- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple notebookok
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD FX
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
jugeen
addikt
-
jugeen
addikt
válasz Overlocker #4305 üzenetére
azt mondja vagyakozik egy kis sub zero-ra
-
jugeen
addikt
válasz Overlocker #4309 üzenetére
csak ne lennenek annyira messze a jegesek nincs kedvem az egesz varoson atcaflatni 20kg szarazzal. inkabb jovohet LN2.
-
laragirl83
őstag
Nah nagyjából kitapogattam mire képes a cucc, de még mindig nem világos, mi adja meg magát, lap vagy proci!
Tehát, 7-es szorzóval 1.200V-on az 500MHz-es FSB még stabil, de minden ezen felül már gázos (5mhz-es lépésekbben néztem...), hiába kap 1.35V-ot terhelés alatt...
8-as szorzóval kicsit rosszabb a helyzet, itt a 480MHz a vége, 1.288V-on, és ahogy a másik esetben ezen felül minden bukó, vagyis már a 485mhz is szarakodik ezzel a win loginos hibával, hiába adok neki BIOS-ból akár 1.400V-ot, innentől kezdve pedig értelmetlen, nem akarom megfőzni.
Tehát a 7-es és 8-as szorzó között van 20MHz különbség, ezt átlépve nem segít semmi.
Mindez úgy, hogy FSB Termination voltage 1.20V, NB voltage 1.45 (1.55 sem segített így fölösleges azon nyomni).
RAM tuti nem lehet bajos, 1100at is viszi CL4-ben...Nah akkor ez most lap vagy cpu, esetleg mind2?
[ Szerkesztve ]
gigabyte x670 aorus elite ax * 7800x3d * corsair icue h170i elite lcd * 32gb g.skill tridentz 6000 * sapphire 7900xtx nitro+ vapor x * samsung evo 980 pro 1tb * fractal design meshify 2 xl tgd * gigabyte g32qc
-
subaruwrc
félisten
-
westlake
félisten
johetnenek mar a talcas e84-ek.. e82-es tuningpotenciallal
Play nice!
-
westlake
félisten
ki akar qx9770-et venni? (mar uzleteltem az arccal, volt is kis problemank a magyarorszagra valo szallitasal [nem, nem ilyen procit vettem] )
mod: most latom, hogy mar nem is szallit worldwide[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
westlake
félisten
nem sok ertelme van annak, hogy a jelenlegi giga lappal az osszes procit elviszem 4.1 gigaig alapfeszen, aztan meg 10fsb-vel feljebb meghal az egesz teszt a lap (chipset) miatt.. majd hetfon veszek egy maximus formulat.. (vagy intezek egy blitz formulat)..
(ennek a lapnak kell minimum a 9-es szorzo)[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
gV
őstag
válasz subaruwrc #4278 üzenetére
ha ez fake, akkor is legalább nekem kiderült h milyen "hülye" emberek is vannak más forumon, vhol ugyanis azzal jött egy szerencsétlen h mivel ez egy 2 processzoros rendszer (összesen 16 szállal) nem is olyan jó eredmény az eszébe sem jutott h a super pi csak 1 szálon fut
-
subaruwrc
félisten
nem vagyok teljesen biztos hogy fake. szerintem pi alatt 444*10en ment a proci.sőt mivel extreme mehetett többet is. a cpu-z pedig tuti hogy nincs még felkészülve rá ezért mutat mindenfélét.hiányolom az L3 cachet is meg a fesz is kevés. de hogy nem 2666-on csinál ennyit az tuti. a 16szálas poén tetszett
mod: beaddiktosultam
-
westlake
félisten
válasz subaruwrc #4322 üzenetére
ha egy cpu-t nem tamogat egy analizalo progi, akkor teljesen normalis, hogy nem csak egy adatot jelez ki hibasan, hanem a nagyreszet..
ha a nahelem "tulajdonosa" venne a faradtsagot, es kuldene egy dump-ot frenkiboy-nak, akkor lehet a kovetkezo beta mar felismerne a cpu-t[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
Muréna
őstag
kiváncsi vok mikor ad ki az intel uj steppinget, mert ahogy olvasom a topikot elég suxx ez így
Akinek valamivel elvagyok maradva az privizzen rám PLS!
-
Drang
tag
Oke, adtam neki egy kis kakaot es hoppa, mindjart ment mint atom
Giga DS4 rev2 (F11) lap
E8400: 9*480 Mhz= 4320 Ghz
Leghutessel nem mertem tobbet adni neki, Cooler Master HyperTX2 fullon jaratva egy Antec 900 hazban, igy is 70 fok korul volt a mag.
Vizzel, vagy egy 120 as Scythe-vel szerintem meglenne a 4.5 Giga.[ Szerkesztve ]
-
Drang
tag
válasz Anthony28 #4327 üzenetére
ja benne van a pakliban
Most probalom beloni a legalacsonyabb feszt, amin meg muxik, 4.3 gigahoz sajnos kell a 1.488, ugyhogy lementem 4.2 ra es ott stabilnak tunik 1.38-1.4 volt korul. Azzal mar 60 fok korul tudom tartani...raadasul ott mar a Ramokat is lejjebb tudom venni (5-5-5-15)
Hozzatartozik meg, hogy mindennek toltam egy kis feszt (FSB, nchip, DDR kapott vagy +0.3 voltot..stb)
[ Szerkesztve ]
-
Drang
tag
válasz Anthony28 #4329 üzenetére
full load, idle-ben 30 alatt van, de mondom az Antec hazban 3 db 120 as es egy 200 as huto van, a 200 as kozvetlen a proci felett, onnan szivja ki a hot..minden hutot fullgazon jarattam beleertve a Cooler master Hypertx-t (2100rpm)
egy nagyobb cpu hutovel ebben a hazban meg lehetne jaratni 4.5 gigan szvsz
[ Szerkesztve ]
-
Attix82
addikt
Kerdesem lenne: 7x500on szeretnem hajtani, birja az de ha mar komolyabb feladat van akkor kifagy. Most 8x450en megy alap feszen, tehat a proci birja. ram: nah ezt nemtudom ponsotsan, aszinkornba hibatlan 1000Mhzen, szinkronba ez valtohat?
Masik kerdes: hiaba emelem a proci feszultseget , altalaba 1.2 Voltot ad neki maximalisan, van valami vedelem beallitas a biosba?
-
JagelloZ
tag
Nem értem:
8x435 nem indult
7x435 pedig igen ---> 3045MHz
Ez most miért?http://www.valcoldesign.hu
-
p3a5c4
tag
Hali ! Tudnátok segíteni ? Keresek egy E8400-at, vagy E8500-at, még ma délelőtt kellene ,mert a régi procim elviszik, köszi a segítséget, és bocsi az off-ért.
[ Szerkesztve ]
-
p3a5c4
tag
válasz laragirl83 #4338 üzenetére
???
-
p3a5c4
tag
válasz laragirl83 #4338 üzenetére
Látom te is visszavetted, nem megy 4 GHz-t ?
-
AirBooms
addikt
válasz Overlocker #4344 üzenetére
S hol vannak? Kinél kell könyörögni értük?
-
laragirl83
őstag
Itt a vége, fuss el véle
[link][ Szerkesztve ]
gigabyte x670 aorus elite ax * 7800x3d * corsair icue h170i elite lcd * 32gb g.skill tridentz 6000 * sapphire 7900xtx nitro+ vapor x * samsung evo 980 pro 1tb * fractal design meshify 2 xl tgd * gigabyte g32qc
-
DeadMeat
nagyúr
-
laragirl83
őstag
válasz DeadMeat #4349 üzenetére
Jónak jó, persze, csak mikor belevágtam ebbe az egész E8x00 buliba a 8*500 lebegett a szemem előtt!
Na de majd a 8400-al![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Asszociációs játék. :)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Derail Valley
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Politika
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
- AMD Ryzen 5 2600 6-Core 3.4GHz (up to 3.9 GHz)OEM Processzor!
- AMD Ryzen 5 1600 6-Core 3.2GHz (up to 3.6GHz) AM4 OEM Processzor
- AMD FX-8320 8-Core 3.5GHz AM3+ Processzor
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest