- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
Picco
addikt
hi
most valtottam platformot AMD-rol intelre.(tehat elore is bocsi a lama kerdesekert )
giga p35-dq6 e8400(e0) combo-val tolom.kerdes: miert ad alapbol a lap a procimnak 1.344-et? (cpu-z szerinti ertek)
biosba nem allitgattam semmit.olvasgattam a topicbol 4-500 hsz-t tanulas gyanant....
[ Szerkesztve ]
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
-
Picco
addikt
-
sz.j
nagyúr
Ha alapon megy a proci, akkor nézd meg, hogy mennyi a proci VID-je (pl. RealTemp-el) és azt állítsd be.
Többek szerint az adható max fesz pedig 1,36V körül van, nyílván jó hűtés mellett.
A memóknak, típustól függően, 2,2V.De ha a lap topikjában érdeklődsz, bővebb és részletes infót kaphatsz.
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
Picco
addikt
válasz CHIPman #31654 üzenetére
koszi
levettem a feszkot, 1.25 a VID, valamivel fole allitottam, de a drop miatt most mutat 1.248-at, 3.6GHZ-en
sz.j: azt is olvasgattam, de ezt a topicot effektivebbnek talaltam megprobalok minnel kevesebb fesz mellett 4ghz-t kihozni a procibol, remelem sikerul. lattam h tuning kezdoknek topicot ajanljatok mindenkinek...de azt is h azert segit mindenki ahol tud. ha valakit zavar majd h segitseget keregetek ha elakadok, majd szol
[ Szerkesztve ]
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
Picco
addikt
tudom h hulyeseg ilyet kerni, de valaki tudna mondani olyan beallitasokat amin valszleg mukodni fog az e8400-em 4000mhz-en de faragni kene meg belole?
az a gaz h a memoriaim mar am2-es konfigban sem szarnyaltak, nem hinnem h intel alatt megtaltosodna...
-
scream
veterán
-
zolynet
veterán
faragd le mondjuk 3,8ra
biztosat mondani meg kb senki nem fog tudni csak közelítő értéket, bár az itten 'link'-es emberek igen csak kellemes példányokkal büszkélkednek, szóval még az sem alapaz én nyolckettesem 1,4körül viszi a 4g-t, szóval alatta
~1,3V[ Szerkesztve ]
Life is too short to stay stock!
-
Zé_Mester
őstag
hoppá, elfelejtettem nyomni neki egy bios default-ot, ezért valszeg megmaradt a beállított 1,35V
ramokkal érdemes próbálkoznod, nálam nagyon korrekten kezelte, ami most nálam volt Kingmax 2x2GB 800as ram egy P35-ös ASUS-ban meg se nyekkent 950 felett, ebbe a DQ6-ba meg stabil 1000 CL5-öt vitte.ha segítség kell beállításba írj rám nyugodtan
-
sz.j
nagyúr
válasz scream #31659 üzenetére
Igaz nincs nagy jelentősége, de rosszul tudod, mert az összes szorzóval viszi a 4G-t 1,104V-on.
Az 1,120V-os pedig a "mindennapi használatra szánt" kényelmesen laza eredmény.[ Szerkesztve ]
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
sz.j
nagyúr
"... az összes szorzóval viszi ..."
Elnézést, de pontatlan voltam .....
Helyesen: 7,5 és 9 között az összes szorzóval viszi .....
-
Picco
addikt
lecserelnem a ramjaimat, 2x2gb tuningosabb peldanyra, ki milyet ajanl?
-
plaszy
őstag
válasz killer1203 #31647 üzenetére
Jó egy tuningos E8400 játékra. Az aprók között van nem is egy.
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy
-
nagyúr
-
dangerzone
addikt
Sziasztok!
A mai nappal immáron hivatalosan is visszavonulok az E8xxx topikból. Picit fáj szegény szívem, de át kell vészelnem a nehéz időket. Most egy e6750-et fogok hajtani.További sok sikert nektek minden téren! Azért ne búsuljatok soká.
üdv
-
plaszy
őstag
válasz dangerzone #31675 üzenetére
Hali Kolléga!
Minden jót neked is!
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy
-
bzs73
őstag
-
kimi02
őstag
Hát, kopogatunk
-
breiner
aktív tag
sok sikert hozzá
"A gépedet nem a processzorod sebessége határozza, meg hanem a pénztárcád"
-
hfrankee
senior tag
Hali!
Azt meg tudnátok mondani,hogy egy E8400-nak milyen szorzóval jön össze a 3,0Ghz alapból,gyárilag!
Kösz és üdv -
megaram
tag
Hy! Valaki nem tudja, hogy egy E8200-ből alapfeszen mennyit lehet kihozni max???
-
nagyúr
válasz hfrankee #31681 üzenetére
gyárilag 9*333
de ha a biosban beállitasz mindent auto-ra és utána a winben megnézed,akkor láthatod a cpu-z nevü program segiségével a szorzót és az fsb-t.
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
Gemi_88
csendes tag
Sziasztok gépvásárláson gondolkozom, és két proci közt vacilálok:
INTEL Core2 Duo E8200 2.66GHz 775 BOX vagy Q9400 Itt melyik legyen? megéri a +2 mag?ez az alaplap lenne hozzá! ASROCK P45XE
-
breiner
aktív tag
válasz Gemi_88 #31688 üzenetére
szerintem meg éri ha a jövőre gondolsz a játékok miatt deh, ha nem akkor elég szerintem az e8200 nekem az van ha egy jót fogsz ki akkor tunigba kijön a 4ghz 4,5ghz de ez lap függő is és a "farkasok játékokba jók"
"A gépedet nem a processzorod sebessége határozza, meg hanem a pénztárcád"
-
Dare2Live
félisten
válasz szombatitomi #31691 üzenetére
konkrétan?
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
szombatitomi
senior tag
Sapphire 4830 mellett a Q8200 @3GHZ-en,
GTA IV: Texture quality: High, Reflection Resolution: Very High, Water Quality: Very High, Shadow Quality: Very High, Texture Filter Quality: Highest, View Distance: 100, Detail Distance: 100, Vehicle Dentisty: 100, Shadow Dentisty: Definition: On, V-Sync: Off.
Felbontás 1600x1200.
Városban 35 fps alá nem esik, ahol pedig kevésbé sok a magas emeletes ház, ott 45 alá nem esik.
Nem az enyém a cucc, de közelről láttam működés közben. Én is gondolkodok, hogy az E8400amat beújítom egy ilyenre.[ Szerkesztve ]
-
vergilx
őstag
válasz szombatitomi #31693 üzenetére
azért a q9400 gyorsabb,nameg ez gta4,egyéb játékokban az e8200 is igen elgyepálja a q8200 at.
-
m4rk.89
aktív tag
válasz szombatitomi #31695 üzenetére
Q8xxx szériával vigyázz, mert nem támogatják az Intel VT-t, vagyis ha bármilyen virtual pc-s megoldást használsz jelentősen lassabb lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Autós topik
- PlayStation 5
- Crypto Trade
- PlayStation 1 / 2
- 13 az 1-ben Thunderbolt 4 dokkolóval bővült a Kenginston kínálata
- További aktív témák...
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
- AMD Ryzen 5 2600 6-Core 3.4GHz (up to 3.9 GHz)OEM Processzor!
- AMD Ryzen 5 1600 6-Core 3.2GHz (up to 3.6GHz) AM4 OEM Processzor
- AMD FX-8320 8-Core 3.5GHz AM3+ Processzor
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest