- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.j
nagyúr
válasz szombatitomi #31196 üzenetére
"... de mivel hűtöd?"
Kérdésedre itt a válasz, a képeken minden jól látható.
[ Szerkesztve ]
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
breiner
aktív tag
válasz dangerzone #31203 üzenetére
hagyjuk inkább
"A gépedet nem a processzorod sebessége határozza, meg hanem a pénztárcád"
-
breiner
aktív tag
loooooool!
-
dangerzone
addikt
válasz breiner #31208 üzenetére
Még egy felesleges off -topic hozzászólás tőled?
Amúgy jelentem, katt777 logout tesztjében utalás található arra, hogy megvan a 2. játék a wolfeinstein személyében, ami kihasználja a 4 magot. Ezazzz. Ha ez így megy, 2 évig még tuti meglesz a mostani procim.
[ Szerkesztve ]
-
breiner
aktív tag
válasz dangerzone #31209 üzenetére
inkább semmit nem írok már bocs hogy élek remélem ez értelmes volt
[ Szerkesztve ]
-
Zsubi
őstag
válasz dangerzone #31209 üzenetére
E8400 alapórajelen és egy 96GT-vel fut max. grafikán (1440x900) úgy hogy nem esik a game 60fps alá
Akkor minek ide 4mag Hiába támogatja ha felesleges -
bzs73
őstag
Üdv mindenkinek.Na én is halasztom a proci eladását mert Z_Mesternek se sürgős.Gondolom csak nitro alatt akar valami WR eredményt.Sajnálom is,meg majd talán télen corei5 ha megéri.Úgy volt hogy kulerr -től megveszem a q9550-t de tényleg feleslegesen variálok állandóan.Amugy néha én is elfelejtem felrakni a játékoknál a procit alapról és ugyanúgy megy minden a 9800gt-vel nem kis felbontáson,és nem is közepes részletességgel.Most is rFactoroztam és 60fps alatt nem voltam én se 3ghz-en 2 maggal.De ha kell felteszem neki 4.5ghz-re de minek.Jó ott a wolfi nagyon,és még jó ideig elég lessz.
If a second or you are the first to lose.
-
Zsubi
őstag
Hamarosan.... Csak sajnos nincs időm most rá, mert éjjel-nappal dolgozok
Annyit elől járóban elárulok hogy 4500Mhz-en 1.2V-al simán boot-ol a gép a többit pedig a fantáziátokra bízom Hamarosan jövök pár szolid eredménnyelHűtőt kellene cserélnem, mert ilyen időben 1.2V felett melegszik elég rendesen a TX3-al sajnos
[ Szerkesztve ]
-
scream
veterán
én azt fantáziáltam hogy boot után kékhalál és még a kékhalál is kifagy majd a RAMok meg a lap gallyra megy csak egy kis irigykedés sok sikert, és majd dobj egy képet is mert érdekel kis off : szerintetek érdemes lecserélni mostani wolfimat egy Phenom II 955 BE-re vagy i7-re ? sokat gondolkoztam ezen de nemtudom meghozni a választást
-
scream
veterán
válasz szombatitomi #31220 üzenetére
megoldom, ha megveszem i7-et akkor jön egy GB x58-UD4P vagy Asus Rampage II Gene és akkor még DDR3-as RAM, bár ez csak akkor valósulhat meg ha sikerül eladnom a mostani alaplap+ram+cpu félkonfimat 70k-ért. akkor kijön minden és akkor nagyon virulni fog a fejem
-
q2w3
senior tag
P45-DS3P mennyire tuninglap?
ha már p35-ről váltanék, akkor az újabb genre. -
dangerzone
addikt
válasz scream #31229 üzenetére
Felesleges most még az i7. Szerintem a mostani rendszered MINIMUM 1 évig még simán jó mindenhez. Nem kell ész nélkül gépet fejleszteni. Vagy talán videót vágsz egész nap , meg virtuális szervereket futtatsz?
szombatitomi: Na igen...Ezt már én is akartam neki javasolni...
-
breiner
aktív tag
válasz dangerzone #31230 üzenetére
nah akkor én meg nem kezdek el kislányosan viselkedni mint szombatitomi kislány h "breiner akadj már le rólam" erről ennyit hagyatok békén dangerzone neked meg annyit h amíg nem volt itt ez a kislány addig nem volt bajod most meg mi a bajod velem nem tom de van olyan topic ahol ez meg vitathatjuk ha gondoljátok. /Ez a PH se a régi már/
-
dangerzone
addikt
válasz breiner #31231 üzenetére
Na figyelj.
A viselkedésemnek semmi köze szombatitomi-hoz.
Először mikor kérdésed volt ,segítettem, ha jól emlékszem. De nézd csak vissza, mennyi felesleges hozzászólást írtál ebbe a topikba. És a legtöbb off volt.
Aztán a szerkesztés gombot megtanulhatnád használni. 5 percen belül írsz 3 hozzászólást.
Meg ilyeneket, hogy "lloooool", egy szakmai topikba. És még neked áll feljebb? Na ne röhögtess.Arról meg fogalmad sem lehet, milyen volt a ph régen. "2009-04-09 17:55, azaz 141 napja ― tag" ....A régen kifejezés nálam több évet takar. Nem pár hónapot.
Az utolsó kb 20 hozzászólásodnak semmi szakmai jellege nem volt . A kislányosságról meg annyit, hogy te nyavajogtál sz.j bácsi után...
Ennyit offoltam én is. Itt most mindenki látja, mi a véleményem. Ha tovább akarsz veszekedni, kitartóan, értelmetlenül, akkor írj privátot....
[ Szerkesztve ]
-
sz.j
nagyúr
Ejnye srácok!
Ha kérhetném, légyi fejezzétek már be ezt a "zsörtölődést".
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
sz.j
nagyúr
válasz dangerzone #31234 üzenetére
Sokunk nevében köszönöm!
-
sz.j
nagyúr
-
bzs73
őstag
Hát pergeted a villanyórát rendesen az biztos.Ezzel a sok alulfeszeléssel se hozod be a megtakarítást 1 év alatt annyit megy a max terhelés.Ennyi tesztel ugyanott vagy lassan ha 1.200v-on használnád 4ghz-en a gépet átlagba.
Ez nem off tehát grat,csak megjegyeztem.If a second or you are the first to lose.
-
sz.j
nagyúr
Miért Te a megtakarítás miatt "alulfeszelsz"?
Mert én nem , én kedvtelésből.....
A nyugdíj mellett azért melózok még mindig, hogy teljen rá.
Na jó ..., való igaz így ez egy kicsit túlzás, de valahogy így van.Tudod amikor csak 30 perces priméket futtattam egy páran (ketten) "reklamáltak", most hogy engem érdekelt (nem mást!), hogy ezekkel a beállításokkal mit tud a procim, hosszan kell tesztelnem. Ez meg úgye pénzbe kerül ....
Amúgy észrevetted, hogy milyen "csend van"?[ Szerkesztve ]
-
becsitibi
senior tag
sZIASZTOK!
E8400-es procimat sztném 600 mhz-meghúzni,előre is köszi a válaszokat!
konfig: asus p5t geil ultra 1066 mhz CL5 intel e8400
naggyából vagom mi a dörgés,csak azt írjátok le nekem hogy mit milyen értékre állítsak a BIOS-ban
Mégegyszer köszi
-
bzs73
őstag
Igaz igaz.
Én se a megtakarítás miatt alulfeszelek,de nem is gondoltam hogy te is ezen akarsz spórolni.Remélem jönnek már a hűvösebb idők,mert kezdem unni ezt a meleget.
Ház ügybe csak a HAF 922 melett döntöttem én is,mert tényleg jónak néz ki,és eddig csak jót hallottam róla.Jöv hó 10.-e körül remélem összejön.Még a CM RC-690-en gondolkoztam de az a +7k-t megéri szerintem,mert talán a ház ami fix nálam is és évekig megvan ált.Tuningnak is jót tesz egy jól szellőző ház az biztos.Mármint milyen téren van csend?
[ Szerkesztve ]
-
becsitibi
senior tag
továbbra is várom a válaszokat
-
bzs73
őstag
válasz becsitibi #31241 üzenetére
Igenis már írom is a választ.
vtt és mch kis + fesz mert 3.6ghz ált e8400-nek nem nagy kihívás,de bőven elég mindenre.Amugy meg procija válogatja.Sok 8400-nek 3.6ghz-hez szinte csak a cpu volt-ot kell kicsit megemelni de van hogy azt se.Szóval ez függ a cpu vid-től,ill hogy a 3.6ghz-et hogy akarod mert az se mindeggy.8 vagy 8.5 vagy 9-es szórzóval.Persze a ramokat is állítod az fsb-vel arányosan,és azoknak is egy kis + fesz.
De akár 3.6ghz-nél még auton is hagyhatod a dolgokat mert mondom az a mhz egy 8400-es wolfinak nem nagy dolog.Szerintem még egy antituningos 8400 is lazán viszi a 3.6ghz-et minden komolyabb beállítás nélkül.
Tedd fel 9x400-ra és hadj mindent alapon.Ha nem megy akkor kis + a cpu-nak esetleg az mch-nak.[ Szerkesztve ]
-
jfehervari
tag
Üdv!
Bocs a zavarásért de ezt a konfigot szeretném tuningolni azaz a procit.Gigabyte GAP35DS3L E8400 Kingmax 6gb 800mhz ram 1,2v 9x szorzo van a proci a ram 371mhz és 3300mhz től feljebb nemengedi.Tudsz segitteni 3600-ra szeretném húzni. -
becsitibi
senior tag
a ramoknak 2,00 voltot adtam,de honnan tudhatom hogy mennyin jár alapon,és mennyi kell neki tuningosan,a procihoz nem nyúltam hozzá,most az fsb 400 a szorzó 9* a ramoknak 2,00 volt,a pcie 100 mhz-t adtam,2000 ponttal többet ért el 3d mark 2006-ban mint standardon.
Állítsak még valamin?
-
bzs73
őstag
válasz jfehervari #31243 üzenetére
Hát ha nem engedi akkor kell neki amég egy kis fesz.Az is lehet hogy a ramok akadályoznak.Minek 6gb ram.2x2 dualba és bőven elég,de azok menjenek jól eggyütt.Gondolom 3 modul van akkor vagy 4 és lehet nem férnek össze.Én kivennék a ramokból és 2 egyformát hagynék bent mert lehet az is a gond,de a lapodat nem ismerem és nem tudom mennyi fsb-t tud.A 8400 biztos menne még.Ott vagy a lap akadályoz vagy a ramok nem férnek össze szerintem.
-
jfehervari
tag
válasz jfehervari #31248 üzenetére
szorzo 9 igy megy 3000mhz.
-
bzs73
őstag
válasz jfehervari #31249 üzenetére
Et-t haggyad.Nem jó tuningra.Menj a biosba és tedd te is 9x400-ra cput és a többit hagyd auton mert nem nagy tuning ez.Lazán bírja a 8400.De az előtted lévő user ugyenezen a dolgon esett át és nézd meg.Feltette az fsb-t 400-ra,semmi máshoz nem nyúlt és megy neki a 3.6ghz.Ha meg nem tudod mi micsoda akkor elkéne menni a köv topikba és ott le van írva részletesen a tuning.Mindenki ott kezdte,és ott folyamatosan kapsz majd segítséget,persze nem biztos hogy rögtön,de ha visszaolvasol ott akkor már is sokat megtudsz a tuningról.Nem olyan bonyolult dolog de nem birom én se meg más se 2-3 mondatba elmagyarázni.Ha ezt a topikot szemeteljük tele oktatással annak a többiek nem fognak örülni.
De mondom tedd fel a cpu-t 9x400-ra,a ramokat meg 1:1-re tedd először és menni fog az.A többi pedig a linkelt topikba.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motoros topic
- Hogwarts Legacy teszt
- Sorozatok
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- OLED TV topic
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
- AMD Ryzen 5 2600 6-Core 3.4GHz (up to 3.9 GHz)OEM Processzor!
- AMD Ryzen 5 1600 6-Core 3.2GHz (up to 3.6GHz) AM4 OEM Processzor
- AMD FX-8320 8-Core 3.5GHz AM3+ Processzor
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest