- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- NVIDIA® driverek topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple notebookok
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD FX
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Pendrive irás-olvasás sebesség
Új hozzászólás Aktív témák
-
laragirl83
őstag
válasz subaruwrc #4101 üzenetére
Naja, ezt el is felejtettem annyira "alap" dolog, legújabb BIOS, verzió szerint 1226 kell!
gigabyte x670 aorus elite ax * 7800x3d * corsair icue h170i elite lcd * 32gb g.skill tridentz 6000 * sapphire 7900xtx nitro+ vapor x * samsung evo 980 pro 1tb * fractal design meshify 2 xl tgd * gigabyte g32qc
-
gayer
aktív tag
Huha 1,20V mellett 475fsb volt a vége, ez azért jónak tűnik most 500(4Ghz) 1,26V
HP mini 311C (2gb DDR3, 32gb Samsung SSD)
-
Attix82
addikt
huh aszem 1101es van fent rajta Asus P5B deluxe...ramos moka nem segitett CClear sem....Bios frissites?
-
-
Attix82
addikt
válasz laragirl83 #4105 üzenetére
Koszonom ! (vaze nem gondoltam volna hogy egy csaj kioszt szamitogepes dolgokab )
-
laragirl83
őstag
válasz Attix82 #4106 üzenetére
Hm!
BTW itt van amiről beszéltem: KATT
Éjszakára így marad aztán meglátjuk!
FSB Termination 1.20V![ Szerkesztve ]
gigabyte x670 aorus elite ax * 7800x3d * corsair icue h170i elite lcd * 32gb g.skill tridentz 6000 * sapphire 7900xtx nitro+ vapor x * samsung evo 980 pro 1tb * fractal design meshify 2 xl tgd * gigabyte g32qc
-
AirBooms
addikt
válasz laragirl83 #4107 üzenetére
Akkor mostmá' ne add el 42k-ért, de 40-ért se!
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz Attix82 #4090 üzenetére
Régi BIOS esetleg? Dobj be egy conroe-t,frissíts azzal BIOS-t,aztán had szóljon. Nekem még a P5K-Pro sem ment gyári BIOS-al wolfdale-el egyből...
szerk.: Közben látom megoldódott. Mondjuk én egyből erre tippeltem, mert minap én is megjártam wolf-al ezt a dolgot Mondjuk csodálkotam is volna, ha nem jut valakinek idáig eszébe
[ Szerkesztve ]
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
laragirl83
őstag
válasz Nyugdíjas #4110 üzenetére
Végülis nem vagy lelassulva, bár egy nyugdíjastól nem rossz így se, még kapcsolsz !
[ Szerkesztve ]
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz laragirl83 #4111 üzenetére
Neharaguggyámá, hogy nem olvastam végig lendületből, ahogy hazaértem
Porban csúszva esedezem kegyes bocsnatáért"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
subaruwrc
félisten
nah alakul
-
gayer
aktív tag
HP mini 311C (2gb DDR3, 32gb Samsung SSD)
-
Attix82
addikt
Hehe !
1.25Volt 3.6Ghzen megy 37 fokos a cucc.....
-
laragirl83
őstag
Nah már 2 órája megy dual orthos!! meglesz ez! kopp-kopp-kopp!
-
keIdor
titán
-
laragirl83
őstag
-
bim
veterán
válasz laragirl83 #4125 üzenetére
prior egyesen?hmmm...
-
gayer
aktív tag
-
Achill3uS
nagyúr
ad1. orthos-al alapbol nem tesztelünk core2-t g0 ota
ad2. 1-es prior??? lofütty 9 az igazi...
igy jo hogy kell a 12 orade inkább eztfuttasd P95V256, és nem kell több szálaznod se prior-t basztatni, mindent alapbol maxon küld, ahogy jo.
[ Szerkesztve ]
"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
tlac
nagyúr
válasz Bile Demon #4006 üzenetére
kösz!
azt hiszem bevált: [link]
-
Achill3uS
nagyúr
probald ki maxon, befagy a win, más módon terhel mint az orthos prioritasa... orthos szintjén a komolyabb alkalmazások futnak 3-mal lol
"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
subaruwrc
félisten
-
laragirl83
őstag
Megy Prime95 Small FFT's (25.6) szal' nem parázni...!
-
Attix82
addikt
Nagyon jo a proci, vegulis alapfeszre visszatettem es igy megy 3.6 Ghzen. Amugy ramokal kapcsolatban most 450 Mhz megy 1:1be tehat 900on...es az idozitesuk auton 5-6-6-15... elozo procimnal aszinkornba 950Mhzen mentek 4-5-5-15on. mitol lehet ez? Mekkora feszt adjak biztonsaggal a ramjaimnak?
-
Shodan
addikt
Feltettem az új hűtőm, de a hőmérsékletek továbbra is össze-vissza vannak.
coretemp: core#0 43fok core#1 46fok. A bios meg ilyen 16fokokat ír .
Az előbb ki is fagyott biosnál, az nem tudom miért volt, attól lehet hogy a venti fordulatot csak 10rpm-re írja ki?, mert csak egy sima 80mm ventit tettem cpu hűtőre, de everest látja hogy 1600on pörög...www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
Bile Demon
őstag
Ezt én is eljátszottam régebben. Leállított ventilátorral a külső hőmérsékletet hagytam elmenni 80 egynéhány fokig, miközben TAT-al volt terhelve, az akkori Coretemp még nem mért T j max fölött, úgy látom az új az már átszámolja a túlcsordult regiszter értékeket.
Látom egyforma procink van (steppingre is), a tiednek mennyi fesz kell a 3.6-hoz?
Az én procim még "extraszűz" nem tapasztalta meg, milyen 3.2GHz fölött működni , ahhoz már feszültséget kellene emelni. A bátorság megvan, de sok értelmét nem láttam, mert találgathatnék, hogy most a proci vagy RAM hasalt el...
A RAM-jaim jó ha 2x430-ig mennek. 666-os + 800-as RAM vegyesen 1.9V-on Külön tesztelve a 666-os Kingstonok bírják a 2x450-et a Kingmaxokkal együtt már nem...
6-6-6-24 időzítéssel 11-es TRD-vel se indul, 4 modul átka. Van olyan RAM beállítás amit visszavéve megnőhet a max freki?Bruhe
-
tlac
nagyúr
válasz Bile Demon #4148 üzenetére
amit a képen látsz, biosból 1,5V
(nekem egy héttel öregebb gyártású)
a ramom az jól megy: 1125-ön 5,5,5,15-ön, trd 7, 2V-tal (2 x 1gb a-data 1066+)Van olyan RAM beállítás amit visszavéve megnőhet a max freki?
régi bios-okban volt option2 beállítás, az újakban már nincs benne, valószínűleg automatikusan állítódik
na elég az off-ból, a többit a giga topikban
-
losi73
senior tag
üdv kis segitség kelene milyen beállitás ajanlotok egy gigabyte 965p dq6 és e8200 pároshoz az létezik hogy 400x8 on ne menjen?mire állitsam és mennyi feszt adjak nem igen vágom ezt a témát.
"Elmebeteg emberek irányítják világunkat elmebeteg célokkal. És az egészben az a legelmebetegebb, hogy aki erről beszél, azt azonnal elmebeteggé nyilvánítják." - John Lennon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
- AMD Ryzen 5 2600 6-Core 3.4GHz (up to 3.9 GHz)OEM Processzor!
- AMD Ryzen 5 1600 6-Core 3.2GHz (up to 3.6GHz) AM4 OEM Processzor
- AMD FX-8320 8-Core 3.5GHz AM3+ Processzor
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest