Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Baryka007

    őstag

    válasz zebra_hun #12267 üzenetére

    Szép eredmények!
    És persze van bennük sok okosság is!

    Ezek szerint mondjuk lehet támaszkodni Latencyre is ? Úgy értem A kissebb latency az = több FPS el ?

    Ugye ez generációnként megint eltérő lehet... Coffeval simán toltam 34-35ns-t még a 8086k val... Comettel 36,4 az utolsó ami semi-stabil.... De Rocketet nem láttam még nagyon 40ns alá beesni... Mondjuk TR ben kb pont annyival is hoz kevesebbet...

    De 13.-gennél pl már más a tészta... ott nagyobb NS el is van +100 fps ed is ...

    Mindegy is, nekem meg elmaradt tegnap ez az Asus lapcserélgetősdim, mivel kiteszteltem hogy hibás a memória kit ami jött.

    Szóval én is a másik hobbimnak éltem, és helyette láncot cseréltem, olajat, fékfolyadékot, levegőszűrőt tisztítottam, meg egy tűzkarika tömítést a kipufogóban --> a motoromon. Mindjárt itt a szezon, és idén elég sok helyre gurulunk vele. Lesz egy 6000km es túra, amit még nem tudom hogyan fogok kibírni... :DDD



    Viszont nekem az i7 10700k nak szerintem vége van 4266 - 4300mhz ram OC nál... bekorlátoz az IMC... Bármilyen ram kitet tesztelek, 4266 hoz kell neki az 1,3v IO/SA ... A-fölé meg nem szívesen megyek... a 4400mhz et 1,35v IO/SA val tudom Anta stabillá tenni.

    De ezt még letesztelem, hogy nem-e az alaplap tulajdonságai nehezítik meg az IMC feladatát. Szóval ránézek még arra az Asus lapra! :K Csak legyen meg a 4x8gb SR kitem !

Új hozzászólás Aktív témák