassan jön be ha egyáltalán bejön, egyetlen kivétel (azok közül amiket nézek) a PH, az hasít rendesen.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
MODERÁTOR
válasz Winner_hun #8730 üzenetére
Ez a feltöltés elég karcsú... Ha nem tévedek, akkor ez optika, amihez jóval nagyobb UP dukálna, vagy nem?
-
Winner_hun
titán
válasz Intruder2k5 #8731 üzenetére
Igen optika, 10-es feltöltés kéne. Az egész net nagyon vonaglósan megy, egyszer volt ilyen, akkor router / modem újraindítás megoldotta a problémát. Most ez nem jött össze, megmaradt a lassúság. Minden elég nyögvenyelősen megy.
-
bopeti98
őstag
A letöltés az jó de a feltöltés az ADSL szintű. Szerintem a lassú feltöltés miatt jöhetnek be lassan az oldalak. Azt hiszem jöhet a harc az ügyfélszolgálattal
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Winner_hun #8732 üzenetére
Igen, mivel a kérések csak lassan tudnak kimenni, ha egyáltalán tudnak!
Nekem is volt ilyen gondom UPC kábellel, amikor az ELMŰ-sök összetörték az optikai kábelt, az oszlopcsere során...A feltöltésem gyakorlatilag nulla volt, olyannyira, hogy a telefon is kicsengett ha hívtak, de beszélni már nem lehetett rajta! Ha én akartam hívni, vonal volt, de a tárcsázás már nem ment ki!
Esetleg próbálj meg másik DNS-t használni, hátha az valamelyest segít rajta, mert gondolom az Inviteles DNS-ek elérése akkor most fokozottan lassú...
[ Szerkesztve ]
-
Winner_hun
titán
válasz Intruder2k5 #8735 üzenetére
Már nem vacakolok vele mert megyek aludni. Amúgy fogalmam sincs hogy amit írsz azt merre és hogyan kéne megváltoztatni
-
MODERÁTOR
válasz Winner_hun #8736 üzenetére
-
Winner_hun
titán
válasz Intruder2k5 #8737 üzenetére
Az se kizárt hogy a gépemmel van valami, mobillal wifin 6 mbit megvan felfele. No majd ha lesz időm foglalkozok vele.
Holnap megtanulmányozom a képet, köszönöm.► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
MODERÁTOR
válasz Winner_hun #8738 üzenetére
Hmmm... Hát így már egészen más a leányzó fekvése!
-
Reag3nS
senior tag
cfosspeed nincs a gépeden? Mert abban meg lehetnek pl az adsl beállítások és akkor nem enged több feltöltést.
CyberGames >>> http://cybergames.hu/
-
Reag3nS
senior tag
válasz Winner_hun #8741 üzenetére
Ennél jobb nem is lesz szerintem. 10 megabit feltöltésnél kb annyi megy el kommunikációra. Viszont a letöltés korrekt. Nem is értem miért több 2 megabittel.
-
törölt tag
Ez a fél évig fél áron akció ugye nem csak új előfizetőkre vonatkozik?
-
Reag3nS
senior tag
-
MODERÁTOR
-
törölt tag
válasz Intruder2k5 #8747 üzenetére
Azért írtam, hogy mégse vállalnám be, mert nem 2 évre ennyi , hanem csak fél évig.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Intruder2k5 #8747 üzenetére
Attól függ mi van a szerződésben...
Ha nincs a szerződésben benne, hogy csak az adott ideig annyi, akkor a hűség idejére ennyi az annyi..
Mondjuk kicsit megtévesztő, hogy most fél évig tart az akció, vagy fél évre szól..
Ettől függetlenül, azért elég jó, csalogató akció.
(#8741) Winner_hun: Ez teljesen jó, ennél jobb nem nagyon lesz. Épp nézem a csomagokat, visszarakták a 10Mb-s feltöltési sebességet, volt egy időszak, h 12,5 volt.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest