- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen széket vegyek?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD FX
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
-
PROHARDVER!
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeathAdder
veterán
válasz demars #28626 üzenetére
Megmondom őszintén fogalmam nincs
Apám barátnőjének van az FD6, valami BT kihangosítót állitottam be neki, de megnézem majd az aux/usb bemenetet isxcbiker - Sokkal szebb ezzel a hűtőráccsal
LógaGéza - Egy fórumos srác mondta nekem h a gyári 1.6 sportja 4500-nál letilt (kizárólag helyben állva), ill. tapasztalatból tudom h a két CTR 5800-nál (FN2 nm pont akkor)tilt helyben állva. Mindkét esetben gondolom ez a "gátló" a vtec nyitásának pillanatában aktiválódik (amikor helyben áll az autó).
[ Szerkesztve ]
-
LógaGéza
veterán
válasz DeathAdder #28651 üzenetére
Helyben álltam, igaz, csak 5000-ig pörgettem. Na majd legközelebb jobban megnézem, mert már nem hagy nyugodni
[ Szerkesztve ]
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
nagyúr
-
anjani182
őstag
válasz tboy93 #28654 üzenetére
Te se láttál még 8gen FN1, F2-őt...3 éves a gyerekem anno a legnagyobb babakocsi is befért, persze ketté kellett szedni és összecsuklott a vázat, de rendesen síkba bement. Megjártuk a balcsit is csomagokkal
[ Szerkesztve ]
Forever and ever, let's make this last forever.
-
nagyúr
válasz anjani182 #28659 üzenetére
Nyilván szét lehet szedni a babakocsit is, de ha mondjuk ki akarsz ugrani a játszótérre és nem aakrod szerelgetni akkor jó ha egyben befér szétszerelve egy swiftbe is befér
Integra, az angol civicet én se gondoltam komolyan
zöld és Imihez szoktál járni?
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
válasz tboy93 #28664 üzenetére
nehéz koporsós 2 literes benyás, manuál váltós, gyári állapotú accordot találni :-/
de szerintem ez nagyban igaz a civicre is. ha nem muszáj, nem németektől akarok hozatni, hanem magyar piacon vásároltat. de jelenleg összesen 11db benzines kombi accord van hahun, ebből egy 7gen fl, de ez is automata[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
anjani182
őstag
válasz tboy93 #28662 üzenetére
Te 93-as születésű vagy? Szerinted attól mert egy kombinak a csomagtartója hosszabb!! beraksz egy babakocsit ami alapból egy magas tárgy?
Most körül-belül arról akarsz meggyőzni, hogy ha kombit veszel akkor egy mosógép állítva is befér, de ha nem kombid van akkor csak fektetve. Ez így teljesen igaz is, csakhogy a mosógép viszonylag tömör tárgy és ugyanakkora teret foglal el állítva és fektetve is...viszont egy babakocsi ha összecsuksz rögtön kb. 50%-a a kinyitott állapotának...tehát egy kombiban is össze csukják értelmes emberek!
[ Szerkesztve ]
Forever and ever, let's make this last forever.
-
Integra
titán
-
DeathAdder
veterán
De nagy probléma az a khmm gyerek..
Szüleim Zastava 750 -el, meg Fiat 126 -al mentek le a tengerre mint 4 tagú család oszt mit ad isten még mindig életben vannak
S ott még klíma se volt, sőt gyakran meg is kellett állni, mert a szar zastava vize melegben mindig felrottyant[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
válasz DeathAdder #28672 üzenetére
ezt mondom én is, négyen 2 trabit használtunk el 10 év alatt
-
Zsé01
újonc
Sziasztok!
Van egy Honda civic 1.6 vti-m, és most az alapjárat pár napja ugradozik azelott nem volt semmi jele h ezt csinálja! Tudna nekem vki adni tanácsot mi baja lehet!
Köszönöm előre is a hozzászólásokat! -
LógaGéza
veterán
Valaki nem tudja véletlen, hogy pontosan milyenek a EP2-es Civic első lökhárító patentjei? Sajnos egy sincs meg
Esetleg létezik valami robbantott rajz, ahonnan ki tudom lesni?Valamint még mindig keresem a kerékjáratból hiányzó műanyagok pontos nevét (itt látszik mi hiányzik: [link] és [link], itt látszik milyen ha megvan: [link] - sarat nem kell nézni, azóta lemostam ).
Legjobb tippem rá a kerékjárati dob megnevezés, de nem vagyok biztos benne.[ Szerkesztve ]
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
LógaGéza
veterán
válasz LógaGéza #28675 üzenetére
Az első kép linkjét elszúrtam, ez lenne az: [link]
tboy93
Tegnap ezt lapozgattam, de nem nagyon találtam benne"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
honda23
aktív tag
-
BlacKSouL
addikt
válasz demars #28679 üzenetére
Nekem nem, de apámnak igen
A régi karburátoros és Euro 4 előtti motoros autók idejéről származó beidegződéseket le kell vetkőzni. Azoknál egyszerre nyomtad ki a kuplungot, és engedted fel a gázt váltásnál. Az újabbaknál előbb el kell engedni a gázt, és csak utána kinyomni a kuplungot.
Ráadásul ha felengeded a gázt, nem azonnal esik vissza a fordulat. Ezt is bele kell kalkulálni.Megszokás kérdése. Kb. minden 100. váltásnál, főleg ha sietek, nekem is magasan marad, vagy felpörög, de azért, mert gyorsabban váltok, mint ahogy az elektronika lereagálja a gázelvételt(mint amennyivel még előbb kéne elvennem a gázt). Amúgy nem. Sőt, leginkább igyekszem olyan lassan váltani, hogy pont akkor engedjem rá a kuplungot, amikor a következő fokozat megfelelő fordulatára esik a fordulatszám. Úgy nincs rántás, nincs megtorpanás, kicsit olyan, mint egy jól beállított automata. Ez is gyakorlás kérdése.
Próbáld ki, hogy direkt előbb engedd fel a gázt, és csak akkor indítsd a kuplungkinyomást, mikor a jobb lábad már teljesen felemelted.
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
demars
addikt
Ez jó lehet az én civicembe?
A kábelezés megegyezik? Vagy inkább EU modellt keressek?Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
BlacKSouL
addikt
válasz demars #28685 üzenetére
Mivel gyanítom nálad is egyben van síkban a rádió előlap, és nem ilyen süllyesztett, mint a képen, valószínűleg nem lesz jó hozzá.
De még a fejegységek sem azonosak az USA/EU modelleknél. A miénk Alpine, az övék Clarion. Mondjuk a navi ott is Alpine.
Persze ha a 13-as panelt is kicseréled hozzá...[ Szerkesztve ]
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
LógaGéza
veterán
válasz honda23 #28681 üzenetére
De, mindkét oldalról törött volt, most nézte meg egy szerelő hétvégén, látszanak a heggesztési nyomok. Szépen meg lettek csinálva mondjuk.
-
!Overdose!
őstag
válasz LógaGéza #28687 üzenetére
Szépen meg lettek csinálva? Az eddigi infók alapján hiányzik a fél eleje az autónak, nem? Dobbetét, patentok és ki tudja mi derül még ki. Nem bántásból írom, de nekem a szép az mást jelent. Enyém sem szép. Igaz törve nem volt, de karc és horpadás akad rajta szép számmal. Kisebb is és nagyobb is.
Egy volt törött autóval meg többek között az a baj, hogyha te is megtöröd, akkor a biztosító már nem fog túl sokat fizetni rá.
[ Szerkesztve ]
Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás
-
NoLF
veterán
válasz !Overdose! #28689 üzenetére
Ha hegesztesrol volt szo akkor ondolom ugy ertette hogy szerkezetileg lett szepen megcsinalva. Amikrol szo van most, azok meg muanyag patentok meg dobbetet, amit be kell rakni. Ha nincs egyben az auto akkor ezek nem fognak passzolni.
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
LógaGéza
veterán
Pontosan, a heggesztésre és a lakatosmunkára gondoltam. Mi akárhogy néztük, nem vettük észre, a szerelő is csak alapos nézegetés után.
-
LógaGéza
veterán
Na most jöttem egy másik szerelőtől, akinek a véleménye szerint nem volt törve, csak meg volt nyomva, és amikor kihúzták belőle, akkor az anyag vetemedett, és annak vannak ilyen nyomai. Én nem értek hozzá, hallgatok rá
Viszont cserélnem kell stabilizátor karokat úgy mindenhol, mert kopognak (jobb elöl nem kéne, de már ha hármat cserélek, akkor csak mindet). Milyen márka az ajánlott/hol érdemes beszerezni?
-
demars
addikt
válasz BlacKSouL #28686 üzenetére
Persze a panellal együtt gondoltam. Egy az egyben cserélném. Állítólag a canbus rendszerrel működnie kell a multi kormánynak is.
Lehet itthon is kapni, 150k ért.
Ez meg csak barátibb ár... Csak ugye ha geb@sz van vele...Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
xcbiker
addikt
Több, mint egy hónap után előhoztam a VTi-t. Holnap viszem a lakatoshoz, hogy felmérjék mit kell csinálni.
Most éjjel elmentem tankolni és lemosni. Valamint nem bírtam ki, hogy ne menjek egy kört a Váci út-M0-M3-Róbert Károly krt.-Váci út.
Még mindig mosollyal tölt el a nyers ereje. Imádom!!!
Komolyan dilemmába estem megint, hogy lehet az ufo az, amit meneszteni kellene és akkor még pénzem is maradna?!
ÁÁÁÁ!!!!Integra... átérzem, hogy miért nem adod el az Intit te sem, annak ellenére sem hogy nem igazán használod...
[ Szerkesztve ]
Notebook javítás, BGA chip csere. Adatmentés Sérült Adathordozókról.
-
-
demars
addikt
válasz xcbiker #28694 üzenetére
Egy cimbinek van egy civicje, azt hiszem 6gen... 1.6 sport motorral (majd utána kérdezek pontosan melyik típus) 180 lovas, ültetett, sport ülések, toldatok, ledes lámpák, stb.... mentem vele párszor, igaz mifelénk nincsenek , túl jó utak... Igazi élmény! A hangjától borsódzik az ember, mikor húzatja...
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
zolynet
veterán
válasz xcbiker #28694 üzenetére
szólhattál volna, gurultam volna egyet én is
mondom gondold át, ne kapkodd el ... bár úgy tűnik ezt nem kell mondani, mert sehol sem árulod még, okosssssvasárnap megyek a slovakiaringre
visszatérek 2év után, nagyon várom ... visszanéztem 1-2 régi videót, olyan bénának tűnök hogy valami embertelen, illetve lassúnakLife is too short to stay stock!
-
honda23
aktív tag
Tegnap este a szemem előtt repedt szét a másik projektorom a lámpában. Mindkét projektorom kettétörve.
Előzmény: februárban kicseréltem az izzókat egy másik típusra, márciusban a bal első elrepedt, most pedig tegnap este pontban háromnegyed tizenegykor a szemem előtt repedt szét a jobb első is...
Még augusztusban észrevettem, hogy baj van a világítással, égett szagot éreztem, azt hittem hogy a fagyálló az, tegnap este viszont már nagyon tompa volt a világítás, kivettem az izzót a projektor repedés után, és az égő egyik lábának foglalata ki volt törve, az izzó üvege belül teljesen elfolyva és izzott az üveg kívülről folyamatosan füstölve, de valami nagyon durva látvány volt este 11-kor.
Sajnos voltam olyan hülye, hogy több emberre hallgatva próbáljam ki a ge megalight 120 magyar szart, 120e Ft-ot kárt csinálva plusz szerelés, mert ennyibe lenne a két új gyári lámpám előre. Projektorok elrepedve, lámpatest belülről megégve! Mindenkit óva intek ettől a magyar xartól, a hivatalosan a ge-t is meg fogom keresni, hogy történhetett meg ilyen, amúgy tecsóban vettem, olcsóbb volt, mint az osram, nagy hiba volt.
Februárig a lámpatestem hibátlan volt, izzócsere után szétsárgulva, hajszálrepedve, belülről is és a két projektor is tönkrement.
Kérdésem, magas fényerejű izzóból van még osram nightbreaker ultimate és a philips x-treme vision. Használja valaki? Egy évet bírjon ki, nekem a csere 5 perc alatt megvan, mint tegnap este a vak sötétben mobillal a kezemben egy kézzel megvolt.
Osramok egyszer sem csináltak hibát, bajt, ott azonnal eldurrant azt annyi.nincsen lehetetlen, csak tehetetlen
-
Integra
titán
válasz honda23 #28698 üzenetére
nekem most ez a ge 120% megalight van a mitsuban (vetítőlencse mögött, h1-es verzióban) és semmi baja, sosem volt. egyébként elég gyengus a fénye. ellenben többszörösét bírja az osramnak, amit szintén használtam és szuper, a legjobb a fényereje, bámulatos a különbség viszont 5 hónap után kukázhattam, igaz, én nappal is mindig használok tompítottat, de nem bírt ki összesen 10e km használatot, ez biztos, lehet, hogy csak 5e km volt az, szóval vicc az élettartama... akkor bír az osram ki egy évet - de akkor kettőt is - ha nem használod...
igen, valóban felébe kerül mint az osram, én is 2500 ft-ért vettem az osram meg 5500 ft. de mondom, nálam hibátlan, sosem volt vele gond.
az biztos, hogy legközelebb felírom az izzócserét is, hogy hány km-nél cseréltem és megy vissza az osram, az pontos adat lesz, mert mindig használok tompítottat. azt nem tudom megmondani hogy mennyit változtat (ha változtat) az, hogy h1, vagy hb3 vagy h4 etc. az azonos osram izzó kiszerelése, majd Ati megmondja
minden esetre nagyon érdekes az, amit leírtál, ilyenről nem hallottam még.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Melyik tápegységet vegyem?
- PlayStation 5
- Napelem