- Unigine Superposition Benchmark
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz #41635072 #8499 üzenetére
Nem tudom, Te mit nézel, nem hiszem, hogy kétféle honlap van.
7500 2 éves határozott idejű szerződés esetén........de!!!"A díjak az ÁFA-t tartalmazzák. Az ajánlat 2012. május 17-től érhető el, az Invitel egyetemes szolgáltatási területén FTTH (optikai) és VDSL technológiával lefedett területén, új (akik jelenleg nem vesznek igénybe az Inviteltől szolgáltatást) lakossági előfizetők számára a szolgáltatás csomagra kötött 24 hónapos határozott idejű szerződéskötés esetén. Az akciós díj a csomagra kötött határozott idejű szerződés időtartamának végéig érvényes. Az előfizetői jogviszony a határozott időn belüli felmondása esetén az előfizetőt a vonatkozó ÁSZF szerinti kötbérfizetési kötelezettség terheli. A szolgáltatások 12 hónapos határozott idejű, valamint határozatlan idejű szerződés keretében is igénybe vehetőek, amelynek feltételeiről az ügyfélszolgálaton érdeklődhet."
[ Szerkesztve ]
"Aki ad,az nyer"
-
addikt
-
MODERÁTOR
-
addikt
-
törölt tag
válasz Intruder2k5 #8504 üzenetére
Még jó, hogy mi a 15 megás XL díjcsomagról beszélünk...
Daffni2:A részletesbél nálam 6000 van..[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
addikt
Jó ezt még el is fogadom, a benzinkúton sem mindehol ugyanannyi az ár egy társaságon belül sem.
Hivatkozni lehet arra,hogy x helyen drágább volt a rendszer vagy bármi.
A nem publikusnál díjaknál más a helyzet, azt mindenki eldöntheti mennyi kedvezményt ad xy-nak.Meg hogy kinek adja.
"Aki ad,az nyer"
-
Orlin
addikt
Van dolog ami nem változik az pedig az Invitel Facebook oldala
"Azt a a szemét tetű szolgáltatást amit ez a cég nyújt nem lehet űberelni !!!!"
"Elmentek a büdös ku....a anyátokba, nincs olyan nap hogy minden csatorna hibátlanul működjön,"
"Látom nagy a Forma1 láz, nekem nem kell kvíz meg nyereményjáték, csak MŰKÖDŐ szolgáltatás !!"
"mocskos szemetek mi a rohadt francot csináltok jön megy a net ,rohadékok mi egész hónapot fizetünk "
"A k....a anyátokat... Basszatok annak a kurva internetnek valamit mert egy kalap SZAR"
Hála az égnek nálam csak a sebesség pici,de az állandó
[ Szerkesztve ]
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
MODERÁTOR
-
veterán
Most hogy bemásoltad, rámentem a facebook oldalukra, és azt látom hogy mintha végtelenített szalagon érkeznének a panaszok. Hálisten nekem idén még 1 szakadásom se volt, illetve tavaly se volt 1db-se ha jól emlékszek. Még akkoris van net amikor bazi nagy vihar van.
De elszomorító hogy olyanok akik városban laknak milyen pocsék a szolgáltatás. Én meg vidéken és szakadásmentes.
iPhone 13 Pro Max
-
Winner_hun
titán
No a vihar kicsit elvitte a netet, sőt, a modem megmutatta hogy van rajta piros fény is mert az aktív volt egy rövid ideig. A T-s netemet még nem szüntették meg, az is elszállt de az még nem jött vissza. Invitelnél egész gyorsan helyreállt a szolgáltatás.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Reag3nS
senior tag
Ezt a google hírt hányszor fogják felfújni még? Már tavaly is volt erről cikk. [link]
CyberGames >>> http://cybergames.hu/
-
titán
válasz Gergosz2 #8526 üzenetére
Minden szolgáltatónál vannak szerencsésebb területek/ügyfelek ahol/akiknél minden rendben van.
Fórumokon/Facebook-on/neten inkább azoknak a véleményét lehet olvasni akiknek valami bajuk van az adott céggel, kevesebben vannak az elégedett ügyfelek mivel ami jó arról nem kell/lehet panaszkodni.
Hasonló a helyzet a volt Rubicom-os területeken is, ott vannak gondok az átállás után de a régi helyeket nincsenek így onnan nem is lehet panaszt hallani (nagy általánosságban).Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
törölt tag
Hát ez nonszensz!
Ma visszahívtak és kegyetlenül felidegesítettek.
Tovább tudom vinni az 500Ft-os hűségkedvezményt, de 5000Ft a csomagváltás díja!!!
Ez micsoda??? Mondtam, hogy ilyen nincs, 10 év alatt egyszer sem kellett ilyet fizetnünk.
Ekkora egy retek szar gerinctelen "céget".
Eleve nem is kérhetnek ilyet, hiszen amely csomagban most vagyok, azt már nem is értékesítik.Kérném, hogy az Inviteles fórumtársak reagáljanak erre!
Írom a levelet az NMHH-nak és a fogyasztóvédelemnek!
-
MODERÁTOR
válasz #41635072 #8528 üzenetére
Tedd azt, tetűk ezek mind egytől egyig!!! Én is most írtam a fentebb említett szerveknek, és ismételten a UPC-nek is, mivel számla panaszomat valótlan állítással indokolva elutasították, mégpedig azzal, hogy a kérdéses hibák minden esetben el lettek hárítva 72 órán belül! Ez akár itt a fórumon is, mivel több településről fórumozó fórumtársak is leírták, de gondolom a hatóságok számára a UPC nyilvántartásában is visszakereshető, hogy mit és mikor javítottak! Így most ismételten megreklamáltam, ezen két szervet is tájékoztatva az ügyről! Tegye is ezt mindenki, akinek bármilyen problémája van, egyszer majd csak megunják, ha a szemét szolgáltatók nem is, akkor majd a hatóságok talán!
Bár magában az, hogy egy csomag zárt, még nem jelenti azt, hogy ne lehetnél továbbra is annak előfizetője, csak új előfizetést nem vesznek már fel rá! Egyébként én is ilyenben vagyok analóg ktv-t illetően, de nekem eszem ágában sincs lemondani, annak ellenére hogy a UPC már csak a digitális csomagokat erőlteti rá mindenkire!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nem tudom mi a francért kell ügyfélkapu regisztráció panaszbejelentéshez.
Semmi kedvem bebattyogni a fényévekre lévő okmányirodába. -
LeslieG Jr.
őstag
válasz #41635072 #8531 üzenetére
Egy szó miatt kell.: Bürokrácia miatt.
CM Centurion|Corsair VX550 550W|Asrock Z170 Pro4+Intel i5-6600K+CM Hyper 212 EVO|Kingston 2x8GB 2400MHz DDR4|Kingston HyperX 240GB SSD|Samsung 840 EVO 250GB SSD|WD 500GB 16MB SATA III|WD 1.5TB 64MB SATA II|WD 2TB RED 64MB SATAIII|ASUS R9 270 DirectCU 2GB|LG DVD-RW|Logitech MX510|
-
MODERÁTOR
-
bopeti98
őstag
válasz forrest85 #8049 üzenetére
Haveromnak bekötötték kertes házba de nincs valami jó véleménnyel róla. 25 megabites net. 3 megabit a letöltés és 8 megabit a feltöltés. Már több hete rohangál be az ügyfélszolgálatra de semmi. Nekem meg a jó öreg 10 megabites ADSL net van ami mai is hozta a formáját: tegnap előtt jött 9 megabittel és már meg ijedtem hogy teljesítik normálisan a sebességet de most már megint olyan ahogy én már megszoktam
Amúgy valaki használja itt még a Invitel mobilnetet? Én igen. Az invitelnek az az egyetlen majdnem hibátlanul működő szolgáltatása amivel szinte soha sincs baj.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
bopeti98
őstag
válasz Intruder2k5 #8536 üzenetére
Hát tudom de 20.-án fog lejárni a hűség. Addig átvészelem valahogy az Invitelt és utána vagy T-Home kábelnet vagy ha itt is lesz akkor nagyon megnézem a Telenor Hipernet 84 csomagot
-
MODERÁTOR
-
Gergosz2
veterán
ma sem hívott vissza az Invitel
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
MODERÁTOR
-
Orlin
addikt
En is varom a hivast meg...:S
Pedig par eve szorgalmasan hivtak ilyenkor.
Az invitelnel nics plusz penz ha valaki uj szerzodest kot az ugyfelel?LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
törölt tag
Hát persze, hogy az NMHH is szarik az egészre.
Megvannak ezek is jól kenve, vagy csak a munka büdös nekik is.
Legalább egy válaszlevéllel méltathattak volna.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
törölt tag
válasz Intruder2k5 #8546 üzenetére
Jó csak semmi jele, hogy egyeltalán fogadták.
Elküldöm nekik postán is, de úgysem fognak semmit csinálni...ÁSZF-be is bekerült a csomagváltási díj, ha olcsóbb csomagra akarsz váltani.
Az a vicc, hogy most 8500Ft a havidíj, amiből 2K lebeszélhető így ugye 6500 nettó.
Az új csomag meg 7000, ezért ez drágább.
Persze ha nem ragaszkodnék az egyéni 500Ft-os hűségkedvezményemhez, akor másr érdekes módon nem kéne csomagváltási díjat fizetnem. -
MODERÁTOR
válasz #41635072 #8547 üzenetére
Félre ne érts, én is ellene vagyok a sok szemét szolgáltatónak, akik úton útfélen visszaélnek a monopól helyzetükkel, meg az erőfölényükkel, és, hogy az átlagpolgár lusta belefogni ilyen feljelentgetős mizériákba, de ez azért nem biztos, hogy megállja így a helyét! Az, hogy mit tartalmaz a csomag, egy dolog, az ára viszont csomag esetén egyben értendő! Amennyiben a számlán külön tételként szerepel az internet, vagy a telefon, vagy éppen a lebeszélhetőség összege, akkor az nyilván nem a csomag része, de ha egyben van számlázva, akkor sajnos az...
UPC-nél is van csomagváltási díj, de azt hiszem csak valami 2700HUF! Mondjuk nekem még nem volt dolgom vele... Viszont most, hogy szóba került, lehet meg is kérdezem, hogy alkalmazzák-e esetemben!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Intruder2k5 #8548 üzenetére
Persz, ez természetes, csak az bosszant, hogy hülyének néznek.
Csak akkor merült fel eme díj lehetősége, mikor kierőszakoltam belőlük a havidíj kedvezményt. Előtte érdekes módon nem akarták behajtani rajtam.
Sőt, évekkel ezelőtt sem kértek ilyet, pedig akkor is olcsóbb csomagra váltottam.
Anno még egy 13000Ft-os 1Mbit-es csomaggal kezdtem... -
MODERÁTOR
válasz #41635072 #8549 üzenetére
Na igen... Nyilván nem akarnak lemondani egy garasról se, és ezért mindent megtesznek! Lehet ide is kellene már egy olyan mutató, mint a bankoknál a THM, ami mindent tartalmaz, így nem érhetnék az embert ilyen "apró" meglepetések! Ennyi erővel mondhatnák azt is, hogy amennyiben befizeted a 78000Ft-os csomagváltási díjat, akkor egy évi szolgáltatást ajándékba kapsz!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest