- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós kamerák
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
-
PROHARDVER!
Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezdő
senior tag
Előzményem: [link]
Ezt követően nekem kellett telefonálnom, hogy megkapjam az elutasító választ: hibás szórólapokkal szórták tele a várost.....Ma lett belőle valami. Igaz kicsit rögösre sikerült az út.
Egy NHH feljelentés és láss csodát egy héten belül csöng a telefon, hogy mégiscsak megköthetem a Mixer L csomagot (telefon+10Mb/s) hűség nélkül 5900 ft-ért. További érdekesség, hogy az eddig nem elérhetőnek mondott 10Mb/s net mégis működőképes...Érdekes ez a cég. Jelenleg elégedett vagyok, de nem tudom miért kell hagyniuk feljelentésekig fajulni a dolgokat....
[ Szerkesztve ]
-
powerup2
addikt
Hogy hogy 5900 és nincs 2 év hűség mert az invitel oldalán 8990 ir a 10 megabites csomagra akkor most hogy van ez?
TV: 77" LG C1 Erősítő: Arcam AVR10 Hangfalak: Revel Performa3 F208 , Revel Performa3 C208, Focal Aria 900SR , Focal Aria 906 , Sub: 2x Rel HT1510 Predator Lejátszó: Zidoo Z9X PRO, Panasonic DP-UB9000 Kábelek: Kácsa Norstone Oehlbach NF 214 Isotek Tápszűrő és elosztó: Isotek EVO3 Aquaris
-
kezdő
senior tag
válasz hackeeeee #8154 üzenetére
Inviteles hozzáállással azaz a 10Mb/s a valóságban ~8,6 a mérések szerint.
A torrent 1010kB/s sebességgel hasít az eddigi 832kB/s-hez képest.Megérne egy másik balhét a hirdetett vs. Invitel által adott sávszélesség, de jelenleg Invitel területen élőként elégedett vagyok.
-
kezdő
senior tag
válasz powerup2 #8155 üzenetére
A honlap szerint 6500 Ft 2 év hűséggel. (net+telefon)
A szórólapon hűséggel 5000 Ft szerepel.Nem értem ezt a keverést és mivel jól jöttem ki belőle már nem is akarom érteni....
Mondjuk jó pénzt fog valaki leszakítani akit felvesznek fejesnek az Invitelhez, mert előbb utóbb itt rendet kell rakni. -
törölt tag
mi az InviTV-jükkel nem vagyunk valami elégedettek... random időközönként szakadó adás, képhibás adás stb... plusz nemrég el is basztak valamit szerveroldalon, mert a STB-jeink nem tudtak csatlakozni rájuk, két napig böködtük a dolgokat a szerelővel, mire az én javaslatomra vette a fáradtságot, hogy hívja fel a supportot, mégis mi van és kiderült a "nemrég" kiszórt STB firmware update szúrt el egy-két dolgot... majd én mondtam, hogy lehet resetelni kéne a user beállításokat, ha van olyan. és meg is oldotta.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
előtte Rubicomtól volt kábel TV-nk ami még ennél is trágyább volt. szar minőség, random elhangolódással... aztán mivel sokideje van Inviteltől a net, ezért ajánlották akcióban az InviTV-t, amivel még kicsit csökkent is a havidíj, mert egy szolgáltatótól van minden. amikor működik, akkor tök jó.
-
Reag3nS
senior tag
-
bigdigit
addikt
azért érdekes az invitel új oldala.még véletlenül sem látom milyen csomagok és milyen technikai jellegű csomagok vannak náluk csak azt ami nálam "elvileg" elérhető.max próbálkozhatok címekkel hátha pont találok olyat ahol vdsl vagy optika is van.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz davidcsaba93 #8159 üzenetére
Szerződésben 12,5Mb feltöltés van?
Az a baj, h megvan a garantáltad, így nem nagyon reklamálhatsz.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz davidcsaba93 #8171 üzenetére
Ejj, hát szép.. Vagy csak nem tudnak arról, hogy 12,5-re szerződnek, vagy Én nem tudom..
Érdekes azért, mert ez Nekem gyanúsnak 10Mb-nek tűnik...
Véleményem szubjektív...
-
törölt tag
válasz davidcsaba93 #8171 üzenetére
Szerintem érdeklődd meg, hogy véletlenül nem -e egy adminisztrációs hiba miatt a régi portfólióban szereplő net csomagot aktiválták.
-
MODERÁTOR
-
titán
Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
poli27
veterán
válasz Gubek-Einste #8176 üzenetére
Persze hova emelne, mikor így is az egyik legdrágább szolgáltató........ marketing dumának jó ! Nagy kegyes Invitel hahaha........ Amilyen áron van a szolgáltatásuk bőven belefér az adó....
[ Szerkesztve ]
-
pyron25
aktív tag
válasz Gergosz2 #8150 üzenetére
Én már akkor telefonáltam nekik az optika ügyében mikor előttünk húzták az optikát és beszélgettem az emberekkel is, majd felhívtam őket. 3 alkalommal telefonáltam, 3 különböző emberrel és 3 különbözőt mondtak
Akkor mi a 8 megás net + telefon 11k? Nagyvárosokban a negyedéért kapsz háromszor gyorsabb netet...
Nincs lehetetlen, csak tehetetlen!!!
-
powerup2
addikt
válasz pyron25 #8182 üzenetére
az invitel mindig is drága volt én inviteles területen lakok de állitólag jön a digi kivárom , digire nincs panasz és szuper áron adja a szolgáltatást tényleg Poli27 tudsz már valamit erdőkertes és veresegyház fejlesztési ügyében digivel kapcsolatosan ?
TV: 77" LG C1 Erősítő: Arcam AVR10 Hangfalak: Revel Performa3 F208 , Revel Performa3 C208, Focal Aria 900SR , Focal Aria 906 , Sub: 2x Rel HT1510 Predator Lejátszó: Zidoo Z9X PRO, Panasonic DP-UB9000 Kábelek: Kácsa Norstone Oehlbach NF 214 Isotek Tápszűrő és elosztó: Isotek EVO3 Aquaris
-
Reag3nS
senior tag
Én örülnék, ha jönnének Vácra. Szóljatok majd!
CyberGames >>> http://cybergames.hu/
-
hackeeeee
Jómunkásember
Aham.
Amikor az irodában csücsülő ügyintéző, azt mondja, hogy szerinte FTTH-s hálózaton van az előfizető, de persze a lakásba UTP megy be, de szerinte az FTTH.
Aztán, ha hangyásodik a tv képe, közlik, hogy állítsd utána.. Csodás.
Plusz, amikor bizonyos helyeken a 80mb heti 1 alkalommal ha megvan, akkor már lehet sokat mondtam, meg napi 5-6 szakadás bőven belefér, szerintük. Szerencsére egyre több helyen javul a szolgáltatás minősége, főként azóta, amióta több helyen legalább az FTTB-t megcsinálták.
Plusz igen, többet fizetek, hogyne. Ezért cserébe csak akkor volt szolgáltatás kimaradásom, amikor ki volt írva a T-home oldalán, hogy karbantartás várható... Szerintem ennyit megér az, hogy ~1000Ft-tal többet fizetek.
Amikor itt ugyan úgy van 25/12,5-es net, 5x csatorna iptv, telefon ~6k-ért az Invitelnél (T-home-nál szintén, csak 25/5-ös nettel).. Jah, hogy a Digi 50Mb-t ad, meg csodálatos kártyás STB-t csodás, jaj és van náluk dvb-c? Jujdejó..
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
neduddki
nagyúr
HI!
a vdsl modeet beaplikalo ember ugyes volt mint kesobb kiderult, ugyansi neki neki nem volt jo a ups feneke, nem volt jo az egyebb berendezeseknek fenntarott tulfeszvedo, neki ozetlenu kellet bedugni a vackot a falba, es amint kiderult a kis draga a bejovo kablet sem a tulfeszvedon keresztul dugta be. meg is lett az eredmneye modem megdoglott, jottek cserelni sikerult is egy doglottet kihozni, majd nemi korbejaras utan jott egy 3. darab ai ugy tunik muxik, de osszeszereles utan kecsegbeesve hivnak, hogy nem tudnak a ruteremre beleni es enik az kene? mondo minek is? vackuk az az ovoke hasznaljak csak modemnek a tobbit en ajd megoldom a sajat ruteremmel,
indezek utan kiderul, hogy a egyik setupbox azzagja szar, csak azt nem tom hogy a francba mikr eddig muxot es sokan nem jartak arra???
mi a tausag, ma jo szokas seritn ujra at kell eznem mindnet, hogy mkent kotottek be, fel se teteleztem, hogy van egy mukodo modell amit lat es csak ugy siman osserakja ehhh;- (((
jo persze en vagyok a hibas ert nem nesztem at az egeszet a szerels utan, en kis naiv:- (udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
Orlin
addikt
Az Invitel folytatja a fejlesztéseket
"Az Invitel termék- és szolgáltatási palettájának bővítésével terjeszkedik a lakossági digitális televízió- és internet, valamint az üzleti infokommunikációs piacon."
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
LeslieG Jr.
őstag
Hát felénk is hozhatná az optikai kábelét az Invitel. Nagyon örülnék neki az biztos. De ez az 8M/512 ADSL 9.100Ft-ért nem annyira jó mikor máshol ahol van optika meg feleannyi a net arról nem is beszélve hogy 5x-10x olyan gyors is.
u.i.: Talán egyszer elér ide is az optikai kábel. (Halásztelek, II. Rákóczi F. út)
[ Szerkesztve ]
CM Centurion|Corsair VX550 550W|Asrock Z170 Pro4+Intel i5-6600K+CM Hyper 212 EVO|Kingston 2x8GB 2400MHz DDR4|Kingston HyperX 240GB SSD|Samsung 840 EVO 250GB SSD|WD 500GB 16MB SATA III|WD 1.5TB 64MB SATA II|WD 2TB RED 64MB SATAIII|ASUS R9 270 DirectCU 2GB|LG DVD-RW|Logitech MX510|
-
Gergosz2
veterán
válasz LeslieG Jr. #8192 üzenetére
Épp tegnap sikerült egy kevésbé értetlen ügyitézővel beszélnünk, és megrendeltünk egy 10 MB-s csomagot telefonnal együtt havi 6500-ért.
De felénk is fejleszthetne már valaki.
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
hackeeeee
Jómunkásember
Furcsamód a Tvnetwork-nél semmi gond nem volt, ahogy a Digi-hez került, csak szívás volt az egész, sőt, jó pár helyen még mindig az. Az FTTB már valamennyit javított a szolgáltatás minőségén, de azért van még pár hely, ahol még mindig kritikán aluli, hiába kábeles a szolgáltatás.
Több helyről hallom, látom, tapasztalom. A másik b@lfaszság a Digi részéről, hogy bizonyos területeken kénytelen vagy vagy bitang gagyi, vagy drága ~10k feletti router-t bepakolni, mert más nem hajlandó működni.
Az meg, hogy hogy képeseket optikát hegeszteni olyan pózban, ahogy ők csinálják azt nem tudom, de hogy nem kényelmes, az is biztos.
Ki beszélt arról, hogy mire elég az FTTB, vagy épp mire nem? Szerintem senki.. Arról beszéltem, hogy maga a cégnél dolgozók sem tudják, hogy egy bizonyos területen milyen hálózat van kiépítve, és ott mit szolgáltatnak, ami szerintem szánalmas.
Jelenleg kb 500Ft-ot spórolnék a digivel havonta.. Sokat érnék vele.. Igen tudom, évente ez 6k.. Csodás. C Nekem ez megér annyit, hogy ne kelljen bosszankodnom, és megkímélem magam az őstulok kártyás box-tól, aminek a beállításához, funkcióihoz maga a Digi sem ért. "Mi sem tudjuk mi az, inkább ne lépjen bele." - ez aztán a hozzáértő hozzáállás. Csak így tovább! - Részemről ennyit a Digiről.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
smog86
senior tag
válasz hackeeeee #8199 üzenetére
Szerintem hasonlítsd össze, hogy az Invitel topicban mennyi gond van és a Digiben mennyi...
Sebesség inkább 80 fölött szokott lenni mindenkinél, Invitelnél 10-15%-al lejjebb.
Szakadás nálam éve 1-2szer van, és 4éve van Digim.
Analóggal és Digitális adással sincs gondunk.
Kit érdekel hogy milyen pózban hegesztik az optikát? Szerintem senkit...
Tesómnál meg az Invitellel kellett baszakodni, mert az 1Mb sem volt meg neki... az IPTV-ről meg nem is beszéljünk, hogy az mekkora szar volt, fél percenként megállt a kép.
Ergo mindenhol vannak jobb és rosszabb területek.
Amúgy milyen csomagod van neked hogy csak 500Ft-ot spórolnál? Valami nagyon akciósat kaphattál...
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest