Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csubuka

    addikt

    válasz btudos #96209 üzenetére

    Köszönöm a választ!

    440 biztos, hogy nem lesz, az nagyon nem tetszett, amíg az volt a cégnél. Kezdve a gyenge hangszórótól, a foltosodó kijelzőn át, meleg is volt, meg recsegett.

    Akkor inkább tényleg valami alja kijelző és menjen rá 40 ezer egy modra.

    A 430-ak jobb árban mennek aprón, mint a 20-ak. Ezt nem teljesen értem így első ránézésre. mindenki BIOS-t akar mókolni és azt túl nehéz a 30-ason? Én sosem mertem eddig még, pedig az új wlan miatt akartam, aztán hagytam, szóval az nekem annyira nem fontos.

    (#96210) azbest: Köszönöm válaszod! Sajnos a 768-al én sem tudnék együtt élni. Akkor mod lesz belőle vagy ilyesmi. Igen a HD3000 miatt akarnék a 20-astól távol maradni igazán, meg a natív USB3 az azért kellemes. Valamint túl réginek tűnik a gép a régi billentyűzettel :D A 430 az egész "fiatalos", ahhoz képest és talán kevésbé koszolódik a szigetes billentyűzet. Annyira nem hiszem, hogy ragaszkodnék a régi féléhez.

    (#96211) Tikakukac: Köszönöm szépen Neked is az újabb választ! Értem, azért inkább hanyagolom szegény 40-est, nagyon roszs benyomást tett rám sajnos.

    Sajnos az a lötyögés az előjött régen már egy másik gépen láttam igen.

    Igazad van, annyit lehet megér simán, csak egyelőre még nehéz ez a 12 vagy 14 coll :))

    Optimális lenne az X széria, ha nem lenne annyi kompromisszum is a kis mérettel.

    Eszerint viszont a HP (8470/2570), DELL(6430/6230), Lenovo (T430/X230) választás az itt inkább szimpátián múlik, illetve meg ahova épp bepottyan valami olcsó példány azt kell venni, már ha nem leharcolt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák