- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple notebookok
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD FX
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
-
PROHARDVER!
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vbbb
addikt
Lefejezte magát egy férfi Bronxban
Egy 51 éves férfi, Tomas Rivera elég brutális módszerekkel lett öngyilkos nemrég Bronxban – írja a New York Daily News. Fogott egy láncot, az egyik végét egy póznához erősítette, a másikat pedig a saját nyakához. Aztán beült a 2005-ös Honda CRV-jébe, és gázt adott. Hétfőn, helyi idő szerint reggel fél tíz után nem sokkal lefejezve egy parkoló autóba csapódott a kocsijával.
-
Integra
titán
válasz zolynet #28296 üzenetére
kátrányoldóm van, ha netán kéne, de pl már a bogároldót sem igazán használom, rácsurgatom a meleg vizet és felszívja, megduzzad, aztán letudom szivaccsal dörzsölni könnyen. szinte teljesen leszoktam a tisztító szerekről..
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
neduddki
nagyúr
válasz zolynet #28300 üzenetére
HI!
en leginkabb az idot amig a oreg kercsert eloszedem meg elrakom, mert ovabbgi tartmintl everetni lemosni es megint leveretni
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
demars
addikt
Milyen a gyári alvázvédelem?
Érdemes időben lekezelni?
Ha igen mit ajánlotok rá?Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
jozefgucci1
addikt
Urak !
Valaki nem tud esetleg acélfelni keresésben segíteni , hogy hol merre ? A szokásos webes felületet végigböngésztem már ( racingbazár-használt autó stb) . A hondára keresnék 18"-os 5x114.3-as acélfelnit a téli gumiknak .Sajna vagy szerencsére vadi új Bristone téligumakat adtak a hondához ,de felni nélkül és az alut nem akarom fennhagyni télire .
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
neduddki
nagyúr
válasz jozefgucci1 #28307 üzenetére
HI!
van ojjan egyaltalan? veszel vmi lepukknat gyari allut fejujitatid es megmondog hogy ugy legeyn rajt a alakk hogy az teli
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
demars
addikt
válasz !Overdose! #28306 üzenetére
2008 as civic, 1.6 ES Sedan
Nincs alul korrózió nyoma, ezt szeretném megőrizni.Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
!Overdose!
őstag
Szerintem nincs gyári "18-as acélfelni.
demars: Ezeknek az autóknak már elég jó a korrózióvédelmük, én nem nyúlnék hozzá. Az enyém 10 évvel idősebb, még sincs rozsda az alján.
[ Szerkesztve ]
Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás
-
jozefgucci1
addikt
válasz neduddki #28308 üzenetére
Amúgy van gyári néztem a hondánál . 200K lenne a 4 felni gumi nélkül . Azért is néztem , hogy hátha találok de nincs sajna . Alu viszont van annyi mint égen a csillag . Lehet az lesz , hogy veszek valami olcsót télinek.
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
Integra
titán
szvsz nyugodtan vegyél használt alufelnit télre, semmi baja nem lesz
én is az eredeti gyárit használom téligumikhoz.[ Szerkesztve ]
-
NoLF
veterán
Costa ricat hivatalosan kijelentem honda civic paradicsomnak, lenyegeben minden harmadik auto civic, node... Csak 3,4,5 es 6 gen haver mondja hogy irto dragak itt az autok, a vetelar ~70%-a ado, szinte senki nem teheti meg, hogy uj autot vegyen... Ezert a sok regi vas, japan es amerikai jellemzoen.
Utott-kopott a legtobb, de mindegyiken virit a nagy feln, orias puff. Azert lehet latni sok szepet is, tegnap meg belebotlottam egy NSX-be, ami NSX-R optikaval volt ellatva... Nyamm.The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
nagyúr
Fb csoportban meg akarnak verni, mert azt mondtam egy 1.6-os 5 gen-re hogy nem er 1.6M-t
NoLF: kepeket lohetnel
[ Szerkesztve ]
-
LógaGéza
veterán
Van egy tekerentyű a kormány mellett jobb oldalt, tippre a fényszóró magasság állítás. Falnál tesztelve nem történik semmi. Hogyan járhatok utánna, hogy bevan-é kötve, és hogy mi lehet a probléma?
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
nagyúr
Imi tud nekem szerezni gyari gatlokat a 7 gen sedanba 33k/db aron. Realis szerintetek?
-
NoLF
veterán
válasz tboy93 #28318 üzenetére
Eloszor szerintem deritsd ki, kell-e 7 gen eleg fiatal, ha nem volt utvevagva pesten akkor sztem nincs szukseg a cserere. Ha viszont mondta a szerelo hogy cseres, aklor menj ra.
Logageza: milyen autorol van szo? Nem lehet, hogy a muszerfalcilagitas fenyerejet allitja?
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
Integra
titán
végre kész az ótóm, doromból mint a kismacska
bordás szíjjak cserélve, klima feszítőgörgő csapágy cserélve, olajszűrő és légszűrő, 300v olaj..
cserébe felkerült asszem a jövő évi alkatrész cserék közé a két első csapágy is[ Szerkesztve ]
-
LógaGéza
veterán
Civic 7Gen 3D - kipróbáltam, nem az.
Lefényképeztem, így néz ki, nekem ez nagyon fényszórómagasság állításnak tűnik:"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
LógaGéza
veterán
válasz honda23 #28326 üzenetére
Értem, csak az a kérdés, hogy az hol van? Benne a fényszóróban? Mert akkor az lehet későbbi projekt lesz
NoLF
Egyelőre próbálom azokat a dolgokat megoldani, amiket itthon, kis ráfordítással is meg tudok csinálni - ma pl a ködlámpák lettek letakarítva, izzócserélve, tegnap a mindkét oldalt halott centrálzár motorok lettek cserélve, előtte az óracsoport villágítás stbstb. Ezek mind apró dolgok, de ha szerelőhöz vittem volna, akkor biztosan nem keveset kellett volna fizetnem érte, így meg anyagárban van - és még örülök is magamnak, hogy meg tudtam csinálni
[ Szerkesztve ]
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
zolynet
veterán
megjöttek az új első sárga ebc fékbetétek, amit maholnap be is teszek hogy szépen bevasalódjanak
Life is too short to stay stock!
-
-
honda23
aktív tag
válasz LógaGéza #28327 üzenetére
Manual serviceban meg kell néznem, vagy megkérdezek egy admint a fórumon, akinek ugyanez a baja vele.
Az enyémben nincs, de elárulom, hogy a 7 gen lámpái, főleg a projektoros facelift egy xar, ahogy van.
Nekem a manuális fogaskerekek rohadtak be, kiszedettem, maxra tekertettem...
Nem a fényszóróban van szerintem, hanem van egy külön állító motor, de megkérdezem az illetőt.nincsen lehetetlen, csak tehetetlen
-
Integra
titán
válasz Winner_hun #28335 üzenetére
semmi különös, csak nagyon öreg volt már a 3 bordásszíj (még a gyári első volt rajta) és a klíma feszítő görgőben a csapágy is már morgott, ezek mind cserélve lettek, meg kötelező olajcsere is megvolt. olyan volt az autó hangja mint egy ékszíjjas ford
-
Integra
titán
semmi, rossz helyre ment
[ Szerkesztve ]
-
Winner_hun
titán
válasz Integra #28337 üzenetére
Azt hittem a múltkor írt problémát is orvosoltátok. Vagy az végül nem jött vissza? Klímafeszítő és a szíjak nekem is cserélve lettek legutóbb. Klímafeszítőnek hidegben volt csúnya hangja. Még ebben a hónapban váltóolaj csere és utána műszakiig semmi.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
LógaGéza
veterán
válasz honda23 #28336 üzenetére
Én nem vagyok faceliftes - mondjuk azok a projektoros lámpák nekem kinézetre jobban tetszenek, de hát az tudjuk nem minden
Hétvégén ha lesz időm, akkor kiveszem a lámpát, és megnézem merre van a baj forrása - lehet nemes egyszerűséggel nincs rádugva a motorra a csatlakozó. A ködlámpáknál is ennyi volt a baj, én meg kerestem, hogy mi lehet vele...
Köszönöm a segítséget, jó lenne, ha nem vakon matatnék
-
Integra
titán
válasz Winner_hun #28339 üzenetére
őőő, mire gondolsz, melyikre? a főrelére? azt a zsóti újraforrasztotta kompletten, de még nem próbáltam ki, hogy meleg állapotban is indul e azonnal
-
demars
addikt
Téli gumi vásárlás előtt állok! Ki milyet használ? Mit nézzek rajta?
Tapadás legyen megfelelő, a fogyasztás másodlagos!
Hol érdemes keresni, ahol nem horror áron lehet kapni?Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
jozefgucci1
addikt
válasz demars #28342 üzenetére
Nekem eddig Barum Polaris volt az nagyon bevált . Szerintem jó/ár érték arány .Jelenleg Briston-t kaptam a Hondához ,de még egy métert nem mentem vele szóval kíváncsian várom én is a telet .
-
neduddki
nagyúr
-
Integra
titán
válasz Winner_hun #28345 üzenetére
igen, megcsináltuk, eredetileg így nézett ki, látszik, hogy azért ez már 15 éves, egy helyen egy hajszálrepedés is volt a forrasztásban. újraforrasztott mindent, megy szépen most is, ha meg melegen most is vacakolna netán, akkor meg veszek egy újat majd. de inább forrasszuk újra elsőnek, mint, hogy 25ezerért rendeljek egy újat
-
Winner_hun
titán
válasz Integra #28346 üzenetére
Ha melegen is csinálja akkor lehet hogy nem ez a rossz, nálam is ez volt, végül a gyújtáselosztót kellett kicserélni.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Integra
titán
válasz Winner_hun #28347 üzenetére
egyáltalán nem kizárt, hogy nálam is ez lesz, ha nem oldja meg az átforrasztás, mert akkor valóban nem az lesz a gond. mennyi egy gyújtáselosztó? százezer?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Asszociációs játék. :)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Derail Valley
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Politika
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest