- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD A10, A8, A6, A4 7xx0 "Kaveri" & "Godavari" APU
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Nyomtató topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autóhifi
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
Új hozzászólás Aktív témák
-
seniman
veterán
válasz Wiz Khalifa #63700 üzenetére
Volt aki letesztelte mindkét slotban,szinte ugyanaz a benchmark pontszám jött ki.Nem használják ki a 16 sávot,ezért is tudják az AMD kártyák a crossfire társalgást ezen keresztül intézni.
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77
-
Ármester
válasz SyMbioTe #61588 üzenetére
Nos, kicsit alakult a gépem ill. a körülötte lévő rész . Maga a gép változatlan, belülről kicsit jobban el lett vezetve a sok kábel.
Jelenleg így néz ki a közvetlen környezetében.
[link][ Szerkesztve ]
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Ármester
válasz TechN7ne #63705 üzenetére
Ram az tervben is van, cpu hűtés eddig megfelelő, de gondolkodtam a cseréjén, házat egyelőre nem tervezem, megyvagyok vele jól.
(#63706) Zoltn
És a PS bármikor indítható/játszható is(#63707) bombibmw
Lehet. Mömax/Möbelix-be vannak ezek, utóbbiba még most is kapható, Ludwig a neve.„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Grózi
veterán
-
Ármester
Megfontolom. Most elősőre a ramot szeretném bővíteni, ha az megvan, utána lehet nézek egy halkabb hűtőt, mert biza játékok alatt azért hallom a hangját.
HDD tartók nem kiszedhetők. Egyet lehetett kiszedni, az nincs is benne (a kettő között)„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
TechN7ne
nagyúr
válasz Wiz Khalifa #63718 üzenetére
Sajnálom ,mostanság pont az msi a legnormálisabb lapgyártó ,ez nem volt szerencsés...
Én nagyon megszerettem a jelenlegi deszkámat ,ez aztán még soha egy kékhalált sem okozott nem hogy fagyást ,erőszakosan msi s lettem ,pedig volt már pár más korszakom is. 😂✌🏽[ Szerkesztve ]
-
hszilard666
veterán
válasz TechN7ne #63720 üzenetére
Nem tudom, eddig nekem csak asrock és asus lapjaim voltak, seggsziklából az összes lehalt, asusból meg egy sem. Sőt a mostani Maximus V Gene-t el is áztattam egyszer amikor épített vizem volt, azóta megy hibátlanul. El sem adom, majd ha kevés lesz a konfig, elteszem emlékbe
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
CSB29
aktív tag
válasz hszilard666 #63721 üzenetére
Nekem most pont MSI lapom problémás, Asus meg Seggszikla futott mindig szuperül. lehet csak azért, mert ez AM4 és még szokja a napvilágot. Többi mindig inteles volt.
-
palfitom
félisten
válasz abridabri #63723 üzenetére
Ennek ITT a helye!
(Lásd: Téma tudnivalók, jobb fölső sarok.)[ Szerkesztve ]
Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
Laraxior
titán
válasz abridabri #63723 üzenetére
Videokártyát tényleg jó dolog CPU hűtővel hűteni, anno én is kipróbáltam egy Thermalright-al és egy GTX480al.
Ráadásul most hogy vannak már normális riserek, sokkal könnyebb bármit rátenni a VGA-ra, mert nem korlátoz a hely."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz mihione #63730 üzenetére
Biztos hogy nem.
Most betettem en is a gepem egy vitrinbe, siman alapon is elegge tud melegedni, jatek kozben ki kell ra nyitnom az ajtot."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
zolee5016
őstag
hm
mármegint nem a mod minősége,meg a kinézete mérvadó
Komolyan azt hiszi bárki is,hogy ezzel majd gta 5 -öt meg 4k-s játékokat fog játszani a tulaja?
Na ott lehetnének problémák a vrm-mel...addig kb semmi....Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
zolee5016
őstag
válasz mihione #63734 üzenetére
Hidd el vannak azok az emberek akiknek csak a különlegesség kell..alapjáraton,nem a teljesítmény...na azért is másik topic témája ez
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
palfitom
félisten
Kipróbáltam a Cooler Master MasterBox MB600L új házikót és a Cooler Master MasterLiquid Lite 240 játékvízét, s elnyerték a tetszésemet, árukhoz képest teljesen korrektek.
[ Szerkesztve ]
Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
-
zolee5016
őstag
válasz palfitom #63737 üzenetére
Nekem is most került be a 240 lite...én is ledöbbentem,milyen halk és hogy milyen jól hűt...igaz én push pull-ba fogtam a radit.az ára is eléggé baráti....
Itt van a cucc, igaz még félig van csak készen az átépítés...sorry (Pont az ide tervezett vga-k meg a box rész hiányzik még )
LINK[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
palfitom
félisten
Ja, igen, nekem is szúrja a szemem az a színes kábel-rengeteg.
Milyen kábel-toldót vegyek, tudsz ajánlani?Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
-
palfitom
félisten
válasz GoldhandRent #63744 üzenetére
Tessék: [link]
-
palfitom
félisten
Nekem azonnal kellett, itt volt raktáron.
Hol szoktál ilyeneket vásárolni, hol ajánlod?Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Formula-1
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- Ukrajnai háború
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Lexus, Toyota topik
- Tőzsde és gazdaság
- AMD A10, A8, A6, A4 7xx0 "Kaveri" & "Godavari" APU
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.