-
PROHARDVER!
Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)
Új hozzászólás Aktív témák
-
janaman01
addikt
válasz kabelmania27 #24300 üzenetére
tehát a laptopot is akasszam rá a routerre kábellel?
/tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
-
janaman01
addikt
válasz kabelmania27 #24302 üzenetére
köszi igy már müködik is..namost az elérhető hálózatoknál lett egy 5G kapcsolat is..az mire jó nekem ..mert az új router dualos
-
janaman01
addikt
válasz kabelmania27 #24304 üzenetére
Ja igen a telefonok is tudják , illetve a laptop is..akkor arra kapcsolódok. Köszi!
-
Tav-Csoves
őstag
Sziasztok! Most fogják bekötni a NET60-at, és a kérdésem az, hogy a szolgáltató kötelezően ad a modem mellé egy routert? Saját routeremmel akarom használni a netet. És még egy lenne, hogy ugyanazzal a beállításokkal kell használni a routert, mint a Kábel 15nél? Dhcp?
Előre köszönöm szépen a segítséget. -
kabelmania27
Topikgazda
válasz Tav-Csoves #24306 üzenetére
Üdv!
Sima kábelmodemet adnak, ugyanúgy tudod használni, router wan portjába kötöd a modemet (wan beállításoknál dinamikus legyen kiválasztva) lanportba a gépeket, routert modemcserét követően érdemes újraindítani.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Tav-Csoves #24306 üzenetére
Ha eddig ED2-es kábelmodemed volt, akkor modem csere is lesz. A Routert pedig kapod ha kéred ha nem...
-
A műsorvisszanézőben nálatok sem elérhető a szombati nyíltvizi úszás(9:35-kor kezdődött)?
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Kicsirics77
veterán
mostanában katasztrófa a digitális szolgáltatás.
.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
GEPESZ66
veterán
Az ebédlőben van egy 60cm-es Samsung tévénk, amibe kártyát helyeztünk.
Bekapcsoláskor feljön néhány másodpercre egy ablak, hogy nincs modul behelyezve, majd bejön a kép.
Az LG tévéből áthoztam a modult a kártyával, azzal is csinálja.
Az LG tévénél nincs ilyen jelenség.
Esetleg a Samsung tévé valami miatt nincs kibékülve az Invitel által adott modulokkal?
Egyszer írt olyat a tévé, hogy valami CI+ 1.3 illesztőprogrammal lehet kompatibilitási probléma, vegyük fel a kapcsolatot a Samsung-al.,de mostanában nem jött fel ez az ablak, hogy lefényképezhessem. -
AttyVin
aktív tag
válasz GEPESZ66 #24311 üzenetére
Kicsit hasonlóval találkozom mostanában én is.
Bekapcsoláskor az "engedélyezési" üzenet után a "Kódolt jel" bukkan fel és csak jóval később (több 10 mp) vált a képre. Ha csatornát váltok/visszaváltok, a "Kódolt jel" már nem jön elő utána.
Korábban is előfordult ilyesmi, de akkor nagyon rövid idő után már képre váltott.Ez vajon egyedi vagy másnál is jelentkezik?
Üdv, Vino
-
GEPESZ66
veterán
válasz Kicsirics77 #24313 üzenetére
Nincs Invitel-es köztetek, vagy Invitel-es ismerősötök, hogy választ tudjon erre adni, miért van így a Samsung tévéknél.
Esetleg rákérdezek a Samsung fórumon is. -
Kicsirics77
veterán
válasz GEPESZ66 #24314 üzenetére
nemtudott az invitel érdemben nyilatkozni,ezen már túl vagyok,azt mondták ha ez így nemjó aakor adnak settop-boxot.
ha lejár a szerződésem megyek a konkurenciához mert egyre szarabbak,most is bebaszták az ertéelgoldot csak tudnám,hogy minek???.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
GEPESZ66
veterán
válasz kabelmania27 #24315 üzenetére
De LG-nél miért nincs ilyen?
-
AttyVin
aktív tag
válasz Kicsirics77 #24316 üzenetére
Ez jó.
Ha visszalépünk a kényelmesebb CI-ről STB-ra, akkor már jó is lesz minden. Bravó.
Érdekes, hogy ez korábban jobban működött.
Kellett valamelyik TV2-csatornának (Fem3, SuperTV2, stb.?) valami ellencsatorna RTL-éknél is....
Üdv, Vino
-
törölt tag
válasz GEPESZ66 #24311 üzenetére
Esetleg nem Smit + Samsungnál is hasonló a helyzet mint Smit + Sony-nál volt?
-
titán
válasz Ted_Beneky #24321 üzenetére
Film+2-t váltotta az RTL Gold.
Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
AttyVin
aktív tag
válasz Ted_Beneky #24321 üzenetére
Az eddig is egyértelmű volt.
Én a tematikaváltásról "beszélek".
A korábbi filmcsatorna helyett TV2-szerű "vetélkedős-háziasszonynakvaló-életmódos", nagyjából nézhetetlen ismétlő-katyvasz lett, ami eddig nemigen volt az RTL-portfólióban... Ez leginkább az álságos TV2 műfaja volt mindig is (lásd említett csatornák).[ Szerkesztve ]
Üdv, Vino
-
kuthim
tag
Sziasztok!
Mivel hamarosan le fog járni a hűségidőm ezért bementem személyesen az ügyfélszolgálatra, Július 17-én hétfőn. NET30-as VDSL internet előfizetés és telefonról akartam NET60 + telefonra váltani. Az ügyintéző azt mondta hogy lehetséges nálam a 60 Mbit/s VDSL. Meg is kötöttem a szerződést 2 évre 5280 Ft/hó, ebből még lejöhet 300 Ft/hó, ha e-számlát is beállítom. Ehhez majd regisztrálni kell a Dijneten. Azt is mondták, hogy már aznap estére beállítják a 60 Mbit/s sebességet. Azóta mar eltelt 2 nap és én nem veszek észre semmilyen sebességnövekedést. A NET30-as csomag alatt a letötés kb. 30-32 Mbit/s, a feltöltés kb. 5.8 Mbit/s volt, a mostani NET60-as csomag alatt ez 36Mbit/s és 5.6 Mbit/s lett.
A modembe belépve a DSL Link Information alatt azt látom, hogy
Actual Rate(Up/Down) 6279/40409 kbps
Attainable Rate(Up/Down) 7698/40068 kbps
Jól értem, hogy ez azt jelenti hogy az elérhető sebességem az csak 40 Mbit/s?
Ilyenkor mi a teendő? Ugyanis a garantált sebesség az megvan a NET60-hoz, ami 25,00 / 2,00 Mbit/s de azért mégsem korrekt eljárás az hogy betettek egy magasabb díjcsomagba, úgy hogy a sebesség gyakorlatilag nem is változott. Ezzel az erővel maradhattam volna a NET30-on havi több mint 1000 Ft-al olcsóbban.
Tanácstalan vagyok, hogy mit lehet ilyenkor tenni.
Járt már valaki így?Minden ötletet vagy javaslatot előre is köszönök!
[ Szerkesztve ]
-
taki01
őstag
válasz kuthim #24327 üzenetére
Több adatot kimásolhattál volna a modemből, a legjobb lenne a képernyőképet csinálnál az értékekről. Az a becsült vonali maximum azokkal az értékekkel amiket nem töltöttél fel.
Nem tudom milyen messe vagy a közpintól de szerintem még nem toltak át. Ha meg ez a max akkor kötbér menetesen visszafognak rakni a 30-as csomagra.
Egy modem újraindítás meglehet hogy segítene mert avval újra szinkronizál a modem.[ Szerkesztve ]
-
kuthim
tag
válasz taki01 #24328 üzenetére
Köszi a válaszokat, a modemem típusa: ZTE ZXHN H168N HW Version V2.1 SW Version V2.1.0T2_HU
Újraindítás volt már, legutóbb pár perccel ezelőtt, azután csináltam az alábbi képernyőképet:
[kép]
Azt sajnos nem tudom, hogy milyen messze vagyok a központtól.
Én is attól tartok, hogy nem megy nálam a 60-as net, de ezt az ügyintézőnek is ellenőriznie kellett volna mielőtt megköti a szerződést. Mert akkor valószínűleg nem kötök 2 éves hűségnyilatkozatot, a helyi kábeltévé is szolgáltat internetet, lehet velük szerződtem volna, ha náluk van gyorsabb net. -
törölt tag
válasz kuthim #24330 üzenetére
Az egy jó HGW. Itt a topicból Lauda-nak is ilyen van. Neki 60-as Internete van szintén, mint Neked, de 70-nel dönget, és ami a lényeg Attainable Rate(Up/Down) 7698/40068 kbps megmondja mennyi a maximum mindenképpen. Akkor lenne csak eltérés, ha ADSL2 módban lenne a HGW és/vagy nem lenne képes a központ a VDSL-re, mert akkor csak az ADSL2+ protokollnak megfelelő maximális vonalisebességet tudná közölni.
https://prohardver.hu/tema/invitel_adsl/hsz_23796-23796.html
Szerk: Ha az Invitel támogatná a Bondingot, akkor cserélni kellene egy olyan HGW-re ami 4 eres, azaz még egy érpárt behúznának hozzád, mint nálam a Telekom:
Nálam ilyen van, és így néz ki a két egyesített vonal:
[ Szerkesztve ]
-
Frond
csendes tag
Sziasztok
Nemsokára lefog járni a 2 éves hűség az internet előfizetésünkről (Invitel VDSL 30Mbit/6Mbit) - 2990Ft-ot fizetünk érte. Ez az előfizetés az édesapám nevén van.
Ha miután lejár és lemondanánk ezt ez az előfizetést, és mondjuk az én nevemre kötnénk egy újat(dolgozok meg minden), akkor én új ügyfélnek számítanék? Persze én is ugyanarra a lakcímre vagyok bejelentve.
Már csak azért is lenne ez érdekes mert most akcióban új ügyfeleknek 60Mbit-es netet adnak 2990Ft-ért. -
Ted_Beneky
senior tag
Volt akinél úgy lett új cím, hogy "/B"-t még hozzáírtak az eredetihez
Engem hívtak 2 éves lejárat előtt pár nappal és 3szoros netet ajánlottak fel ugyanazért az árért, újabb két évért cserébe, szóval még lehet, hogy téged is megkeresnek egy ajánlattal.
Csillagkaput a Csillag térre!
-
sziszi-fuszi
senior tag
Lehet sírni, vagy nevetni. Kinek mi a jó avagy a rossz. A DIGI megvette az Invitel lakossági üzletágát.
Forrás: [link]
Mi alá kell írás?
-
zzola
titán
válasz sziszi-fuszi #24341 üzenetére
Végre lesz olcsó net 10000 mbit....
-
gézu
őstag
Tök jó, megint el fog tűnni pár megszokott csatorna.
If you can't be a good example, then you'll just have to be a horrible warning.
-
Samott
addikt
Gratula skacok, udv a klubban. -
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
-
titán
Szerintem annyi fog változni, hogy a digi számláz majd.
A tranzakció kulcseleme egy hosszútávú együttműködési megállapodás, amely szerint az Invitech Solutions hálózati és IT szolgáltatásokat nyújt a Digi számára, minimum éves 2,8 milliárd forint értékben, legalább tíz évig.
Ebből gondolom.
-
zzola
titán
válasz kabelmania27 #24346 üzenetére
Kár. Azt hittem jón a nagy net olcsón...
-
taki01
őstag
-
zzola
titán
válasz kabelmania27 #24349 üzenetére
Itt Mislenyben tuti lenne igény a jobb netre. Be van csövezve a város ezen része, nem lenne nagy költség a kábeleket kicserélni, lehetne akár optika is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest