- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Videós, mozgóképes topik
-
PROHARDVER!
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
CurrentValue
tag
válasz Napfénysüti #20198 üzenetére
jajj ez még mindig nagyon csunya
-
nagyúr
válasz CurrentValue #20202 üzenetére
Le is akarom cserélni.
Mondjuk igazából nem a kinézete miatt (bár magamnak nem vennék ilyet) hanem a mérete túl nagy.Més que un club!
-
CurrentValue
tag
nekem ilyen problémák nincsenek matyira nem drága a kerék
-
neduddki
nagyúr
válasz #25954560 #20200 üzenetére
HI!
ehhh szappantartora sem veszzunk F-ves kezddo gummedlit:- )
udv
neduddki
mod: zolynet : kinek mi a draga, nekem egy jo gummedli nem draga /a vizes fek tarott vissza a energysavertol nem a +3k/ de azokra amire Te koltottel /desig cuccok/ egy fillert nem adnek, kinek mi
mongyuk a 15os rg2-t neheen fekudtem ki tavajj, de aszem ott dobtam volna fel a pacskert ha vki csak megkarcolja[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
Manitou
veterán
válasz Integra #20205 üzenetére
Nem olvasok honda forumot, ezen kívül.
bridgestone potenza re750 - az mi fán terem? Gugli nem sokat mond erről a konkrét típusról magyar oldalakon.
Akkor eddig a versenyzők:
Dunlop sp sport fastresponse
Hankook v12
Yokohama parada
Toyo Proxes T1-R
bridgestone potenza re750Overdose
Kumho Ecsta SPT KU31 (peremvédős) - 11k
Hallottam már róla, de gondolom azért a fentebbiek jobb gummák nem[ Szerkesztve ]
-
neduddki
nagyúr
válasz neduddki #20207 üzenetére
HI!
kikestem: csak aszt enm tom a versora mit vegyek nyarra... vmi lagyabb kellene mert amugy is eleg feszes, az utak meg szarok falun, p6cint-bol kifutott a 205/55r16:- ( gy optigrip, p7cint, tul kemeny, GyorsValaszrol ne is beszeljunk, eskusozm legszivesebbn a p4cint-et tennm ra:- )
de mongyuk a streetresponse 38k-jat azert mar sokkalom:- )))udv
neduddki
mod: Manitou: na de kerlek: a re750 a vmikor istenitett re720 utoda:- ) / a hidko re emlegtesetol megboldogult janykorom egbemagasztalt re71e gyun eszmbe /
a er300ecopia meg nalm is eszben van
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
CurrentValue
tag
válasz Manitou #20208 üzenetére
nemtudom, nekünk RE730 van a hondán, istencsászárkirály jó gumi. a preludon volt T1R eladta andor annyira szar volt, viszont olyan jó áron ment el. Most meg a nyári kerekét cseréli elcsépelt szar rotára R16 195/45 lesz neki, mostani 205/50 R16 helyett, ez meg valami tököm nehéz peremvédős gumi, gyári BMW-ről leszedve, és egy momo kerék, azt számolgattuk hogy az uj konfiggal 2db kereke lesz olyan nehéz mint most 1 azért nem mindegy.
Mugen felnit akarta megvenni amit árultak vaterán, de a srác flegmázott vele, ugyhogy nem lett üzlet. -
!Overdose!
őstag
Az RE750 a mintázata alapján az RE720 utódja lehet, ami a legjobb gumi volt, amit valaha próbáltam. Viszont nem létezik az általunk tárgyalt méretben.
Mod: neduddki megelőzött.
Mod2: CurrentValue: Legend stílusát nem egyszerű tolerálni, gondom az övét akarta megvenni.
[ Szerkesztve ]
Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás
-
Manitou
veterán
válasz CurrentValue #20210 üzenetére
Na jó akkor toyo kihúzva Bár már máshol is olvastam, hogy nem annyira jó.
Nekem a yokohama szimpatikus még, de álítólag gyorsan kopik, bár az annyira nem izgat.
!Overdose! Nem is nagyon találok még más méretben sem, nem hogy az enyémben.
[ Szerkesztve ]
-
Manitou
veterán
válasz !Overdose! #20211 üzenetére
Van 195/50R15-ben RE750-es Az más kérdés hogy lehet itt nem forgalmazzák
-
nagyúr
-
zolynet
veterán
válasz neduddki #20207 üzenetére
hát ha figyelmesen elolvastad volna akkor én sem a legolcsóbbra vagy a crx által favorizált toyora tettem le a voksom ... teszem hozzá h szar gumikat fel sem soroltam, bár úgy láttam h a falkent mintha oda tették volna az itteni szakik
még nincs rekáró ülésem, 100k-s ek9 csilivilikormányom, aizé a s2 aksileszorító is fontos ... ezek pl nem is lesznek /kinek mi, pontosan /Life is too short to stay stock!
-
zolynet
veterán
fjúcsör of szivik: link
nekem ez az st sárga, lambo felnivel annyira nem tetszik...a fehér edisön az még úgy csakcsak, de a narancs segge nem tetszikLife is too short to stay stock!
-
wierra
senior tag
Nekem KU31 van fent nyáriban, elégedett vagyok vele, jó kanyarsebességeket lehet elérni vele .
Negatívuma, hogy kissé talán felhangosodott."In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
wierra
senior tag
válasz zolynet #20217 üzenetére
Szerintem az EU modellek nem 100%-ban fognak így kinézni.
Úgy látom, a Honda is bevállalta a "hónaljig húzott" (inkább "A" oszlopig húzott) pilácsokat.
Kár érte
Mondjuk a technológia újdonságok is (jobban) érdekeltek volna.[ Szerkesztve ]
"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
törölt tag
-
neduddki
nagyúr
válasz zolynet #20216 üzenetére
HI!
ha figyelmesen olvastalvolna akkor latnad hogy desigelemkrol rol beszelek:- )))
/ rekarro nem biszto shogy foloslegesenk tartok , de en az ergomed/ortoped/expert vonlarol beszelek, mivel nem toltom az eletem a joszagban ezert nincs ertelme mert ugyse hasznalnam ki/udv
neduddki
-
VTI-Totya
tag
válasz CurrentValue #20210 üzenetére
Gyere, viszlek a szar T1R-el egy kört mert nekem az van már több mint egy éve.........meg ha jól rémlik a 2.-ik legjobb kört futottam a szlalom rally-sok között az utcai autómmal ezzel a szar gumival.
(tény, 10mp-el jobb volt a kipakolt bukócsöves-full slick gumival és mind a ketten profi szinten tolták me volt azé jobb1-es ember is náluk........)
Mondanom sem kell, hogy mindenki pislogott mikor a sok épített autó közé be álltam a sima utcai rendszámos autómmal.......aztán meg az idő mérőt pislogták.....
Ui.: Kezdeném azért ott, hogy Andor tud sok mindent.......de vezetni azt nem.
150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.
-
neduddki
nagyúr
HI!
ma ajanlotta az sarki ujsagarus:- ))
udv
neduddki
-
Integra
titán
válasz CurrentValue #20225 üzenetére
ez azért ijesztő..
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
-
nagyúr
-
Integra
titán
válasz CurrentValue #20228 üzenetére
vannak ilyen emberek, akiknek fél év alatt széthullik mindenük, meg vannak akiknek éveken át kitart. nemtom, hogy csinálják, hogy lehet lelakni gépeket pikk-pakk, de én is ismerek pár ilyet minden szétesik alattuk, lada kell nekik.
-
Integra
titán
válasz CurrentValue #20231 üzenetére
egy rontó pál.
[ Szerkesztve ]
-
shadeofme
tag
Na, látom ez a topic jobban pörög mint a japán autós tuningolós.
130-nál 4000 keresőszóra tévedtem ide.
Megnyugodtam, h ez másnál is ennyi (6. gen civic 1.4).
Direktszűrő viszont vissza lesz cserélve normálra autópályás használathoz.
Városban közlekedve jó buli, de órákon keresztül hallgatni már nem.Ha privit irsz, tedd hozzá, h mi érdekel, mert több cuccot is hirdetek.
-
Winner_hun
titán
Megmutatták a következő Honda Civicet
Gázos verzió is lesz
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Integra
titán
válasz Winner_hun #20235 üzenetére
ha cng-s lesz, az gáz..
nincsen hozzá kúthálózat....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
VTI-Totya
tag
válasz Integra #20236 üzenetére
Subaru is gázos már gyárilag egy csomó......gondolom azzal is így voltak de tuti nem hülyék, hogy olyan rendszert építenek bele ami nálunk nem jó.
(nem jürgenwágenék, hogy csak kiállításra gyártanak de a használat már nem jut eszükbe.....)
150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.
-
Integra
titán
válasz VTI-Totya #20237 üzenetére
nem azzal van a baj, hogy gázos, hanem az a kérdés, hogy lng vagy cng?
lng hálózat már elég jól ki van épitve, eljutsz bárhova lng-vel, ha figyelsz, hogy hol tankolsz. ellenben cng hálózat még a németeknél is elég szűkösen van, magyarországon akkor mit vár az ember? azt se tudják mi fán terem. ezért a nagy kérdés, hogy milyen lesz? vagy ez is a home station-nal árult gázos civic lesz, ahogy az eddigi gx civic?
amiket gyári gázrendszeres autókat ismerek eu-ban, mint a volvo és opel, ezek mind cng-sek.[ Szerkesztve ]
-
VTI-Totya
tag
válasz Integra #20238 üzenetére
Mivel itthon szerelik be utólag a szervizekbe így nem hinném, hogy olyat szerelnek be amit nem tudsz használni.......vagy te megvennéd úgy???
Nem kezdesz német lenni???? Azok tudnak ilyen remek dolgokat kitalálni, hogy amíg a kiállításon van meg csak nézegetni lehet és elmondani, hogy milyen űbermájerek vagyunk, hogy ezt is megcsinyáltuk.....de mikor használja a paraszt vagy csak addig jut, hogy szeretné használni de nem tudja...
Adott egy autó amit el akarsz adni és olyan dolgot teszel és építtetsz bele amit nem tud majd a paraszt használni..........te ezt komolyan gondolod, hogy ennyire sötétek lennének a japcsik????
Én nem hinném.
Spórolnak meg zöldek meg minden....de nem hülyék. Olyat nem gyártanak amit utána nem tudnak eladni mert használhatatlan.150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.
-
wierra
senior tag
válasz VTI-Totya #20239 üzenetére
8gen Civicből USA-ban lehetett kapni gyárilag CNG-s kivitelt. Gondolom CNG üzemen nem változtattak a köv generációban sem.
Az LNG-t szerelik az itthoni műhelyekben.
Az EU továbbra se fókuszpiac a Hondánál...[ Szerkesztve ]
"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
VTI-Totya
tag
válasz wierra #20240 üzenetére
Láttál itthon egy darab gázosan érkezett autót is idehaza?????
Neeeeem.
Subarunál is a szervízben szerelik be.
Ui.: nem mintha érdekelne már a honda mint márka amit meg szeretnék venni.........bubu
-
wierra
senior tag
válasz VTI-Totya #20241 üzenetére
Mivel EU-ban nem forgalmazzák a CNG-s változatot, így igen csekély számosságban lelhető fel itthon...erre próbáltam utalni.
-
Integra
titán
válasz VTI-Totya #20239 üzenetére
azt most nem tudom megmondani hirtelen, hogy mi a technikai oka, hogy gyárilag cng üzeműek a gázzal szerelt autók és az lpg/lng miért az utólag beszerelt.
pedig illene tudnomamire gyanakszom, hogy az idén bemutatkozó a-klasse merciben is lesz tiszta földgáz üzemű autó. ha az lng/lpg verzió lesz vom werk, akkor talán a civic is lehet az. de tudtommal az usa civic is cng volt.
ha apámék házában élnék, ahol van nagy garázs és van hely a gáz készüléknek, amiből az autót házilag lehet a sima házba bekötött gázvezetékből, akkor simán elgondolkodnék egy ilyen civicen. de nálam ez pl elég kivitelezhetetlen. mindegy, most marad a 400-as benya
[ Szerkesztve ]
-
Winner_hun
titán
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Integra
titán
decemberben megrendeltem az új ablaktörlő lapátokat meg hátulra csak a gumicsikot, és 5db gumicsonkot a kipuffogóhoz cserére. megjött minden, kivéve 1 db gumicsonkot, ami majd febr 25-én érkezik érkezik meg. wtf? addig szépen zörög tovább majd a kipuff
-
Integra
titán
válasz Winner_hun #20246 üzenetére
nálam 1900 rpm-nél.
ha rálépek a kipuff csonkra hátul ennél a fordulat számnál, akkor siri csönd lesz. egyszerűen úgy eldeformálódtak már a gumik, hogy ennél a fordulatszámnál berezonál maga az egész kipuff. ki kell cserélnem újra mind az 5 csonkot, mert másképp nem lehet megoldani. na majd márciusban.......egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
zolynet
veterán
jajj,de csúnya - szegény hondák .... sajnos akad ilyen is
Life is too short to stay stock!
-
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?