-
PROHARDVER!
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sunny84
senior tag
válasz xcbiker #20294 üzenetére
Tehát nem cseréltem ez még kb 5-6 hónapja került le róla ... 65 ért a toldattal együtt a 2 ,,de elvitte 1 ceglédi srác ma ... így már nem aktuális..
NoLF : 900 ért adod vagy mennyiért ? .... mert van 1 uncsitesóm akinek a crx e kirohadt alóla.. megkérdezem tőle meg van e már az új verdára a keppája.. mert gyűjtöget 1 ideje
[ Szerkesztve ]
" Ez nem autó ez HONDA " - Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít. -
-
NoLF
veterán
amim még maradt:
5gen civic coupe (sztem 4dhez is jó) koni ültetőrugó, 1 éves, tökéletes állapotban, 40 mm elvileg, nekem elöl 4, hátul 2 centit ültetett (ezért gondolom, hogy a nehezebb seggű 4dhez jó)
5g civic hátsó alsó toronymerevítő
EG9 első ülések (5g civic 4d vti), sín nélkül
nomeg a nemsoká meggyógyuló rota boost gunmetal garnitúra, 7x16
195/45 R 16 pirelli pzero nero gumikkal (kb 4ezret futott a kerékkel együtt)valami még biztos eszembe jut
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
shadeofme
tag
válasz zolynet #20252 üzenetére
Ha már fogyasztásról van szó:
Ki gondolná, h egy 1999-es 1.4-es japán autó 8-9 litert elkér százon.
Ugyanez van nekem is és tényleg simán megeszik ennyit... Városban még többet is.Ha privit irsz, tedd hozzá, h mi érdekel, mert több cuccot is hirdetek.
-
nagyúr
-
wierra
senior tag
válasz shadeofme #20312 üzenetére
Nagy arányban városi fogyik vannak feltüntetve a linkelt oldalon.
Kb. reálisnak látom az értékeket.
Nekem B16A2-vel volt már 7,5l (nyár, országút, tatás vezetés), de 10l is (tél, város, rövid távolságok).Ilyen szempontból viszont minek 1.4, ha a 160 paci se kér sokkal több zabot?
"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
Integra
titán
válasz shadeofme #20312 üzenetére
ha hidegben áll az utcán, rövid távokon jár az autó, akkor igen, ennyit megeszik, nincsenek csodák. nekem garázsban áll, télen is átlag 7-7.5 liter max. piszok jól fogyaszt. ki kell majd pontosan számolnom, de egy rossz szavam nem lehet, patyolat a mechanika 200e km után is.
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
nagyúr
-
orbano
félisten
-
shadeofme
tag
válasz Napfénysüti #20316 üzenetére
Ha a vásárlás előtt is tudtam volna mi a különbség Civic és Civic között azon kívül, h hanyadik generációs, nagy valószínűséggel nekem is B16 / B18 lenne, mert ahogy most elnézem, nem lett volna sokkal drágább annál, mint amennyiért az enyém vettem.
1000 fontot kiadtam egy olyan autóért, amiért józan ember 700-nál többet nem adott volna. A mindenféle szervízre + pár panel lakatolás-festésére + téligumi-felni kombóra + kis tuningra már elnyomtam itthon több, mint az autó árát. (Külföldi szervízdíjba bele sem merek gondolni.) De ugye így jár, aki szervíztörténet nélküli autót vesz. Másodikra remélhetőleg okosabb leszek.
Amúgy tényleg kint áll a kocsi és nagyrészt rövid távon van használva, azért is van ilyen jó étvágya, de az autópályán is kér rendesen.
Azért turbóval nem megy olyan rosszul a kis 1.4-es sem.
Mondjuk ekkora motorra turbo tényleg csak fanatikusoknak való, ezt azért már kihagynám.Ha privit irsz, tedd hozzá, h mi érdekel, mert több cuccot is hirdetek.
-
Integra
titán
-
milomi
tag
válasz shadeofme #20318 üzenetére
hali kérdésem az lenne láttam jó időket mentél , bár csodálkoztam hogy az Integrák nem mentek 15 alatti időt . aki ellen mentél döntőbe fekete Integrával asszem Ő volt M köveden is és ott utcai gumival 14,4 et ment mondom nem hiszem el de annyi volt,
+ kérdés az volna nállatok engedték kipakolni a kocsit ?? mert kövesden össze vissza van mindég minden hol engedik hol nem ...
NFS World Nick Ewing1987
-
shadeofme
tag
Szerelmem tárgya.
Ilyenkor sajnálom, h még nem értem vissza, hanem itthon tökölök.Ha privit irsz, tedd hozzá, h mi érdekel, mert több cuccot is hirdetek.
-
neduddki
nagyúr
HI!
kicsit korbejartam a mstani akkarodot mert kivulrol oelge teccik, de az a csomagtatobejarat egyszeruen egy rossz vicc, ha ma megi nt az a franya 5. ajto:- )))
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
shadeofme
tag
válasz neduddki #20326 üzenetére
Tessék, itt a 4 ajtós sedan nyitott csomagtartóval
Itt meg a coupé.
Mindkettőről.
Na de hülye vagyok, a Honda oldalát ki is hagytam.
Akárhogy nézem, egyik formaterv sem jön be, előző jobban tetszett.
Civicnél szintén, viszont jópofa ismertető videók vannak az oldalon.Ha privit irsz, tedd hozzá, h mi érdekel, mert több cuccot is hirdetek.
-
nagyúr
-
neduddki
nagyúr
válasz shadeofme #20327 üzenetére
HI!
hat eloben nezzegettem:- )
nekem kifejezetten teccik a mostani akkord, de a 4 ajto az kiejti, valasztek a harom japo kombi + mazzagbol a liftbek is jaccik
akkut kell vennem ezzel mar nem mehetek ki a sogorokhoz, 8 ev szep kor:- )
ma megvolt a filips najtgajdok kodtesztje, aszem megnyugodtam, kivaloan bevaltudv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
xcbiker
addikt
kb 150e levezetett km után én is megnéztem mennyit is lehet autózni egy 45l-es tankkal.
Lusta voltam elmenni tankolni este és reggel már nem tudtam beindítani a drágámat.
Szerencsére volt kanna és a kút sem volt messze.Másik szerencse, hogy ez nem bp-vác közt a kettes úton derült ki, mert a hidegbe nem lett volna túl kellemes gyalogolni benzinért.
[ Szerkesztve ]
Notebook javítás, BGA chip csere. Adatmentés Sérült Adathordozókról.
-
MacCaine
őstag
Sziasztok!
Egy cartársnak lenne szüksége 1gen CRX-hez hűtőre. Tud valaki eladót?
Z.
-
shadeofme
tag
-
xcbiker
addikt
válasz VTI-Totya #20332 üzenetére
Winnert azért nem ugrasztottam volna Gödről zuglóba.
De megoldottam...naffiú vagyok már (túl a harmadik x-en ), kb egy buszmegállóra van az OMV kút.Küld el a számlaszámod majd, mert tartozom ugye...
-
wierra
senior tag
válasz xcbiker #20338 üzenetére
Mármint Eneos a szar? Nekem most Mobil1 van benne (Imishopból), de semmi különbséget nem éreztem .
Mondjuk intenzív terhelésnek se volt kitéve a vas, akkor sem meg most sem."In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
xcbiker
addikt
Hasznos info: [link]
-
zolynet
veterán
válasz Integra #20319 üzenetére
fenéket ez kell neked: Mitsubishi ASX
Life is too short to stay stock!
-
VTI-Totya
tag
válasz xcbiker #20338 üzenetére
Nekem a vti a méregdrága motult (8e/2L-t vettem én de boltokba 12e körül mozog mindenhol) úgy kiszórta mint a szart kb 3e km alatt.....azóta eneos-t használok........nini, nem fogy.
Nekem jó ez a szar nem fogyós olaj is.
150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.
-
Integra
titán
válasz zolynet #20341 üzenetére
ültem már benne. semennyire sem tetszik, apám mitsu outlander turbo-ja, ezerszer japánabb és jobb, noha elég piszlicsáré a csomagtartója (ez a legnagyobb gyengéje). lehet, hogy lecseréli másikra magának, akkor eladom az intit és megveszem tőle azt. és alig fut outlander turbo az utakon.
-
zolynet
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest