- 3D nyomtatás
- Projektor topic
- Steam Deck
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- HP ProLiant MicroServer N36L / N40L / N54L
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
Új hozzászólás Aktív témák
-
macimeister
aktív tag
Hello!
igo alá melyik térképgyártó a jobb magyarországra? Tomtom, Navteq?
-
tjnet
aktív tag
válasz macimeister #18551 üzenetére
a TOPMAP most már Nav&Go
SAMSUNG QE75Q85RATXXH - Samsung S20+ - K1Pro - ACER H6810 - MARANTZ 5012 - DALI Spektror
-
juhlaci
tag
válasz Vyndree #18553 üzenetére
Bocsánat, hogy megszólítalak! Sajnos a legújabb Here nem mutatja a Villány elkerülő utat és Ásotthalom - Szeged között a Mórahalom elkerülő utat. Az NNG viszont igen. Ezért van nekem 3 is fent, egy a belső memoriában és két térkép a micro Sd kártyán.
Itt szép lehetsz ,de okos nem! Motto: "akinek nincs esze, legyen GPS e"
-
Vyndree
őstag
válasz juhlaci #18554 üzenetére
Nálam más volt a helyzet, igaz nem sok helyen teszteltem, mert hamar lecseréltem. Ha ven hedved vesd össze a valós képpel műholdról, látni fogod a HERE 98%-ban jó, míg az NNG szó szerint használhatatlan. Átvisz a városon, de ha valamit keresel már nem találsz oda.
Itt egy városrész. Mikor ott jártam és azon gondolkoztam, lehet nem is jó városban vagyok?
[link]
A jobb oldali kicsi a HERE (2015_Q2), a jobb oldalon pedig az NNG (2015_06_150715). A képen csak néhány hibát jelöltem, ha tüzetesen megnézném úgy össze lenne firkálva hogy nem látszódna a térkép. Ez igaz Ózdra és Keszthelyre is, más városban nem néztem, szóval kettőből kettő.
A parkolók nincsenek rajta, a körforgalom ami rajta van az nem létezik, a 15 éve már ott álló benzinkút nem létezik, még a beállója sincs rajta, az utca ahova be akar vinni az már három éve sétáló utca, ami két éve egyirányú oda is be akar vinni szembe természetesen, ami nem egyirányú oda persze nem visz be mert azt hiszi nem lehet behajtani és még sorolhatnám.
Igazi 2003-2005-ös Destinator feeling volt (most azonnal bocsánat is kérek MapMonkey-től a rossz hasonlatért )* Lehet hogy a most épült út már rajta van, odatalálsz Szegedre Ásotthalomról (ami szerintem navi nélkül is menne) de ha városon belül utcát keresel, vagy parkolni szeretnél, akkor a kis utcák ismeretének hiányába miatt teljesen használhatatlan.
[ Szerkesztve ]
-
-
pajibá
tag
Ma Miskolcon fotózott a HERE camos autó. Sajna nem sikerült lefotóznom, de lehet, hogy neki engem igen.
A Szentpéteri kapuban, és az Interspár háta mögött találkoztam vele.[ Szerkesztve ]
-
Mawerik
tag
Tisztelt Kollégák!
Segítségeteket kérem a következőben:
Gyakran - szinte mindig - előfordul, hogy az igo, amikor 3D nézetben, madártávlatban "vezet" és beérek egy körforgalomba "átrendezi" a képernyőt. A körforgalomig a kurzor a képernyő alsó harmadában található és csak a megtervezett út még hátralévő részét mutatja. kérve a körforgalomból viszont a kurzor bemegy a képernyő közepére és láthatóvá válik a már megtett útszakasz egy része is. A következő korforgalomnál - általában - visszarendeződik a kép. És ezt csak madártávlatban csinálja.
Valahol, valamikor olvastam arról, hogy a sys.text-be lehet (kell) beírni egy sort, ami - valahogy így: show_just_itinery=1 volt, vagy valami hasonló - csak a még hátralévő utat engedélyezné a képernyőre rajzolni.
Amennyiben van javaslatotok, megerősítésetek, tisztelettel várom.
Mawerik
"Minden ember megkopaszodik, csak nem mindegyik éli meg!"
-
emre33
addikt
driver="gdi" és driver="gx" között mi a különbség?
Melyiket érdemes használni?
Melyiknek kisebb a "gépigénye?"ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360
-
Vyndree
őstag
válasz macimeister #18561 üzenetére
Van ilyen, erről beszéltem #18555-ben. Keress az ország különböző pontjain olyan helyeket amiket jól ismersz és nézd meg az egyikkel, majd a másikkal. Nekem a HERE bevált, de másnak meg nem, mert nincs rajta az általa használt útszakasz.
-
ekrisztian
őstag
Sziasztok!
Van rá mód szerintetek, hogy ezt az értelmetlen vez.idő számítást ki lehessen kapcsolni? Nagyon idegesítő, nem is értem miért nem lehet menüből ezt kinyomni
-
m.jeno
senior tag
Sziasztok! Normális branding.zip-et mostanság honnan lehet leölteni.
Jobb megtenni és megbánni, mint megbánni, hogy nem tettem meg. (Boccaccio) Hajszolom a tudást, de ő a gyorsabb.
-
V.Stryker
nagyúr
Hi,
A primo-ban valahogy lehet egyénileg testre szabni a látószöget, nyilacska távolságot vagy csak az a három lehetőség van, ami a beállításoknál?
-
-
xmad
őstag
Sziasztok!
Z1 compact telomra felraktam az igo-t
Miert van az hogy csak Magyarországon van hangos navigalas. Szlovakia ausztria nem beszel csak az utvonalat mutatja.. -
Vyndree
őstag
"Jóideje tiltottuk a fórumból és a hardverapróról is, ha valaki valamely iGO variáns Androidos eszközön történő működését, az ezekkel kapcsolatos kompatibilitási problémákat vagy felmerülő hibákat próbálta kitárgyalni, vagy egyszerűen csak sikertelenül próbálta telepíteni a terméket a készülékére."
-
plajos
aktív tag
Sziasztok!
Bevetésre kész az új telepített traffipax hálózat (KKEP). Az élesítés pár héten belül megtörténik.
Az új telepített KKEP kamerákat is teljes körűen tartalmazó Magyarországi sebességmérő kamera adatbázis letölthető innen:
https://app.box.com/s/3ww3hh6q42zdb8j8u8e2s1dmtckcp10s
-
V.Stryker
nagyúr
Google Maps-on tervezet útvonalat, hogy lehet igo kompatibilis útvonal fájlba kimenteni?
-
-
Sátán44
addikt
Sziasztok!
Kaptam egy Navon N260-as készüléket, de nem indul el rajta az igo8. Init api-nál kilép vissza a főmenübe. Szükségem lenne egy működő sys.txt-re. Azt már sikerült kiderítenem, hogy az SDMMC/Mobilenavigator-ba kell tennem.
Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)
-
pilota
tag
Helosztok egy olyan kérdésem lenne,hogy a primoban lent a bluetooth és a telefon ikont hogyan távolitom el,hogy ne töltsönbe mert ugyanis nincs a készülékbe olyan ami kezelné.
-
tomi613
aktív tag
válasz csabcsa777 #18510 üzenetére
Érdekes ez a poszt hogyhogy nem lett törölve? ??? 😈
※ Samsung Galaxy S21 Ultra 5G (SM-G998B) Android 14 ESIM※ Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B) 1TB 12GB RAM Android 14 ESIM※
-
pilota
tag
Helosztok segitséget szeretnék kérni a loading és exiting bmp képek bentvanak a sindben a data zipben van mikor aztöltbe és van mikor a gyári alap pedig sehol nem találom a gyárit ezt mért csinálja valaki tudja a választ?
-
Mawerik
tag
Boldog, békés Karácsonyt mindenkinek!
"Minden ember megkopaszodik, csak nem mindegyik éli meg!"
-
orimate86
tag
Hello! Próbáltam visszakeresni a fórumban, de nem találtam semmit, ha volt mégis akkor sorry.
Szóval... Wayteq x995 ön a kép néha el- elfeketedik pár másodpercre. Az alsó software-es gombok láthatóak maradnak.
Több verzió kipróbálása sem oldotta meg a problémát.
Ötlet? Ha kell extra info vag sys file a hibakereséshez, mondjátok és küldöm. Előre is köszi! -
emre33
addikt
Sziasztok
Alábbi beállításom van. Így van hangja a primónak 4.4 andriod alatt.
Viszont, ha primo alatt szól a zene, akkor a navigációs hang alatt a zene kikapcsol a szöveg bemondásának idejére (tts nem használok)
Akkor is elhalkul, ha a hanbeállításokra megyek.Viszont ahogy a menüben lépegetek hallani a billentyűhangot, és a zene se csndesül el!
Probáltam az alábbit 3 beállítással, de ugy nem volt hangja a primónak.
Nagyon hálás lennék a megoldásért.
[android]
navigation_audio_stream=4[ Szerkesztve ]
ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360
-
Norbi46
aktív tag
Sziasztok!
Frissítettem primón a térképeket (TomTom) az a bajom vele hogy angolba nem tudja a 7 jegyű postcode-ot.
Valahol olvastam hogy tomtom-nál nem kell szóköz, de nekem automatikusan rakja a szóközt és az első 5 karakter után bedobja a települést. -
droti25
őstag
Sziasztok
Svájc, Ausztria, Németországra melyik térképet ajánljátok autóval?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest