- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
-
PROHARDVER!
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Manitou
veterán
válasz CurrentValue #20799 üzenetére
Munkatársamnak 2009 év vége fele volt műszakin a gépe, neki is ilyen "javított" szélvédője volt, olyan 4 cm-es repedéssel, meg volt ragasztva. Átment viszgán, de lehet csak nem szúrták ki neki, mert csak bizonyos szögben látszódott, ha úgy sütött rá a nap. Nem volt feltünő.
[ Szerkesztve ]
-
CurrentValue
tag
válasz Napfénysüti #20800 üzenetére
elvileg mindel, gyakorlatilag multhéten ment át a mazda kilincsek nélkül xenonnal
-
nagyúr
válasz CurrentValue #20802 üzenetére
Mondjuk olyan helyen lesz műszakiztatva ahol nem jelenthet gondot szinte semmi. .
Més que un club!
-
zolynet
veterán
válasz CurrentValue #20799 üzenetére
augusztusban voltam műszakin ember nem nézte a szélvédőt h mi van rajta és mi nincs, az a legkevesebb, főleg hogy ha van kályhacső, csüccs, sötétítés, stb
előbb van bukta ezek miatt mint 1-2 borsónyi javítás miattLife is too short to stay stock!
-
shadeofme
tag
Rádióba mondták, h holnaptól 375 lesz a benzin.
Nálunk egész konkrétan 378 már most a nagy kutaknál. Kutya sem áll meg náluk. Én is csak ránéztem az ártáblára, aztán hajtottam tovább a 200m-re levő privát kúthoz, ahol 368 és beálltam a sorba.
Apropó, hogy is van ez az E85 konverzió?Ha privit irsz, tedd hozzá, h mi érdekel, mert több cuccot is hirdetek.
-
neduddki
nagyúr
válasz szőröscica #20806 üzenetére
HI!
kike a pap kinek a papalan:- )
jo keresest:- )udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
shadeofme
tag
Hondaforumon linkelték be ezt a videot.
Érdemes megfigyelni a sofőrök érzelmi reakcióit + végén a baráti beszélgetést.
Nem tudom mennyire amatőr, vagy profi verseny, de sokkal jobb nézni (nekem), mint pl. a Forma 1-et.joamilestoné
Hondaforum Accord topic
Ott biztos találsz olyan embert, aki be tud számolni neked a 7. gen Accordról, mert itt (tudtommal) csak egy embernek van és az is 6. gen.[ Szerkesztve ]
Ha privit irsz, tedd hozzá, h mi érdekel, mert több cuccot is hirdetek.
-
Integra
titán
válasz szőröscica #20806 üzenetére
nem rossz a 6os mazda sem, de az accord mellett játékautó. sokkal felnőttebb és jobban összerakott az accord.
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
NoLF
veterán
válasz shadeofme #20805 üzenetére
milyen konverzióra gondolsz?
én 50-50%ban nyomok benyát és etanolt, többletfogyasztást nem tapasztaltam. átalakítóm nincs, pár ezer km után cseréltem egy benyaszűrőt és jee. télen nem használtam a tütüt.
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
-
CurrentValue
tag
suzuki marad
7,5 kajál, 50-50 etanollal az már majdnem baráti, ha kifogyott megy a 70-30 etanol, csak most jön egy szűrő és karburátor tisztítás. -
sunny84
senior tag
nem honda --s dolog de vicces nagyon sosem láttam ilyen marhaságot [a-világ-leglassabb-pedálos-porscheja-]
- és itt van az én sajátom ... kis esőben a frissen cserélt type-rs 100mm univ. al.... [link]
" Ez nem autó ez HONDA " - Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít. -
-
sunny84
senior tag
válasz CurrentValue #20816 üzenetére
olvass vissza fórumban nézd meg a képeket... + amúgy is gyárilag is 160 le. az 1.6 vti +1 kis tuned ~ aláá ott is a ló
[ Szerkesztve ]
-
CurrentValue
tag
válasz sunny84 #20818 üzenetére
oké akkor tehát 185, de igazándibol akkor a többieké mennyi?
Nem azt mondom hogy szar, csak ez egy érdekes dolog számokkal dobálozni, mitöl lett ennyi? a borla kipufogtol? vagy a fokolásnélküli csipptuningtol? not offense, rég óta látlak, kedvelem a hozzászólásaid, szép fehér verdád van, csak ami balgaság....
A pesti padokrol meg annyit hogy mérték be 190lonak ismerős autóját ami 110 se volt. -
sunny84
senior tag
válasz CurrentValue #20819 üzenetére
bp -en a csömöri út 167 en mérték .. nagyon jó hírű cég ők nem adnak ki a kezük közül fals eredményeket .... igazából ott 183 at mértek,... de kecsón +185 öt,, ...valamelyik csak ^^ helyes ..
-
sunny84
senior tag
válasz CurrentValue #20821 üzenetére
mert , miért gondolod hogy az .... .. vagy kötözködsz velem..?
[ Szerkesztve ]
-
!Overdose!
őstag
Egy kis segítségre lenne szükségem a VTi-sektől vagy bárkitől, aki biztos benne!
Vettem pár hónapja egy garnitúra 5gen VTi felnit. Lassan itt lenne az ideje felrakni, de nem vagyok biztos benne, hogy milyen anya kell hozzá. Hondafórumon azt olvastam, hogy az összes gyári felnihez rádiuszos anya kell. Nekem van is egy garnitúrám, de dísztárcsás lemezfelnihez való. Ilyen: [link]
Ha leveszem róla azokat a gumigyűrűket, amik rászorítják a dísztárcsát a felnire, akkor használhatom őket a VTi felnihez?
Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás
-
neduddki
nagyúr
válasz !Overdose! #20824 üzenetére
HI!
nekem nem vti felni a s6a-560a, de ugyazzal az csavarral megy a lemezfelni is es szeritnemaz enyem is gumigyurusme benszedegetem se fel, se le, hbar most ooen nincs disztarcsa
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
neduddki
nagyúr
válasz !Overdose! #20826 üzenetére
HI!
a 14es es 15os lemezfelni is ugyanazzal volt/van fent, meg az alu is, leglabb 3 gumis latta egyik sem emlegette, hogy gazso lenne
udv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
válasz !Overdose! #20828 üzenetére
HI!
pedig jo hejjeken jart a joszag:- )))
en azt nem tom hogy a rav4 felni, mivel megy fel a verosra:- )))udv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
válasz !Overdose! #20828 üzenetére
-
-
Integra
titán
buzi honda, 17ezer ft 2db szájbavert rohadt matrica, menjenek már a jóbüdöspébe...
-
CurrentValue
tag
válasz !Overdose! #20824 üzenetére
nekünk is ilyen csavar van a cittin, télen nyáron jó, csak a rotához kellett hosszitott anya....
-
nagyúr
-
Gergello
addikt
válasz Napfénysüti #20834 üzenetére
Type-R matrica gondolom.
-
Integra
titán
válasz xcbiker #20836 üzenetére
akkor is qrják meg magukat...
én fasz meg spúrkodtam és most csak lefényeztetem a jobb hátsó lemezt, szerdán viszem vissza az autóm, annyira ronda igy.. amúgy 300-400 mikront mértek rajta, lol.. lemezig lesz csiszolva és alapozva és újra megcsinálva. faszom a kókler munkákba...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
nagyúr
-
shadeofme
tag
válasz Integra #20832 üzenetére
Ha annyira ragaszkodsz a felirathoz, érdeklődd meg mennyi egy airbrush festés. Lehet az is kijönne ennyiből.
Vagy ebay. Nem néztem, de van egy olyan érzésem, h onnan töredékéből be lehet szerezni.
Amúgy ennyi pénzből már 45l benzint veszel, ami sokkal hasznosabb 2 matricánál.Ha privit irsz, tedd hozzá, h mi érdekel, mert több cuccot is hirdetek.
-
Integra
titán
válasz Napfénysüti #20839 üzenetére
mittomén, 15 éve ugyanaz a lakatos fényezőnk, az összes autót hozzájuk visszük, meg se nézem a számlát, csak utalom az összeget, ha megkaptam.
még biztos bele fog egy 30-ba kerülni ha a bal ajtót is lefényezem a sárvédővel együtt..
de már leszarom, nem érdekel. legyen szép és jó és kész. aztán úgyse használom..shade: 15 dollárért van valamilyen minőségű meg van oem 100ért
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
sunny84
senior tag
válasz CurrentValue #20831 üzenetére
. 2 helyen is mért adat pest : 183 le kecsó : 185 .. itt nincs nagy difi ( elmegy )
-- tehát most utoljára le írom hogy mért annyi amennyi , ami benne is van ( anno le is írtam de nem olvassol vissza ) : k& n direkt szűrő , k &n kartergázszűrő, chiptuning , skunk 2 benzin nyomás szabályozó , borla kifugó rendszer ( type-rs dobbal mert a vége szétszakad mikor megfeküdt , ez 1 hetes múltú dolog ez ) , ha ebből nem jön össze a 13-15 ló többlet akkor tökön is szúrom magam..
a gyári 160 ló ... + ^^ ez és aláá... meg is van .. ,, ne akkora lóerő többlet ez. , jobban örülnék 200 -250 le feletti gépszörnynek...de az már komoly átépítéssel és pénzel jár" Ez nem autó ez HONDA " - Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít. -
-
!Overdose!
őstag
válasz CurrentValue #20833 üzenetére
Köszönöm neked is. Én is úgy tudtam, hogy rádiuszos kell a gyári felnikhez, de grego megkavart egy kicsit...
Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás
-
shadeofme
tag
Na, remélhetőleg holnap találkozom a társaság egy részével.
Persze addig még el kell csípjem vhogy azokat a helybélieket, akik mennek...Ha privit irsz, tedd hozzá, h mi érdekel, mert több cuccot is hirdetek.
-
nagyúr
-
shadeofme
tag
válasz Napfénysüti #20847 üzenetére
Hondával leszek.
Jobbkormányos kék 6. gen Civic angol rendszámmal.
Elvileg 9-kor csatlakozom be Pakson pár emberhez, onnan meg egy jó óra még az út.Ha privit irsz, tedd hozzá, h mi érdekel, mert több cuccot is hirdetek.
-
nagyúr
-
Integra
titán
lehet, hogy lenézek egy órára, majd meglátom milyen idő van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest