- 3D nyomtatás
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Androidos fejegységek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
-
PROHARDVER!
Amit a Haswell-ről tudni érdemes!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gainka
őstag
Haló
Ez az alap lap: GIGABYTE GA-B85M-D3H jó választás?
És még egy kérdés ha ipon-rol rendelem mennyi +költséggel kell számoljak? Mert itt a helyi kis kerben majdnem mindenre rádobnak egy 3-4 ezret nem vicc.[ Szerkesztve ]
-
ST05
őstag
én mindig onnan rendeltem szinte, kb 1300Ft a pikkpakk pont futárszolgálat, kijelölök egy üzletet,
jön az sms és email, ha megérkezett, és amikor ráérek átveszem.
Ami a termék mellett szerepel, hogy pl keddre érkezik, annak a másnapjával lehet kalkulálni, tehát +1 nap a történet, de ez lehet csak mert Szeged- és az nem esik útba nekik sose, ezért 1 napot csuszik,
de ezt igy már tudom ,azóta napra pontosan tudom mikorra várhatom.
Helyi üzleteidbe az is csoda, hogy van bármi raktáron, a plusz 3-4k pedig nem meglepő kicsit sem.. -
ST05
őstag
válasz F e Z o #3204 üzenetére
gondolhatod milyen formáknak van problémájuk gariztatáskor és milyen vélt, vagy szándékos hibákkal..
vagy érvényes a gari valamire, vagy nem ! ( például fizikai sérülés, vagy égési nyom, stb..
ha pedig valós hiba van, jogosult a garira a termék, az már nem iponhoz tartozik.. érted,
nem ők javitják meg, nem ők vizsgálják meg, esetleg ők cserélik ennyi..
Garanciáztatásnak hivatalos útja-módja van, szóval ilyen nincs, hogy jeleskedik benne, vagy nem
Nézd meg itt az utolsó hsz-ben a panaszt például: [link]... attol mert pampog valaki, az még attol hivatalos gariztatás menete, ez sajnos ilyen, várni kell
Ennyi erővel 2 év 11 honapnál összeb*szom a terméket, és kapok ujat? nem nem ...
hidd el nekem ,nagyon sokan sumákolnak ,muszáj ezt valahogy kiszürniük....
megvan ennek a menete, vagy mondok másik példát, nem egy tag irkált itt prohardveren, hogy nem tudja oc-zni a kártyát, és még olyan sügérek, ezért vissza is küldik...
nézd meg ezt a hsz-t , végig sz*pattott minket a szegedi forumban is gyakorlatilag, mire kiderült ez: [link],és ezek után volt pofája vissza is küldeni... na érted, ilyenek azok a panaszosok is, akiket te irsz
kamu számító emberek..sajnos ... ennyi. / vagypedig másik kiskertöl szándékos üzletronrás(mivel ipon viszi el a legnagyobb forgalmat!)
ha valami valóban rossz, az kitesztelődik, és indul a hivatalos gariztatás... tehát ilye nnincs,hogy jeleskedik vagy sem... -
eventus
veterán
-
eventus
veterán
Kerregett a pumpa. 3-5 munkanapot ígértek, 7 lett és mikor érdeklődtem előtte, semmi válasz. Aztán kiderult, hogy egy napja megjott már, csak nem szoltak. De most tökéletes, full terhelés alatt boostnal sem megy 51 fok fole. Bevallt a proci is
[ Szerkesztve ]
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
Gainka
őstag
jolvan köszi, mikor megnéztem iponon pl az a 8 6600k 24 ezer volt, itt a kis kerben (Orosházán ) 28 ezer
Szoval inkább netröl rendelek most már.
Jó nem irtam mire kell a lap, nem is azért kérdeztem hanem ugy általánosságban volt e vele gond vagy abban az árban van e jobb. De ugy gondolom ezek a 1150-es lapok k.jók
-
ST05
őstag
válasz eventus #3209 üzenetére
rémálom gariztatás 3-4 hétnél kezdődik( ami még normális,de fájdalmas , te még olcsón (hamar) megúsztad
sephi: látod? kinek mi a rémálom, ha nem kérdek rá, újjabb feketepontot bevésnél az iponnak
Gainka: igen ,jók a 1150 lapok, nehéz véleményt alkotni, mert igen hasonlók már... Ha tetszik, és ára is jónak tűnik ,és csatlakozásokban-felszereltségben kielégít, akkor mehet
-
Shokkolo
addikt
gyárihibás VGA-mat az Iponnak sikerült ~6 hét alatt "gariztatni" és a legkedvesebb az volt h. nem kaptam újat, nem javították meg... vásároljam le.
Köszi, akciós VGA voolt, még az 1el roszabb se jött ki az árából
Ráadásul 6 hét...?! Kösz ipon..."A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
h.adam.92
őstag
Hali!
Valami tuning leírás vagy tippek vannak valahol? 775 óta nem tuningoltam és miután belenéztem az UEFI-be, eléggé kamilláztam. Annyit tudok csak, hogy a RAM-ok ne kapjanak 1.5V-nál többet...
Tud valaki linkelni vagy segíteni egy pöppet, hogyan is kéne elkezdeni? -
h.adam.92
őstag
válasz kristof123 #3214 üzenetére
Még stock, így a fesz emelése még nincs tervben.
-
ST05
őstag
válasz kristof123 #3214 üzenetére
azt nézem nincs még Asrock 1150 topic? Nyitnotok kellene, mert szaporodtok
h.adam.92: 40x szorzóra nyugodtan rámehetsz, és offsetel minuszba veszel el 0,050-0,100V között, vagypedig manuállal amit kristof irt, az konkrétan kevesebb, mint az auto beállitás, tehát nem adsz azzal többet hanem kevesebb lesz még ugy is. Mert auton megküldi a stresstesztek során 1,2-1,25 körül, igy a 40x hez tartozó 1.1V jo lesz kiindulásnak
[ Szerkesztve ]
-
kovi166
tag
Sziasztok.
Van e difi a 1150 i5 procik között ha Malay vagy ha Costa rica?
Thx.
Kovi
-
NFree
addikt
Szaisztok, nos olvasgattam a napokban s arra lettem figyelmes , hogy az haswellnél már lehet emelni a blck-t ez mennyire igaz , az a baj mán nem emlékszem hol olvastam , vagy ugyan úgy fejre áll tőlle a rendszer?
vga
-
Doky586
nagyúr
"haswellnél már lehet emelni a blck-t ez mennyire igaz?"
nemK-s procinál ez biztos nem igaz. teszteltem...
valószínűleg csak a K-soknál lehet felemelni 125-re (vagy 165-re, vagy 250-re) úgy hogy a PCI busz ne változzon... (ha kevesebbet emel akkor a pci is emelkedik ott is) De nem láttam hogy próbálta volna ezt itt bárki.
[ Szerkesztve ]
-
ST05
őstag
válasz Trailblazer #3225 üzenetére
hát az, hogy be tudod lőni például 4600-és 4700 közé is, mondjuk értelmes höfokon nem megy a 4700, de 4600 al nem éred be, akkor többféleképp is megközelítheted pl:
bclk
101.7 46x 4678 MHz
126.5 37x 4681 MHz
161.4 29x 4681 MHz
100MHz nem oszt-szoroz már, szóval ez már tényleg szörszálhasogatás csak, meg gondolom extrém tuningnál, rekord döntögetéseknél bizonyára jól jön az utólsó Mghz-ig kifacsarni amit lehet[ Szerkesztve ]
-
zaja8
aktív tag
Sziasztok!
i5 4670k 4 maggal 3,6ghz a turbo?
Csak mert nekem ennyi (minden auto-n biosan) -
ST05
őstag
igen ,annyi mind a 4 mag kihasználása esetén
-
Blursan
csendes tag
válasz kovi166 #3220 üzenetére
Mindenki mást mond, Máshol pakolják össze a procit...
http://www.overclockers.com/forums/showthread.php?t=241129valaki aztmondja a malay jobban melegszik valaki hogy a costa ricai gyorsabb, valaki forditva...
Asus Maximus VI Formula - I7-4770k - Sapphire Radeon 280x Vapor-x OC - Ocz Agility 3 60 Gb SSD - WD Black Caviar 64mb 1,5 Tb - Coolermaster Haf 922 - Coolermaster nepton 280l - BenQ Xl2430T - Zowie FK1 - Razer Blackwidow - HyperX Cloud - Xonar Phoebus Solo -
-
ST05
őstag
válasz Trailblazer #3231 üzenetére
jaja , játszadozni jó ,amugy csak megtalálja az ember 100asával is a neki tetszőt...
kovi166: Costa Ricán finom a kávé ! Nem lesz lassú És egyúttal ha már így összejöttünk ,töltsd ki valamelyest az adatlapodban a cuccaim részt, ha gondolod, akkor mi is látnánk, hogy milyen prociról is van szó de gondolom 4670k
-
NFree
addikt
Egyébként csak szerintetek , ha vesz az ember egy ilyen prockót , és ugye tudjuk vannak elég rossz példányok "hőfokok az egekben" rossz kupak, és gyári hűtővel nem lehet megsütni? hogy garis legyen , és ezt addig játszani amíg nem kap az ember egy normál darabot? Az intel megérdemelné hogy raklapszám hordják vissza a szar procikat, mert én azért érzek benne efgy kis olyat, hogy konkurencia nuku , ők meg azt csinálnak amit akarnak.
vga
-
Doky586
nagyúr
válasz kovi166 #3236 üzenetére
A CPU részét egyáltalán nem tudod húzni.
A GPU részét viszont igen erősen fel lehet húzni (a biosban erre találsz könnyített megoldást is). Ennek persze csak akkor veszed hasznát ha nincs vgakártyád.Mivel csak a GPU rész húzható ezért felesleges erősebb hűtés, hacsak a zaj csökkentése végett nem.
Sajnos én is csak utólag tudtam meg hogy egy betűnek mekkora többletértéke van.
Igaz esetemben ez 26% többletköltséget jelentett volna..[ Szerkesztve ]
-
Devid_81
félisten
válasz Kicsimix #3245 üzenetére
Csak azzal torodj, hogy 100 fok alatt maradjon ezeknel a teszteknel, es ez meg is van amint latom.
Stabil lesz varhatoan minden alatt most mar.
Javaslok Crysis 3-at...eskuszom eddig a legjobb VGA es CPU tesztelo amit valaha lattam, es itt ott meg szorakoztato is tud lenni....
-
senior tag
válasz Kicsimix #3245 üzenetére
Szia!
Csak egy jótanács! Ha tényleg stabil beállítást szeretnél,akkor ezekkel a beállításokkal futtasd a Linx-et:
Viszont csak óvatosan,mert baromira ütős,iszonyat ahogy terheli és fűti a procit!
De tény hogy azóta mondhatni nekem sem volt fagyásom/kékhalálom,mióta így belőttem!
Miután lefutott a teszt,adni kell neki még egy kis "biztonsági" +feszt,és ugy a tuti.
(+0,05v-ot adsz még neki,így: pl.1,205v helyett 1,210-et)[ Szerkesztve ]
-
NFree
addikt
Srácok , lassan elhatároztam hogy haswell-lessz, viszont szerintetek , Msi Mpower vagy Giga UD4H lapot ajánlanátok hozzá, a cél 5ghz-feletti trémárkok halykurászása.
vga
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest