-
PROHARDVER!
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Integra #21347 üzenetére
hey ember, vettem egy Civic-t
van egy épített Mercury Cougar-m (xr7)+Ford Consul coupe szörnyem aztán annyi ideig tart újra forgalombahelyezni, hogy vettem 90ezerért egy 1.3-s '85-s Civic-t 2 év műszaki..
de sirály, holnap veszek bele valami zenét
átírással volt kb 150ezer...ami valami brutálisan nagy élmény ahhoz képest hogy egyébként 180-t mentem vele (jó a kasztnija frankón odavan, de vigyorgós kis autó).
tök megbízható, aksit cseréltem eddig meg valami kormányvédőt tettem fel mert ki tudja ki mit fogott a kormány előtt.
de jól húz, meg minden...sirály.[ Szerkesztve ]
-
neduddki
nagyúr
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
shadeofme
tag
válasz VTI-Totya #21350 üzenetére
Osszeeg? Ahhoz mar elegge kell nyirni a verdat, nemde?
A keramiabetet meg osszetorhet.
Mindegyiknek van vmi hatulutoje.
Ha jol neztem, akkor ez a Magnaflow 200cpi surusegu, amin ha nem is kopsz at, de a gyarinal (400cpi) sokkal kevesebb a folytas es meg 'road legal'. 100cpi-s racing cat mar nem biztos, h atmenne a muszakin.Ha privit irsz, tedd hozzá, h mi érdekel, mert több cuccot is hirdetek.
-
Integra
titán
válasz #70869248 #21351 üzenetére
grat, elmegy az még valszeg egy keveset
nekem meg pont ma este ment tönkre a termosztát a civic-ben. vízhőfok kijelző kiakadt a plafonon, csont hideg levegőt fújt... ez most nem hiányzott azért, rendelhetek egy újat, és szerelhetem be. se időm, se türelmem hozzá. na mindegy, 14 év alatt egy termosztát ment tönkre most.
csoda, hogy hazahozott a lábán, elég büdös volt már, mikor a ház előtt megálltam. igaz, csak annak köszönhetem valszeg, hogy tök üres volt a belváros és szépen nyugodtan kigurultam, illetve, hogy lehűlt a levegő elég rendesen..
jó kis autó ez, hűen szolgál[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
VTI-Totya
tag
válasz shadeofme #21353 üzenetére
Én a normál magnaflow-t vettem ami a műszakin is megfelel az 22.5ft volt kb 1éve. De ebbe vám+áfa is volt már.
60dodo körül ha jól tudom az ebay-en. (3"-t vettem) (de még jó, mert utólag vettem leömlőt hozzá és így pont faszányos)
150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.
-
Integra
titán
szeretem a délelőtt 11-órás szerviz időpontot...
legalább kivehetek egy nap szabit,jee...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
VTI-Totya
tag
válasz Napfénysüti #21357 üzenetére
Passzolom, én amcsiból vettem.
De szerintem csak a csó átmérők és hosszúságok között van eltérés.........az enyém pl lapos ami az ültetés miatt elég fontos volt.
Bocsánat 2,5"-os az enyém.
150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.
-
neduddki
nagyúr
válasz Winner_hun #21361 üzenetére
HI!
az bisztos, harapos a kcisike:- )
otopalyaig 4.2 fedelzeti szerint, szumma 4.5 tankolassal 4.4
nagyon baba ki soto:- )))udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
neduddki
nagyúr
válasz Winner_hun #21363 üzenetére
HI!
kis butus:- ) naffalu>vac>balassagyartma>Setitfalva>hatvan>naffalu ~250km
udv
neduddki
mod: de qva jo a start-stopja, nem?:- )
pesti full dugod rakpart 4.8 bazzzzzzzzzolynet: majd meglatod:- )
[ Szerkesztve ]
-
neduddki
nagyúr
válasz Winner_hun #21367 üzenetére
HI!
es mit szosz akkuhoz???:- )))
udv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
válasz Winner_hun #21369 üzenetére
HI!
nana hogy a motorteri brutalia:- )
amugy valoban jol jon az a kis villanyize, hatannal az m3ra felerve kapott egy tapgazt, nem mondom, hogy sokat tokoltunk az ora/gps szerint 135/132igudv
neduddki
-
Integra
titán
na, kis civic kapott egy új hűtőt
-
Integra
titán
válasz Manitou #21374 üzenetére
nem, civic-kel
inti 8.5 csak városban ugyanúgy használva. ez alá nem lehet vinni. de az a jó benne, ha német autópályán elborul az agyam, akkor sem megy 11 felé. akkor volt egyedül 12-13 literes fogyasztásom, amikor elromlott a termosztát benne, cseréltem és vissza is ment 9-re. jó vas ez, ezért nem adom el. pedig ma is azzal kell mennem, nem a civic-kel és egy kibaszott nyűg és szenvedés...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
VR6-Fan
veterán
Sziasztok!
ilyen Civic-be az 1,6i SR (legalább is kiírás szerint az volt) motor mit tudott és átlagosan mennyire szokták azokat felhúzni?
köszönöm!
"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
-
neduddki
nagyúr
válasz VR6-Fan #21377 üzenetére
HI!
liftbek civic, juppic, ha jol tippelek ebbe Hugomotor van;- ))) /
d15z6mod: teremszetesen 16 az a 15, szoval d16z6/udv
neduddki
[ Szerkesztve ]
-
-
nagyúr
-
nagyúr
Jó kis videó: Honda
Més que un club!
-
VR6-Fan
veterán
válasz shadeofme #21380 üzenetére
csiguszt akasztanék a sajátomra is minden gond nélkül, 3000-nél még úgy is elférne egy kis nyomaték.
Napfénysüti:na ez már egész pofás, mert utána meg egy 20V turbos 180le-s bora próbálkozott, neki se sikerült megkerülnie se alulról se fordulatból, viszont kb ugyan úgy ment mint én, már csak azt nem értem miért akkor találnak be a hülyék mikor teli a csomi nem egyedül vagyok és hulla fáradt....
gondolom kívülről nem igen lehet megmondani mi volt benne, mert semmi extra nem tűnt fel, valami 15-ös alu felni egy szolid kipu (nem lakótelepi) racsing hang, na mindegy nem ment rosszul az biztos, de hogy nem 127le volt az tuti.
"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
-
!Overdose!
őstag
Szélterelővel kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Arra lennék kíváncsi, hogy esetleg csökkenti-e a szélzajt vagy épp növeli.
Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás
-
xcbiker
addikt
válasz !Overdose! #21385 üzenetére
növeli szerintem.
Notebook javítás, BGA chip csere. Adatmentés Sérült Adathordozókról.
-
Integra
titán
válasz !Overdose! #21385 üzenetére
növeli. nem az a funkciója hogy csökkentse, hanem hogy ha esik és letekered az ablakot ne essen be az eső, illetve letekert ablaknál ne vágódjon be a szél annyira. értelem szerűen ront az aerodinamikán, ami amúgy sem egy nagy siker a hondáknál úgy általábban..
-
!Overdose!
őstag
válasz Integra #21387 üzenetére
Ettől féltem. Ugye az a problémám, hogy nincs klímám és 70-80 km/h felett megsüketülök, ha résnyire is lehúzom az ablakot. Így marad a tetőablak használata, az meglepően csendes.
Totya: Szólj, ha sikerül megszerezni a rendszámkeretet. Köszi.
Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás
-
Integra
titán
válasz !Overdose! #21389 üzenetére
nekem is van a civicen, ki lehet bírni. esőben meg egy áldás
anno mikor 10 éve bagóztam, 140-nél is lehúzott ablakkal mentem pályán.....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
BlacKSouL
addikt
Nos. 4 olaj. Legyen 3 oszlop:
Viszkozitás @ 40°C | Viszkozitás @ 100°C | Viszkozitási index
1. olaj: 75,7mm2/s | 12,8mm2/s | 171
2. olaj: 72,0mm2/s | 12,2mm2/s | 167
3. olaj: 56,0cSt | 10,3cSt | 175
4. olaj: 80,0cSt | 14,3cSt | 187Ezek közül melyiket választanátok és miért?
Relatíve sürgős a dolog, szóval hétfőn reggelig kéne valami véleményAláírás (nem kötelező megadni)
-
neduddki
nagyúr
válasz BlacKSouL #21391 üzenetére
HI!
me nem igy kerdezed?:- )
1: castrol 0w-40
2: castrol 0w-30
3: mobil 1 0w-30
4: mobil 1 0w-40udv
neduddki
mod: szerintem valaszd eszt: 53.2cts 9.95cts 177:- )
[ Szerkesztve ]
-
shadeofme
tag
válasz BlacKSouL #21391 üzenetére
Ha mar ilyen precizen leirtad a tudnivalokat az olajakrol, megsughattad volna, milyen verdahoz kell es milyen korulmenyek kozt hasznalod. (Egesz evben gatyarohaszto meleg, vagy egesz evben zergeb*szo hideg, vagy ez is az is.)
Ha 10W40-et ir a hasznalati utasitas, akkor olyat kell venni.
Van aki a Motulra eskuszik, nekem pl. Fuchs lett beleteve, mert azzal dolgozott a muhely, de nem ereztem semmi klonbseget, mint elotte. Full synt termeszetesen.Ha privit irsz, tedd hozzá, h mi érdekel, mert több cuccot is hirdetek.
-
-
neduddki
nagyúr
válasz shadeofme #21396 üzenetére
HI!
nem leht, hogy mos2 az a gafit?:- ) es akkor a titan cfe mc 10w-40rol van szo, amit folotteb szeretnek fullszintkent eladni, de fuchs mo szerint az csak resszintetikus /5w-40 az a full, de a csak 20lityis kannaban van, nem mintha szerviznek nem lenne mind1/
/eegyik esmeros audija szinten beletotlek egy 10w-40es fullszint-kent, de a kegpiselt szerit az is csak resz/udv
neduddki
p.s. amugy emg fejbol nemtunni kinek mi van? ejnye benyje surgosen tessek bemagolni:- )))
-
nagyúr
Mennyivel jobb a full szintetikus mint a félszintetikus olaj? Nekem 10W40 Castrol Magnatec ment bele legutóbb.
Més que un club!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest