Új hozzászólás Aktív témák
-
Viking001
csendes tag
Sziasztok!
A következő probléma megoldására szeretnék tanácsot,illetve segítséget kérni. Van egy Hp Elitebook 8570W munkaállomásom win 10 pro 64 bit-es operációs rendszerrel. Bizonyos időközönként (3-4 hét) a gép bekapcsolása után nem akar elindulni a rendszer. Bejön a kezdő képernyő és utána csak „ fut” a kép azaz lassan villódzik nem lehet tovább lépni. Amennyiben az mSatá-t, HDD-t, és a memória Ram-okat „ megmozgatom” kiveszem és újra visszahelyezem őket, akkor ez a jelenség megszűnik és rendesen működik a gép ( kb 3-4 hét után ismét előfordul a jelenség). A win 10 frissítések esetében jelezte a rendszer, hogy nem sikerült valamennyi frissítés telepítése (0X800700002 hibakód). Kérdésem, hogy mi okozhatja a hibát és mi lehet a megoldás? Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobb2
újonc
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Szeptemberben vettem egy laptopot. Hp 15s-fq5011nh.
Amióta bekapcsoltam a proci venti iszonyú hangos.
Amikor bekapcsolom a gépet hangja sincsen, mintha nem is lenne benne venti.
Majd amikor elkezdem használni, pl megnyitom az operát, a venti sebessége össze-vissza kezd változni. Van hogy kimaxolja magát egy pár percre, és utána visszamegy nullára. Elvittem megnézetni, a fickó frissítette a bioszt meg a drivereket és azt mondta hogy jó lesz, és hogy nem vesz rajta semmi furát észre. De amikor hazahoztam ugyanúgy megbolondult a venti pár perc után. Szinte semmi megterhelés alatt is hangos. Szerintem csak egy hibás hőmérséklet érzékelő lehet. Szerintetek mi lehet a baj?
Köszi.
- Dell WD15 USB-C dokkoló + 130W tápegység
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -75% 15,6" i7-8850H 32/1TB QUADRO P2000 4GB 4K Touch
- HP ProBook 15-colos 11.-generációs Core i5 laptop
- Ahh! DELL Latitude 5310 Tartós Profi Laptop -60% 13,3" i5-10310U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest