Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tikakukac

    titán

    válasz bacsis #110296 üzenetére

    Fizikán belül ezer dolog, nagyjából ennyi SMD is van felgyűrve a lapodra :B Maradjunk szerintem a nettó amperzabálásnál, onnan indul az első buli. Aztán elmehetünk a miért is nem okos ötlet akku nélkül elengedni a gépet kicsi táppal szintig. Ezt élő teszteléshez 11-es Air volt talán? vagy nem tudom, ami képes volt akkut meríteni gyári töltővel is terhelésen. Szedd ki az akkut, engedd el a korlátozást és az eredmény :P Az, amit megelőznek páran.

    Nyugodtan tesztelheted őket, egy pár száz/ezer típus van mögöttem, nem került meg senki semmilyen fizikát, masszívan fog szórni minden típus, márka, kor, sorozatban. Tesztelheted a mai gépeket is, ott is meglepetés lesz, mert az is teljesen változó. És az akkuról kihajtásokat még ide sem vettük ami megint külön tébolyda.
    Vannak típusok, amikben konkrétan kaphatsz úgy 3 fajta alaplapot, amihez már 3 fajta töltő dukál? Gondolom nem kell leírnom, miért :B Ez "beépített" akkus gépeknél szívás, mert nem 1-2 notiból kellett szétpuffadás miatt akkut kibontanom mostanság és hát ha nincs rá pénz, akkor ezek akkumentesen mennek. Aztán ha mákod van, akkor a nagyobb táppal nem rinyál és megy, ha nincs, mint az egyik benti latinál, akkor turbo órajel OFF :B

    A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

Új hozzászólás Aktív témák