Új hozzászólás Aktív témák
-
JokerMaffia
tag
Sziasztok!
Wayteq 995 adroidos navigáción hogyan lehetséges megoldani, hogy a szoftvert belső memórián hagyva, a térképeket és a hozzá tartozó fájlokat, memória kártyáról olvassa, működtesse a rendszer? Mi ennek a módja? Köszönöm a segítségeteket. Privát üzenetben is megírhatjátok, akinek van ötlete.
J.M.
[ Szerkesztve ]
-
JokerMaffia
tag
válasz JokerMaffia #19451 üzenetére
Köszönöm, megoldódott.
-
Plero
aktív tag
-
Bozsokicsaba
csendes tag
Üdv!
Kérnék tanácsot, hogy a iGo nextgen-en nem fut a Morocco térképem. Minden más korrekt, ami Európa. Mit t kéne tennem, mire van szükségem, hogy ez is működjön. Hivatalos iGo-im vannak több is! -
Bozsokicsaba
csendes tag
Hogyan oldódott meg?
-
Joe.36
addikt
Sziasztok Van egy 10 es ASUS 10,1' Multi-Touch fényes IPS 16:10 (1280x800) tabletem ami nagy navigációhoz viszont tökéltessen megy rajta a navigáció.
Vettem egy Asus MeMO Pad 7 ME176CX 16GB Refurbished tablet, White (Android) 7"-os (1280x800) HD IPS érintőkijelző
Itt viszont csak állítva jó a kép, fektetve vagy nincs, vagy hibás.Tud valaki segíteni ?
Joe
A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság az, ami számít ! / Redmi Note 13 pro + Samsung Gear S3 Frontier /
-
dkaro
őstag
Sziasztok!
Egy samsung tabra megvettük a play áruházból az Igo-t és hozzá az Európa térképet. Hogy lehetne SD kártyára áttenni a térképet, hogy legyen hely? Telepítéskor nem volt ilyen opció sajnos. -
kistaska
csendes tag
Sziasztok!
A segitsegeteket szeretnem kerni.Vasaroltam egy Navon 675 plus tipusu GPS-t kb. 1 evvel ezelott iGo primo full europa terkeppel.
Most egyik pillanatrol a masikra nem indult el hibat ir:
Nem nyithatok meg a terkepek ezzel a lincencel.Pedig nem tort, neten vettem. Letezik, hogy csak korlatozott, 1eves licenszel vasaroltam meg? Megneztem a license mappat es ott van egy ilyen file: navon_primo_feu@14Q1_N675plus_1year.lyc
Termeszetesen ez nem volt feltuntetve azon az oldalon ahol vettem.
Tudtok ra megoldast?Koszi elore is
-
wihar123
aktív tag
Sziasztok!
A séma témához tartozóan mutatok én is egy kis okosságot, amely a color.ini-hez az RGB színkódok beállításában nyújt nagy segítséget: [url="http://htmlinfo.hu/tarhaz/html-szinkodok/" target="_blank"]RGB színkódok[/url] - a lap alján van a "Színkevergető" alkalmazás (rgb.zip), a csomag egy exe fájt rejt, elindítva tökéletesen ki lehet választani a kedvenc RGB színt.
[ Szerkesztve ]
"Bezzeg az én időmben...",-még egy "bezzeg" és jöhet a Zrinyi sör,-az meg minek?-megiszom és kirohanok...
-
wihar123
aktív tag
-
wihar123
aktív tag
válasz zsiga68 #19477 üzenetére
Sziasztok!
Kettőt én is ismerek:
- ColorSchemes.exe
- ColorViewer.exe
Okos és Egyszerű programok, könnyű a velük való szerkesztés, de bütykölés előtt nem árt menteni a szerkesztendő fájlt."Bezzeg az én időmben...",-még egy "bezzeg" és jöhet a Zrinyi sör,-az meg minek?-megiszom és kirohanok...
-
tiko76
aktív tag
Android 6alatt az igo primoba,hogy lehet életre kelteni a skineket?a skin mappába benne vannak.az 5-ös alatt még működött.
-
Plero
aktív tag
Ez a dolog engem is érdekelne, hogy a program az Androidos eszközön van a térképek meg a kártyán.
"Olyan nincs, hogy nincs" + www.plenter.atw.hu
-
kismokesz
tag
hello kellene egy kis segitség aki tud segiteni jelezze privátba.
-
cellpeti
nagyúr
miért van 2 apk fájl általában az IGO-khoz?
Tigris, tigris, csóvafény...
-
pamu
csendes tag
Sziasztok.
Lenne egy problémám. Most vettem egy új navon n670plust igo primo full európa térképpel és a naviextras toolbox sehogy sem ismeri fel. A számítógép látja a gps-t de a toolboxon nincs csatlakozott készülék!!!!
Kártya nincs benne!Segítsetek sürgősen kellene a navi.
-
wihar123
aktív tag
válasz cellpeti #19492 üzenetére
Sziasztok!
Előrelátásból!
Ezt az infót találtam hozzá:
A “sys not changed” Nem készít sys.txt fájlt – ezt felújításhoz (készülékben lévő működő csomaghoz)
A “sys changed” (Készít) – ezt pedig új kialakításhoz javasolt használni
Forrás: dirtywindows"Bezzeg az én időmben...",-még egy "bezzeg" és jöhet a Zrinyi sör,-az meg minek?-megiszom és kirohanok...
-
Diego!
senior tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani egy olyan verziót androidra ami nem az israel, de teherautós legyen.
Köszönöm. -
cellpeti
nagyúr
válasz wihar123 #19494 üzenetére
édesapámnak Xiaomi Redmi 3S nekem Huawei P9 Lite van.
Neki minden indításnál kéri a beállításokat újra, illetve nem gyűjt neki az útvonalról információt
Nekem nem kér beállításokat és egyből van infóm az útvonalról.
Ugyan az a program, ugyan az a térképcsomag, minden ugyan az. Ennyire különbözne a 2 telefon?
Tigris, tigris, csóvafény...
-
DM43
Topikgazda
válasz Diego! #19495 üzenetére
Diego!
Androidra legjobb tudomásom szerint legálisan kétféle verzió érhető el a Google Play.en:
1. iGO szülinapp (ha a megfelelő időszakban letöltötted)
2. iGO Navigation
Minden más megoldás warez, tehát ezen a fórumon nincs helye!Cellpeti!
A válasz gyakorlatilag ugyanaz. De ez segíthet: a legális programok mindig a belső memóriába települnek.[ Szerkesztve ]
-
AliasB
senior tag
Üdv!
Nagyon rég használtam igo navigációt ezért lenne pár kérdésem felétek.
wayteq X985 BT készülékre milyen igo verziót javasoltok? Van olyan, hogy 'sima' igo? Vagy már csak igo primo, my way, classic és ilyen elnevezéssel futnak? És magát a keretprogramot ncore oldalon hogy keressem? Mert amiet találtam az csak a térkép keretprogram nélkül.
Köszönöm a válaszokat!Járj nyitott szemmel.
-
wihar123
aktív tag
válasz cellpeti #19499 üzenetére
Sziasztok!
Erre a töredék "mondatra" lehet vitát alapozni...
Én nem hiszem, hogy így lenne, mert akik az említett készüléket vásárolták, már mindegyike a bolt előtt állna, hogy visszavegyék tőle.
Általánosságban;
Egyszerűen csak arról lehet szó, hogy nincs meg a készülék kellő ismerete. Az Androidrendszert úgy fejlesztették, hogy a külső SD-re engedély nélkül ne tudjon visszaírni. Természetesen a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően ez a tény már nem teljes, mert némelyik Kínai készülék már az SD berakásakor felajánlja, ellenkező esetben a Beállításoknál lehet engedélyeztetni, de bizonyos esetben ahhoz is engedélyt kell adni a készüléknek, hogy a külső alkalmazás telepíthető legyen.
Konklúzió;
A készülékhez kapott leírást átnyálazva megtalálod a megoldást."Bezzeg az én időmben...",-még egy "bezzeg" és jöhet a Zrinyi sör,-az meg minek?-megiszom és kirohanok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- Androidos tablet topic
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Mazda topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple notebookok
- PlayStation 5
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest