- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPad topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Gaming notebook topik
- Androidos fejegységek
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz scream #30550 üzenetére
Valamit nagyon benézel a biosban, mert amiket linkeltél , azok rev.2-es reaperek. 2v alatt simán kellene menniük 1140-1150-et 5-5-5-15 ön. (nemis szeretik a feszt!!! vedd vissza, míg van mitől visszabvenni!) Menj be a biosba és szépen állítgatsd be újra.
Nálam az 1150-es rev2-es reaperek: [így mentek]. S az, hogy 2x v 2x2 giga..Ne tévesszen meg. Nem mérvadó, és tévhit az, hogy 2gigás moduloknak több fesz kell, sőt! nem 1x kevesebbel is beérik mint 1gigás társaik.
memsettel olvasd ki a pontos értékekek a ramból és amit tudsz, állíts be biosban!
Perf.level -t tedd 10-re!
(G)MCH csak 333-on, MCH-nak adj pluszt stb..
Ja: Kben ne a ram döntsön már az FSB -ről! Sose veszed észre, hogy mennyin megy, nem sokat számít. Ha a proci tuningjához x FSB jó, s itt csk 900-on mennek a ramok, akkor annyin. Lényegtelen..[ Szerkesztve ]
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
lipi67
nagyúr
válasz lipi67 #30552 üzenetére
Kivágom ezt a bill.-t.Látom betüket hagytam ki megint, hol ír, hol meg kihagy. Bocsi mindenkitől.
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
lipi67
nagyúr
válasz vergilx #30554 üzenetére
Világos. Kben..igazad van. Ha a 2 törpém kezét eltörném, és nem vernék-csapkodnák, nem ennének felette..talán jobban működne. Meg..Ha alt.isk.5.osztály után nem unom meg,s keményen küzdve kijárok még 1-2 osztályt..
(#30555) babicsbalu: Emberibb! Jobb! Mivel szinkronban mennek, jól teljesítenek. Persze visszaoszthatod, s keresheted az idális beállítást, mehetnek ha van értelme és nem kell agyonfeszelni őket a cél érdekében. 1066-ra próbáld kiokoskodni kb őket, de ez is ok!
Mem olvasás nem brutal, gondolom a performance level magas. (1200-nál mondtam a 10-et, itt 7-8 ideális érték.)
[ Szerkesztve ]
-
scream
veterán
nekem nem akar összejönni ez =/ 20-25 perc után ujraindul csak ugy :S nem kap elég feszt? vagy tul sokat kap ?
-
Bagira01
veterán
válasz scream #30563 üzenetére
Valószínű nem kap elegég fesz, én is most tesztelgetek egy e8400-at, x feszen fut a prime 14 perc után kampec utána egy lépcsővel feljebb meg fut 1 órát is úgy kell lelőni, megesik h nagyon határon táncol az ember a fesszel aztán némi plusz rögtön megoldja a dolgot. Keményebb beállításoknál már lehet túlfesz is a hiba oka, de azok általában alaplapi feszek szoktak lenni nem vcore
Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d
-
vergilx
őstag
Nekem Normalon "csak" 3,6GHz ig mászik a 8200,holnap kitesztelem mit tud alulfeszelve.
-
-
Bagira01
veterán
-
Bagira01
veterán
válasz zolynet #30573 üzenetére
Én szegény kisnyugdíjas vagyok Erre fussa. Viccen kívül ma postáztam a vga-m aztán erre a 2 napra most ne sikerült beszerezni vmi kraftosabbat Alulfeszt ezzel még nem néztem legalábbis 1v alattit, de sztem 0,94-96v között lesz a 3Ghz
[ Szerkesztve ]
-
FoBCRaistlin
őstag
erre valaki?
Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
Bagira01
veterán
válasz FoBCRaistlin #30536 üzenetére
Erre mit lehet írni? Megállapítottad h milyen érték alatt nem már a szenzor Nekem pld 34 és 36 fok a 2 magnál
-
zolynet
veterán
válasz Bagira01 #30574 üzenetére
meg is van a mai eredmény:
8x333fsb@0,960V /E8200 C0/
load: 48-45fok
idle: 40-37fok
úgyérzem ez most egy ideig így fog maradniérdemes 7-es szorzóval szórakoznom?
[ Szerkesztve ]
Life is too short to stay stock!
-
sz.j
nagyúr
Egy pindurka javítás:
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz Bagira01 #30576 üzenetére
jól van na a sok piros mellé most van egy fekete pontja is a procinak. ma veszek egy előlapi panelt, annak a mérőkéjét kötöm majd rá. kíváncsi leszek. amúgy mit javasoltok, hova tegyen az érzékelőt?
Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
Bagira01
veterán
válasz FoBCRaistlin #30580 üzenetére
Ebbe nem tudm mi a fekete pont? Ki aki állandóan a hőfokot kukkolja? Ha csak nem extrém tuningolsz Amúgy is szenzorral csak kupakhőfokot tudnád mérni az meg sztem uazt mérné mint az everest, mert a 28 fok nem sok
(#30581) vergilx:Hát őszintén nem tudom, először 0,975v-nál eldobta magát 8x400-on, aztán levettem, és egy feszlépcsővel feljebb mentem és úgy néztem. Az is droppolva 0,975v volt és így stabil szóval biztosra nem mondható h amiatt. Most lusta vagyok kisebben megnézni
[ Szerkesztve ]
-
Bagira01
veterán
válasz vergilx #30583 üzenetére
Ha nem leszek lusta végigtesztelem 3Ghz-től 4,2Ghz-ig 200Mhz-es léptékben rendes prime képekkel, az eddigiekről nem készítettem képet csak úgy natur nézegettem. Egyedül a 9x445Mhz-ről van 1,184v-on
-
Bagira01
veterán
válasz FoBCRaistlin #30585 üzenetére
Gőzöm sincs. Nekem cpu idle 26 fok magok 34 és 36, load cpu 36 fok maghők 40 fokosak Ha ennyire pontosan akarsz méregetni akkor kupaktalaníts
[ Szerkesztve ]
-
Bagira01
veterán
válasz FoBCRaistlin #30587 üzenetére
Az a lényeg load kb jól mérjen, attól h minél hűvösebb a proci még nem lehet baja szemben a magas hőfokkal Szóval szvsz előlapi panellal se lennél előrébb
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz Bagira01 #30588 üzenetére
persze, a panelt sokat nem érne, sőt. nem ia azért veszem. kinézet, ár, meg elsősorban mást akarok velem mérni, meg ventit szabályozni. csak ha már lesz, akkor proci is kap egy érzékelőt. majd a víz upgrade után lesz funkciója igazán. go for 5ghz+
-
bzs73
őstag
If a second or you are the first to lose.
-
bzs73
őstag
Kiéhezve a tuningra.Már közel 2 hete semmi tuning nem volt ugye.Most néztem az everestet idle energiatakarékos módba 3ghz-en visszavett szórzóval.A cpu fogyasztás értéket akarom mutatni.
everest@cpu fogy érték@3ghz energiatakarékos mód.
0.896v-on 3ghz mindíg kilép a prime.smallfft megy 3-4percig,blend 1 -2 percig és kilép mindíg a prime.Legalább valamelyik mag hibázna.Próbálgatok mindent de ugyanaz a helyzet.Még a clock skew-t próbálom meg mindjárt mert azok 0ps-en vannak hátha segítenek.Nem semmi lenne 0.9 alá bemenni,még ha csak egy teszt erejéig akkor is.[ Szerkesztve ]
-
bzs73
őstag
Á hagyom is a 0.896v-ot.Nem segít már a clock skew se.Ott már valahogy nem stabil.Lehet már tényleg kevés a fesz
[ Szerkesztve ]
-
scream
veterán
Nah végre sikerül stabilizálnom 3.8-on már csak egy normális hűtő kell és mehet tovább
Képek : Prime95 BEGIN
Prime95 30 minsry az 1. kép minőségéért =/
-
sz.j
nagyúr
Egy "alulfeszet" eredmény:
[ Szerkesztve ]
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
Bagira01
veterán
Na a 3Ghz 0,944v al lett meg. Szóval így alakulnak az eddigi kis rákukkantások: 3Ghz 0,944v, 3,2Ghz 0,976v, 3,4Ghz 1,024v, 3,6Ghz 1,072v, 4Ghz 1,184v
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Külpolitika
- Hálózati / IP kamera
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- alza vélemények - tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
- AMD Ryzen 5 2600 6-Core 3.4GHz (up to 3.9 GHz)OEM Processzor!
- AMD Ryzen 5 1600 6-Core 3.2GHz (up to 3.6GHz) AM4 OEM Processzor
- AMD FX-8320 8-Core 3.5GHz AM3+ Processzor
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest