- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- NVIDIA® driverek topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple notebookok
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD FX
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Pendrive irás-olvasás sebesség
-
PROHARDVER!
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
válasz jozefgucci1 #28398 üzenetére
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
nagyúr
Ráesett egy körte az autómra és elindult a riasztó. Milyen riasztó ez
-
LógaGéza
veterán
válasz tboy93 #28402 üzenetére
Inkább az a kérdés, hogy milyen körte?
Mondjuk az enyémben 2 riasztó is van, a gyárit ajtónyitás indítja el, a másik meg nincs rákötve a dudára, de azt ha oldalról meglököm, akkor már jelez.
[ Szerkesztve ]
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
veterán
van valakinek 99-00 6genje gyári ködlámpával?
vettem egy gyári ködlámpát bontottat csak nem értek egy csatlakozót.
van két soklábú csati egymás mellé szigetelő szalagozva, össze lehet őket tenni, de nem tudom hogy az jó-e úgy
nagy fehér csati talán 6-7 lába van.ॐ "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil ॐ ° Honda - The Power of Dreams ° Eat, Sleep, JDM °
-
zsigripapa
csendes tag
kicsit OFF de hátha azért tudtok segíteni.
3 hónapja összetörték hátulról a 2001 es Seat ibizamat és most jön ki a kárfelmérő mert rendőrségi ügy lett belőle és most zárult le. az autó totálkár úgy meg csavarodott a kasztni hogy a teteje elkezdett behorpadni... a jobb oldalon nem lehet kinyitni az ajtókat..stb
Kérdés hogy mit mondjak a kárfelmérőnek hogy a legtöbbet kihozzák a kocsiból?
köszi
-
nagyúr
válasz zsigripapa #28405 üzenetére
-
veterán
válasz xcbiker #28407 üzenetére
az utastéri kábelköteg. egy nagy polip. azon van:
- a kapcsoló
- egy földelés
- 2 egy pines csati (egyiken van biztosíték is) - ezek mennek a biztosítéktáblába
- 1 1 pines ami a motorteri köteghez csatlakozik a biztosíték tábla mögött
- 2 relé
- és két soklábú fehér csati amit egymásba lehet csatlakoztatni. olyan mintha egy kör lenne az.azt hiszem ennyi
ॐ "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil ॐ ° Honda - The Power of Dreams ° Eat, Sleep, JDM °
-
zsigripapa
csendes tag
Sziasztok!
Az MB9 es Honda civicemhez azt mondta a szerelő hogy bal hátsó fékmunkahenger kell. mondom oké Én a ZS+U ban vásárolok megnézem, van is, 3-4-5-6 ezer FT okért van mondom neki hogy mennyi azt mondja nem létezik mert olyan 40 ért látott ő és az csak felújított, ő a UNIX nál nézte. Ezt nem értem most szerintem nem egy alkatrészről beszélünk.
Szerintetek??
-
zsigripapa
csendes tag
azt mondta hogy féknyeregként is nézzem meg.
-
zolynet
veterán
válasz zsigripapa #28409 üzenetére
mi a baj?
mert akkor gyorsan kiderül h féknyereg kell-e neked vagy a fékmunkahengert kell kicserélni
btw ahhoz a szerelőhöz sem vinnémLife is too short to stay stock!
-
neduddki
nagyúr
válasz zsigripapa #28409 üzenetére
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
zsigripapa
csendes tag
tárcsafékesnél féknyereg van vagy fékmunkahenger?? vagy mind2?
-
zsigripapa
csendes tag
válasz zsigripapa #28413 üzenetére
már kiokosítottam magam.
-
Integra
titán
holnap csapágycsere.
valamikor a délután, inkább este folyamán...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
VIBO
őstag
Azt vettem eszre, hogy a fekbetet a homerseklet ingadozasnal nyikorog. Ha meleg van foleg akkor. Ez mennyire normalis?
iPhone 14 pro, Buds Pro, Apple Watch Ultra, MK7 GTI, Zenbook i7
-
jozefgucci1
addikt
Nekem is szokta csinálni ,de nálam amikor picit lépek csak a fékre akkor amúgy nem . Előző toyotámnál is csinálta ezt és nem tudtam rájönni . Hiába vettem le a kereket a betétet semmi eredmény .
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
VIBO
őstag
válasz jozefgucci1 #28417 üzenetére
Én is ezt vettem észre, hogy csak akkor ha kicsit lépek rá. Amúgy a betétek 50% körüliek.
zolynet: huhh... nem nagyon értek hozzá. Sztem 0 autoszerelői tudással képes lehetek erre?
iPhone 14 pro, Buds Pro, Apple Watch Ultra, MK7 GTI, Zenbook i7
-
Integra
titán
ha valaki tudja, hogy shorai akkumulátort hol kapni ungarisztánban, akkor ki vele
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
wierra
senior tag
válasz Integra #28421 üzenetére
E szerint There are currently no dealers in the selected country
Legközelebb Németországban van.
"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
demars
addikt
Cseréltem ködlámpát, mert törött volt az üveg. Simán ment a csere. Ma viszont észre vettem, hogypárás az üveg belül az uújnak. Megpróbálom kiszárítani és a foglalatnál teflonnal letömiteni.
Ha nem segít, vagy észre veszek a búra rögzítésnél (tömítésnél) hibát, mit tehetek? Arra gondoltam, hogy szilo bal tömítem...
Régit kidobtam... Ha visszaküldöm, lehet, hogy hetekig nem történik semmi..
Tanács...?!Köszönöm
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
demars
addikt
válasz Integra #28425 üzenetére
A régi tömítést tettem vissza... Majd holnap megnézem! Gyárilag be volt kenve valamilyen zsírral... de én csak a maradékot kentem ismét rá.
Ha kiveszem, megnézem a búra tömítettségét is... hátha.Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
neduddki
nagyúr
HI!
fonoki 7g hallotaskocsit megint megkertem /2.4 otomata/, aszonta 10eves van benne 100Mm meg megtarcsak kicsit:- )
udv
neduddki
-
Integra
titán
újra síri csönd az autómban
-
Integra
titán
válasz xcbiker #28437 üzenetére
jól tetted
hátsó kettő nekem még várat magára.
ha nem lóg bilibe a kezem jövőre végre, akkor lehet, hogy a hátsó futómű felújítással egybekötöm a hátsó csapágy cseréket is.
ntn vagy koyo csapágyakat tettél bele? valóban az ntn a gyári? nekem most koyo lett, mert agyaltunk imivel, azt mondta, hogy az ár alapján döntsünk, 14e volt egy koyo, amire rávágta, hogy nyugodtan vegyem meg, a gyári jóval több (23-28e között van?) és minőségben nincsen igazán különbség elmondása szerint. és sos-ben kellett amúgy is, ntn-re még várni is kellett volna, így koyo lett. de a mitsuba a vezérlés cserekor is koyo lett ahova kellett cserélni, nemtom ki a mitsu beszállítója hozzá.
most néztem vissza gyorsan, az utolsó 12 hónapban közel 550e ft-ot költöttem kötelező szervízre és kopó alkatrész cserére. következő 12 hónapra is simán számolhatok ennyivel, ha a féktárcsa-betét cserét is megcsinálom a hátsó futómű felújításon túl. :-/
bakker[ Szerkesztve ]
-
MontyCrew
senior tag
válasz Integra #28441 üzenetére
Á, lakatolás után ázott be... mindent szarul tettek vissza meg nem tomítettek,,, szval eléggé sufi munkát végeztek a pénzért cserébe. Mindig nézve volt hogy merre szivárog a víz aztán valami megoldás lett rá találva, legutoljára azt találtam, hogy a tanksapka alatt a lemezeket csak ponthegesztették és szépen becsorgott a lefolyón a víz meg a benzin is Bár oda nemhefteltem ,mert új a fényezés is, de a szélvédőragasztó midnent megold Apróbb műanyag alaktrészek, amik átmennek a lemezen, szintén le lettek tömítve, szellőző is, lámpák is újra, tetőablak lefolyócsövek is, és most 2 nap után is száraz, újra lett fújva az egész segge, hogy a friss víz látszódjon belül de hálisten oylan mintha most lett volna fújva, most kapott gyantát is, hogy ha esetleg mégis jönne egy kis víz dobja le magáról, ne álljon meg Már csak a műbizonylatos kipufogó aztán reménykedem, hogy nem kell visszarakni a katalizátort, ne ordítson, de a lángot engedje ki
-
MontyCrew
senior tag
Csak hogy bemutatkozzon nappal is. tavaly kezdődött a felújítás, lakatolva lett, új telifény, most nem látszik, amúgy a honda kalóz fekete színe, napfényben full lila az autó. Motor is teljesen fel lett újítva, még most is bejáratós. Minden csapágy és tömítés ki lett cserélve, blokk hónolva, új magaskompos dugattyú került bele + egy Esi Z6 hengerfejet is beszereztem, ami teljesen fel lett újítva, szelepvezetők is meg lettek csinálva, be lettek a szelepek újra köszörülve, kapott egy erősebb síkolást, hogy a kompressziómat mégjobban megnövelje, meg egy kis portolás is el lett rajt végezve, vti pillangó is bekerült, 4-2-1 leömlő 50es saválló rendszer, teljesen nyitott, 100as titán véggel, még van hátra 1500 km a bejáratásból, amit szépen nyugodtan le kell vezetnem, utána lehet programozni és a vtecet belőni. Következő lépés a belső felújítása, bár ezt szeretném szintén gyáriasan hagyni, annyi változás volt itt, hogy az óraegység ki lett ledezve plusz az összes kapcsolóba led lett szerelve + 2 recarot szeretnék még bele, aztán remélem jóideig csak járni kell vele, bár ahogy magamat ismerem úgyis lesz valami, ami az eszembe jut és változtatni akarok ,de még idei évre ez a terv, + a műszaki, amit a nyitott rendszerrel még nem tudom, hogy fogok elintézni, de közben berendeltem egy műbizonylatos dobot is, ferde csapott véggel, megnézem milyen lesz aztán ha nem rontja az összképet marad, ha nem akkor műszaki után megy is tovább Bocs, ha valakit untat, csak már normálisan is be szerettem volna ide jelentkezni (:
-
BlacKSouL
addikt
Na mutatok érdekeset. Annyira nem az, de kicsit azért
Honda Civic 2008; 1.8 ES sedan (R18A2, i-VTEC, 140 Le, 5,6 - 6,4 l/100km) gyári kipufogója
nyilván látszik a csalás, de inkább az az érdekes, ami a csőben van. Az egy szép egyenletes koromréteg, ami gyakorlatilag 0 km-es kora óta jelen van.Honda City 2006; 1,3 ES sedan (L13A1, i-DSI, 84 Le, 4,7 - 5,2 l/100km) gyári kipufogója
és ennek a csőnek a belseje
gyakorlatilag fémtiszta, csak a kívülről beverődő por látszik benneElőbbinél ez a VTEC már nem a teljesítményre van kihegyezve, hanem a fogyasztásoptimalizálásra, de azért megy, ha kell, viszont relatíve nem fogyaszt sokat.
Utóbbinál a változtatható gyújtásvezérlés a hengerenkénti két gyertyával abszolút az alacsony károsanyag kibocsátás ÉS az alacsony fogyasztás céljából készült.Aláírás (nem kötelező megadni)
-
runner 125
nagyúr
-
BlacKSouL
addikt
válasz runner 125 #28448 üzenetére
Nem nagyon érdekel a forma, ha a fogyasztásmérő 4,6-ot mutat, és ez valós is A csomagtartó 500 liter, az ülés síkba a padlóba hajtható, vagy függőlegesbe, és úgy összerakva az egész autó, hogy nagyon fasza divatos dizájnos kategóriatársai közelébe se nagyon jöhetnek. Nagyon szerethető.
Általában kezdetektől ezt az egyetlen hibát tudták felróni neki(forma), pláne akik normálisan hosszabb távon arra használták, amire való. Vezettem már vagy 15 féle autót, de alig találtam kezesebb, egyszerűbb, könnyen vezethetőbbet.Aláírás (nem kötelező megadni)
-
Dashes
őstag
málta:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest