- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szanyo74
tag
GJ-AK v3.9.0 zz2 800×480 & 480×272-as felbontásban
- Bluetooth választhatóan Primo belső, vagy külső
- FM-transmitter választhatóan Primo belső, vagy külső
- Zenelejátszó választhatóan Primo belső, vagy külső
- Választható hang vagy TTS indítási és kilépési hangok
- Választható hang vagy TTS tápellátási hangok
- Újratervezési információ hang vagy TTS
- Vezetési képernyő gombokhoz TTS hang hozzárendelése
- Xenon iránytű a térképen
- Uticél iránya az iránytűn
- Hangszín
- Hangszínszabályozó
- Témacserélő & időjárás (működéséhez a themechanger1.2 és az utility1.2 mappa szükséges)
- Start oldalon Otthon/Munkahely/Kedvencek (Beéllítások menüben gombokhoz hozzárendelés)
- Otthon/Munkahely gombok a vezetési képernyőn (Beállítások/Rendszerbeállítások)
- Szövegbevitel javítva (Nagy és kis betűk közötti váltás)
- Térképcserélő javítva (building mappa csere)
- Laneinfo hang (csungi fórumtárs kérésére)
- Bővített TTS Pro menü
- Bővített Speedcam kategóriák + új kamera ikonok
- Hol vagyok? TTS felolvasás (aktuális utca megérintésére)
- Figyelmeztető táblák hang vagy TTS
- Kanyarodási korlátozások hang vagy TTShttp://primosite.co.cc
-
kisspista
senior tag
válasz kirillhun #7154 üzenetére
Nekem ez van a sys.txt-ben, ami az alagút problémát megoldja:
[navigation]
use_duration_for_tunnel=1
stop_at_tunnel_end=1[feature]
tunnel_guidance=0Sanyo74: Láttam másik fórumon is feltették a kérdés avval kapcsolatban, hogy az Otthon/Munkahely/Kedvencek menüpontra kattintva kifagy a készülék. Sajnos nálam is jelentkezik ez, meg tudod mondani mi lehet a baj?
[ Szerkesztve ]
-
srudi
tag
Sziasztok! Megszeretném kérdezni, hogy a cars mappát amiben különböző autók vannak, hova kell bemásolni, hogy használni lehessen az abban lévő autókat. A másik kérdésem: Milyen képnézővel lehet megnézni a pl. skinben lévő képeket?
-
vzsolti78
csendes tag
Üdv.,
Omnia 2 telefonom van 178568-as Primo 1.2-vel.
Segítsetek abban, hogy hogyan szüntethetném meg, hogy ne dobja a jelet a GPS navigálás közben, valamint, hogy kilépéskor kikapcsolja a GPS vevőt is és ezáltal ne szívja le az akkumulátort a Primo kikapcsolása után, valamint a Google kereső sem működik (Online TMC ok).
Primo 1.1-gyel ilyen problémáim nem voltak, de a Primo 1.2-nek akármelyik változatát tettem fel, ugyanezt csinálta. -
Szanyo74
tag
Témacserélő és időjárás használati utasítás letölthető: [link]
kisspista: megnézem (mások írták, ha van gps jeled rendben működik)
http://primosite.co.cc
-
vzsolti78
csendes tag
Bakos1!
Másold be a sys.txt-be az alábbiakat:
[network]
available=1[tmc-http]
enabled=1[lua]
tmcwaspresented=1Ha ez benne van, elvileg mennie kellene az on-line TMC-nek. Én Telenor internetet használok és gond nélkül megy. Bár amikor felraktam a Primo 1.2-t, akkor Ukrajnában volt a pozícióm, így ki kellett mennem a lakásból, hogy találjon GPS jelet és felismerje a valós helyzetemet és utána jó lett, jöttek az események. Engem csak az zavar, hogy amiket betöltött, azok ott is maradnak, így egy 2 héttel ezelőtti baleset miatt még mindig jelez, hogy nagy a forgalom!
Az új Esztit felraktam és egyelőre csak annyi tűnt fel, hogy a belépés után kb. 2-3 perccel üdvözöl. Mivel ma buszon teszteltem az új 1.2 (állítólag nem jeldobálós Primot), így lehalkítottam Esztit, így nem tudom, hogy navigál-e, de hazafelé kipróbálom.
Neked megy gond nélkül az 1.2 az Omniádon???? -
TRob1
veterán
-
ppopey
csendes tag
Sziasztok
Egy profit keresek aki megmondja mi lehet a probléma.
A GPS-en tökéletesn müködött a IGO-Primo,egy ismerösnek kölcsön adtam a sd kártyát kivettem a készülékből.Mikor visza raktam betölti jó,jó a cimkeresős is meg minden.Csak GPS jelet nem talál.
Mit tudok tenni?
Tud valaki segiteni?
Köszönöm. -
formasu
tag
-
TRob1
veterán
válasz Szanyo74 #7178 üzenetére
Köszi haver/barát/kolléga (helyettesítsd be a legmegfelelőbbet)
Viccet félretéve, lehet hogy ez a baj, hogy csak jókat mondanak (vagy semmit), mert ezáltal nem tudom meg a hibákat, és ezért tovább haladni se igen tudok, ezért úgy vezsem hogy "minden szép, minden jó" (pedig a felbontásonkénti több száz letöltésből csak akad olyan akinek valami nem tetszik, vagy esetleg valami hiba van, de mégsem jelzik) Ezért már nem is szoktam közölni ha van újabb, csak a "megfelelő" helyen átírom a linket az aláírásomban (de még úgy is megtalálják párszázan )
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
kisspista
senior tag
válasz Szanyo74 #7169 üzenetére
Kipróbáltam meglévő GPS-jel jelenlétében az Otthon / Munkahely... menüpontot, és ugyanúgy fagyás van...
Ennél megáll a szoftver, s reset szükséges:
Megnéznéd, hogy a gj_ak_v3.9.0_day_zz2 skineddel, neked 800x480-as felbontásban kifagy-e?
Illetve az érdekel, hogy mobilepassion Primo fóruma miért nem elérhető? -
kockazatos
tag
válasz Szanyo74 #7153 üzenetére
Szia!
Ez a skined jó csak vannak vele gondok!
Pl: A kanyarodás korlátozásokat előzni tilos stb ezeket 10 másodpercenként mondja az első tábla után!
A másik hogy figyelmeztető táblákat vadveszély stb ezeket meg nem mondja egyálltalán! Kiteszi a táblát de csöndben van. ez 480x272-nél tapasztaltam.
az otthon munkahely dolognál itt nem fagy mint kispista fórumtársnál! -
kisspista
senior tag
válasz Szanyo74 #7181 üzenetére
Megoldódott a probléma a SAVE mappa törlésével, köszönöm az infót!
Még annyit szeretnék kérdezni tőled, ha tudsz nekem ebben segíteni: skinedbe beletettem a másik fórumról származó, gpsstatusbg_spr_skincol_day.bmp fájlt, ami a következő:Viszont sajnos a fehér részt is beleteszi, ezt valahogy ki tudom küszöbölni, van erre megoldás?
-
Szanyo74
tag
válasz kockazatos #7182 üzenetére
Most próbáltam ki nekem tökéletesen bemond mindent!
"Pl: A kanyarodás korlátozásokat előzni tilos stb ezeket 10 másodpercenként mondja az első tábla után!"
Kanyarodási korlátozásoknál max a jobbra balra kanyarodni tilos figyelmeztetést mondja.
Csinálj save törlést, mert a hangbeállítások megváltoztak!!!!
(Eddig ha nem vetted ki a pipát a TTS hangoktól hiába állítottad át audióra továbbra is bemondta a szöveget. Na ez már megszűnt!)http://primosite.co.cc
-
Szanyo74
tag
válasz kisspista #7183 üzenetére
Van! Kimásolod a .bmp fájlt iPAQ 31x Image Explorer png formátumban. Megnyitod egy képszerkesztővel ami tud alfa szerkesztést (pl. Gimp2.6 ingyenes,magyar).
Kijelölöd a fehér részt és teljes átlátszóságra állítod.Elmented, vissza konvertálod .bmp-re, bemásolod és kész.
Vagy felteszed valahová és megcsinálom neked!!!![ Szerkesztve ]
http://primosite.co.cc
-
Mawerik
tag
Sziasztok!
Itt van némi információ az új automata speedcamokról. Remélem nem kamués tudtam segíteni akinek kell.
http://data.hu/get/3754335/Attachments_2011_04_23.zip
"Minden ember megkopaszodik, csak nem mindegyik éli meg!"
-
kisspista
senior tag
Nem törölték, a szerverrel van valami..
Amúgy az adatbázis totál régi és sok tévhit van benne: pl. vasúti átjáró 30 km/h... ilyen már nincs! Illetve ARAL kút sincs már Magyarországon.....
Ez teljesen elavult leírás, én kb. 4-5 éve láttam már valahol a neten.A piros lámpán való áthaladás pedig valóban drága: 100.000 Ft
[ Szerkesztve ]
-
Badboys
őstag
KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET minden itt tevékenykedő fórumtársnak és családjának.
-
motlinger
csendes tag
Sziasztok,
bocsánat, ha már volt téma, vagy ha esetleg tudtomon kívül warez témát feszegetek, de létezik Primo 1.1-hez, 320x240-hez skin?
-
TRob1
veterán
válasz motlinger #7199 üzenetére
Előfordul. Pl.:
GJA_dafunk_v2.23_320x240_XL_INTL
vagy
GJA_dafunk_v2.23_320x240_XL_Carbon_INTLDe ezeken kívül is még fellelhető 1-2.
¤ R'n'R ¤
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs