Hirdetés
-
PROHARDVER!
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
válasz xcbiker #20749 üzenetére
nem, intit most fényezik, 2 hét alatt sikerült is végre megtalálni a megfelelő szint.. a civicet. álltunk a hungárián a dugóban, beszélgetek anyummal, piros a lámpa, erre mögöttem elindul a merci teherautó. puff.... benyomta a lökőst, és a csomagtérajtó lemezét is.. meg egymásra is.
ha kész az én autóm leadom ezt javitani, nagyon remélem hogy nem lett rés és nem ázik be, bár ha igen, akkor biztositóra felvesszük a hátulját, új csomagtér ajtóval és lökőssel. adott betétlapot a srác, nagyon normális volt, semmi baj nem volt vele.
szegény civic meg idén is megkapja a kötelező lakatos/fényező látogatást
ami mázlim, hogy mindig hagyok helyet előre is, mert ahhoz képest hogy kb 2 méterrel mögöttem indult, akkorát taszajtott az autón, hogy ha féket taposom, megszivhatom jobban, ha pedig nincsen elölre hely, akkor beletol a másikba és elöl is összetör. igy meg üresben lökött meg és a lökés után léptem a fékbe és meg tudtam állni.
mondjuk azon elképedtem, mikor bocsánatot kért és azt mondta, hogy fullra van pakolva áruval a teherautó és a fékei nem a legjobbak.... teljesen megnyugdtam.. bazi nagyot lökött ez a dög, nem is gondoltam volna, hogy ekkorát nyeklik a fejem egy ilyentől....[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
VTI-Totya
tag
válasz orbano #20757 üzenetére
Akkor most súgom, hogy leszarja a rendőr is.
Engem konkrétan lebaszott, hogy miért is hívtam ki hiszen csak belém jött itt nincs min gondolkodni.........én meg közöltem, hogy lehet, hogy neked nincs min gondolkodni de az én autómon casco van és az csak akkor fizet ha rendőrségi helyszínelés is volt. Mint utólag 3HÓNAP múlva derült ki, hogy nem is volt biztosítása emberünknek............Nah, ezért nem kell gondolkodni....persze, a hülye sündőrnek nem is.......
150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.
-
sunny84
senior tag
[link] ki jön ?? én biztos megyek
sorry a duplázásért
[ Szerkesztve ]
" Ez nem autó ez HONDA " - Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít. -
-
nagyúr
Sziasztok. Itt is megkérdem: van olyan pesti aki jön a velencei talira és esetleg ismeri Boozilla-t? Rendeltem tőle 2 tárcsát meg 2 betétet csak el kellene hozni. Ha akad ilyen személy és vállalná megköszönném neki.
Més que un club!
-
sunny84
senior tag
válasz Napfénysüti #20763 üzenetére
hali lehet megyek ( 1 családi eseménytől függ ) de még előtte 2 nappal rád írok de nem vedd 100% ra ... , ha jól tudom március 13-án agárdi nagyparkoló.. Én ismerem , Bozillának fekete skyline r32 ese van ... cs-en többször taliztunk ... Én ugyan nem pesti vagyok de megyek 1 jókomához oda és konvojban lépünk a talira .. ( persze ha megyek )..
üdv
" Ez nem autó ez HONDA " - Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít. -
-
zolynet
veterán
válasz Napfénysüti #20763 üzenetére
Szia!
Sztem nem probléma, összedumálom vele és leviszem neked.
Jöv hétel zsírozzuk össze a dolgot.Life is too short to stay stock!
-
szőröscica
addikt
Üdv!
A 2003-2004 körüli benzines Accordokkal mi a tapasztalat?
Főleg a 2.4-es érdekel, mert ahogy elnézegettem a 2 litereseket, nem nagyon van bennük tempomat, viszont nekem arra szükségem van.Mennyit fogyasztanak, mennyire megbízhatóak, vannak-e típushibáik?
Egy fiatalabb dieselből ülnék át, mert a javítási költségek kikészítenek. -
Integra
titán
válasz szőröscica #20766 üzenetére
attól függ hol használod..
autópályán meg városon kivül 9 liter, város 14 is simán télen.....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
-
olbeteam
tag
válasz szőröscica #20768 üzenetére
Ebben az esetben, indokolatlan a 2.4...hiába a tempomat.
I can resist everything but temptation.
-
szőröscica
addikt
válasz olbeteam #20769 üzenetére
A két literesben viszont nincs tempomat abban az árkategóriában, amit én nézek. Max. 2.5-t szánnék rá, illetve további 500 ezret a szokásos kiadásokra, olajcsere, vezérlés, futómű, plusz a váratlan dolgok.
És ennyiért 2003 körüli 2.4-esek vannak tempomattal, a 2 literes tempomatosok 2005-től vannak, 2.8-2.9 körül. És a jól megszokott erőtartalékról nem szívesen mondanék le, 150 lóerős dízellel járok jelenleg, nem akarok hasonló erejű benzinest, hogy szénné kelljen forgatni ahhoz, hogy menjen. Inkább egy nagyobb, erősebbet, ami alacsonyabb fordulaton is megy rendesen.
[ Szerkesztve ]
-
neduddki
nagyúr
válasz szőröscica #20766 üzenetére
HI!
egy osszefoglalot felvazolnal ide, hogy mijjen kocsegeig vannak a dizellel?
koszi
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
shadeofme
tag
válasz szőröscica #20768 üzenetére
Városban sokat?
Hybrid Civic 2.2-ért
14-15l helyett a felével elmegy városban (mivel ott úgyis nagyrészt elektromos hajtásra kapcsol).
Ha évi 10ekm-rel számolunk, akkor 6,5-ös átlagfogyi vs 10-12 nem mindegy.
650l x 370Ft = 240.500
1000l x 370Ft = 370.000
1200l x 370Ft = 444.000
Nyárra meg simán 400 felett lesz a benzin...Ha privit irsz, tedd hozzá, h mi érdekel, mert több cuccot is hirdetek.
-
szőröscica
addikt
válasz neduddki #20772 üzenetére
130 ezer km-nél kettős tömegű lendkerék és kuplung csere (én vagyok az első tulajdonos, ennyi a km), amit munkadíjjal együtt megúsztam 320 ezerből, mert 45% százalék kedvezményt kaptam a lendkerékre. A turbó egyre hangosabb, pedig olajcserén volt 15 ezrenként, és hidegen nem nyomtam, hosszú menet után hűtöttem.
És jelenleg is valamitől meghülyül a vezérlőelektronika ha hideg a külső hőmérséklet, elállítja a porlasztók korrekcióit, és ráz az autó, ergo nyírja az új lendkereket. Minden szenzor kicserélve, kábelek kimérve, stb....
Amint megtalálják a baját, eladom. Így nem fogom, mert nem lenne nyugodt a lelkiismeretem.
Szóval, nekem benzines kell. -
!Overdose!
őstag
válasz shadeofme #20774 üzenetére
Szerintem meg a hybrid Civic zsákutca. Százezrekkel olcsóbban kapsz nem hybridet és a különbözetet évekig tankolhatod. Ráadásul nem hiszem, hogy sok hybridet bontanának, így az alkatrészellátás is akadozhat.
joamilestoné: Ne hagyd magad lebeszélni a 7gen Accordról. Fantasztikus autó. Teljesen más kategória minden szempontból, mint egy Civic. Véleményem szerint maximálisan megéri a többletfogyasztást. Egyébként a K20 és a K24 is láncos, így vezérléscserével nem kell számolnod. Típushiba talán egyedül a láncfeszítő, ami 200e km körül jelentkezik. Másról nem tudok. Illetve a fék könnyen elmelegszik erőltetett menetben.
[ Szerkesztve ]
Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás
-
shadeofme
tag
válasz szőröscica #20775 üzenetére
Most akkor milyen autód van?
Egyik topicban meg felkapták a vizet, amikor halványan megjegyeztem egy autóra, h európai is meg dízel is.
Na tessék.Ha privit irsz, tedd hozzá, h mi érdekel, mert több cuccot is hirdetek.
-
Integra
titán
válasz szőröscica #20776 üzenetére
nyugodtan vegyél, ha találsz egy szép darabot
-
nagyúr
-
shadeofme
tag
válasz zolynet #20782 üzenetére
joamilestoné
Lehet, h a hybrid civic zsákutca és ha elromlik vmi, rámehet a gatyája az embernek, de alsóhangon 200k-val kevesebbet kell költeni benzinre.
Ha nem ez számít, hanem a lovak, akkor Integrát kérdezd az autójáról.
B18C, 180ló, 9l városban
Sosem szállítanék semmit, kettőnél többen nem ülnének az autóba és 2,5 millerből akarnék autót venni Integra lenne.[ Szerkesztve ]
Ha privit irsz, tedd hozzá, h mi érdekel, mert több cuccot is hirdetek.
-
nagyúr
-
shadeofme
tag
válasz Integra #20787 üzenetére
Akkor ne azt vegyen.
Fenébe, pedig ezzel azt hittem el tudom terelni az Accordtól.
Nekem is nagy szerelmem a 7. gen. Accord és nem akarom, h másnak is olyan legyen.Manitou
Pedig ezen a héten is emelik, meg nagy valószínűséggel a jövő héten is, meg utána is...
"Kétszer tankol, ki gyorsanhajttankol."[ Szerkesztve ]
Ha privit irsz, tedd hozzá, h mi érdekel, mert több cuccot is hirdetek.
-
neduddki
nagyúr
válasz szőröscica #20779 üzenetére
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
Manitou
veterán
-
xcbiker
addikt
A budospicsaba....
Minap arra lettem figyelmes, hogy a szép új gyári klír balos ködlámpám betört.Ma meg követ kapott a szélvédőm és a jobb alsó sarokból egy kb 20cm repedés indult meg.
Van ötlet hogy hogyan lehetne ezeket megelőzni? Fólia segít valamennyit? Bár gondolom, ha olyan erővel kap követ a ködös, amitől betörik, akkor a fólia halottnak a csók... Valami előtét üveg kellene vagy mi...
Ha meg szélvédő csere lesz, akkor tuti hővédő fóliával megspékeltet rakatok be. Egyelőre javíttatom.
[ Szerkesztve ]
Notebook javítás, BGA chip csere. Adatmentés Sérült Adathordozókról.
-
Integra
titán
válasz xcbiker #20793 üzenetére
egy szélvédőt brutto 25ezerből kapsz beszereléssel, kár a fóliára költeni, hogy megállítsd. ha még van műszaki rajta, akkor a következő műszakiig jó az úgy. ha cserélsz akkor viszont felül csíkban színezettet tegyél be, az jó dolog. az sem rossz amit mondtál, hogy egy hővédő fólia is az új szélvédőre
-
-
zolynet
veterán
válasz xcbiker #20793 üzenetére
Nekem 3 kis kőfelverődés van a szélvédőn, a harmadiknál gondolkoztam a szélvédő cserén, ~24-25k, de annyira 'jó' helyen vannak h kár lenne. Mert rá 1hétre bekapok még 1 kavicsot azt ott a méreg. Így még a 4-5k-s foltozás lett megoldás.
Nálad más a képlet, a 20cm-is repedést már sztem meg kell fúrni bár nem vagyok szaki,
sztem az cserés, de majd a szaki megaszondja h mit tégy.
Ez a szélvédős 06-70-529-7371 a pólus tesco-nál szokott lenne, csörögj rá h merre van.Life is too short to stay stock!
-
nagyúr
válasz CurrentValue #20799 üzenetére
És mekkora repedéssel buktatnak meg? Kis 3-4 cm-esnél is?
Més que un club!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest