Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
pedig de. alapvetően a légmozgást nem zavarja (nagy, tehát sok rendezetlen kábel se zavar sok vizet, max ronda), viszont azok a lyukak dísznek vannak.
a hátlapon fut egy vízszintes merevítő, azon közvetlenül fekszik az oldallap. tehát fel-le semmi nem húzható át. aztán van a függőleges merevítő, ami ugyan nem fekszik teljesen, viszont van kb két mm hely, ha az ember nagyon összenyomja a zajszűrést. így belegondolva végülis az előlapi csatikat elvileg át lehetne ott mondjuk húzni, de a 20+4est esélytelen.
Krisinto: cserét CX400ra még fontolgatom. a GLN nem a legújabb bél, viszont imádom a masszivitásáért. a Corsairben meg egy 350es Seasonic bél van, ami jó (meg elvileg meg is van erősítve), csak az FSP 12Vn lead 432Wot. hatásfokban annyira nem nagy a különbség, feszstabilitás hasonló, hang szintén, egyedül ugye a kinézet...
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
-
ffodi
veterán
Nos, gondolkoztam a SWIF2-es ventiken mert csupa jót hallani róluk. A zöld szín valóban furcsa lenne , viszont néztem az enermax magma ventiket, amik egész jónak tűnnek és passzolnak a színvilágba. Erről mi a véleményed/véleményetek?
"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
-
ffodi
veterán
válasz #97544192 #25706 üzenetére
Nekem alapvetően nem tetszik a noctua színe. Nem a ventik miatt vettem meg a hűtőt.
Ezek a magma ventik tetszenek és kb a sfiw2-vel vannak egy árban, és elég jó a légszállításuk. 3 egyforma venti szerintem simán jó lenne(2 a bordára, 1 hátra).
-
ffodi
veterán
Még egy Noctua ~5,5k, egy magma ~3k. Szerintem veszek 3 magmát, aztán a noctuákat meg elpasszolom. És akkor lesz összhang. Az aknavetős figuráról leszedtem a zöld uv festéket, és így full krómosan elég elegáns lett.
-
for3l
senior tag
hát ez enyhe kifejezés, hogy nem csinálták meg vmi jól, úgy szivesen elbeszélgetnék a tervezőkkel, na mindegy, én ezt találtam ki: kép.
ugye látható, hogy már 2 lyukat így is vágtam az alaplapi tálcára, de úgy tűnik nem lesz elég.. amiről proci985 is beszélt: az 1-es számmal jelölt lemez és a hátlap között fut fent azaz oldallap tartó/merevítő akármi, na most az tökéletesen kitölti a teret a két lemez között, szóval, ami fent van lyuk kivágva az gyakorlatilag egy az egybe használhatatlan, mert még csak elölről sem lehet sok mindent oda vezetni (ha lenne egyáltalán mit), mivel itt jön a 2. probléma: az 1-es és 2-es számmal jelzett lemezek mélységbeli különbsége, ami majd' 1centi, szóval a 2-es és a hátlap között megint csak nem sok helyünk van, vagyis az a két hatalmas álló 'lyuk' kb semmire nem jó.
de amint látjátok bejelölgettem már új helyeket: 8pin-es cpu táp kábelnek a felső fet hűtő magasságában akarok egy nyílást vágni, amit el fog majd takarni a lap, de a lap és a tálca között van annyi hely, hogy a szálanként harisnyázott kábel ki tudjon bújni.
a másik két jelölés pedig lehet elsőre érdekes, de jobbat nem tudtam kitalálni, az 1-es és 2-es számmal jelzett részeket összekötő, azokra merőlegesen elhelyezkedő (és számomra érthetetlen értelmű) darabból lennének kivágva, a 2db sata (az odd menne fel a gép tetejébe) és a 2db táp kábelnek az odd és hdd számára. (próbáltam a paint-skill-emet előhozni )DavideX, természetesen lesz! meg amint látod még más is tervbe van.. és egyúttal gratula a gépedhez, pofás darab!
-
ffodi
veterán
Itt van egy kép a tápról, és a rajta lévő figuráról immár UV fesék nélkül. Szerintem így elegáns :
/Megrendeltem a 3db magma ventit, remélem minél hamarabb megjön, és akkor már összhang lesz szín tekintetében /
-
LLKobe
veterán
Nagyon f@sz@ lett az egész, nagyon jó az összkép, de az a figura meg az a mérőóra vagy mi nem illik bele. Szép letisztult, de az ilyen izéket meg a nagyon költséghatékony moddinghoz használják szerintem, hogy azért mégse legyen teljesen gyári a cucc Hangsúlyozom hogy szerintem, mindenkinek más az ízlése, az a legfontosabb hogy neked tetsszen
Amúgy meg simán mehet a style-ra szerintemMost nézem, mi az a doboz a táp mögött ami rálóg a ventihelyre?
[ Szerkesztve ]
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
LLKobe
veterán
Frankó 5let Habár ha azok is feketére vannak harisnyázva (és úgy látom be vannak) akkor nem gáz ha látszanak, sőt.
Lövök én is egy képet az enyémről:
Ezer dolgot szeretnék megcsinálni rajta, csak sajnos jelenleg nincs pénzmag
#25716 BR4D: Ja én is erre céloztam, hogy azok a mütyürök nagyon sufni jelleget adnak neki, és nem illenek a minimal összképbe
[ Szerkesztve ]
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
ffodi
veterán
válasz #97544192 #25716 üzenetére
Ahogy megbeszéltük. Ha megjönnek az új ventik, kiszedem a hőmérőt és a "figurát", lövök pár jobbfajta képet, és berakom ide, aztán meglátjuk, hogy alkalmas -e arra, hogy felkerüljön pcstyle-ra.
ll-kobe:
Gyárilag be vannak harisnyázva, csak sajnos nem végig, és nincs kedvem azokkal isszenvedni, nameg jobb szerintem, ha semmi sem látszik.
[ Szerkesztve ]
-
Johnny001
senior tag
Hi!
Hát eljött a nagy nap, közszemlére teszem gépemet, a kábeleket tudom, hogy el kéne még rendezni
By.: Johnny
Bp. XVIII.- Pestszentimre 06309060893
-
LLKobe
veterán
válasz Johnny001 #25719 üzenetére
Nem rossz.. De ha fussa moduláris tápra, akkor egy rendes ház se ártana
A szellőzése sokkal jobb lenne, ami a hőmérsékletek szempontjából nem mindegy, meg esztétikusabb is lenne[ Szerkesztve ]
-
ffodi
veterán
Ezt én is így gondolom.
A minimalmodding galériához(pc-style), valószínű kiveszem a hőmérőt + a neonokat, és oda úgy megy majd. Viszont mindennapos használatra kell a hőmérő + táblák stb, mert nekem így tetszik, és így egyedi, és ha nem a minimalmodding kritériumait nézi az ember, akkor szerintem simán illenek bele a dolgok.
-
mrbig25
őstag
Üdv Mindenkinek!
A héten volt egy kis festés + elkészült a takarólemez, úgyhogy a gépem elérkezett végső "állapotába". Sajnos pénz híján kábelharisnyázás csak később lesz, szóval egy darabig ilyen marad.
->Galéria<-[ Szerkesztve ]
...
-
simii16
aktív tag
-
proci985
MODERÁTOR
válasz FireKeeper #25704 üzenetére
ja, 30A, viszont ez valaha egy 350es bél volt
egyébként meg léghűtőm van, namármost 3.6@1.48nál kifogy az IFX14 az én quadommal, a jelenlegihez képest megerősített házhűtéssel (400m3/h ki, 300m3/h be+táp) és két 2000rpmes ventivel. légen 18A egy ágon nem szűk keresztmetszet. arról nem is beszélve, hogy ha 216W fölött eszik a proci, akkor minden másra maradna max 144W (de inkáb kevesebb), az meg már lehet kevés lenne (vidkari 110W, ventiből van 9, szabályozópanel, 4 vinyó). maxOCre jobb lenne a Corsair, de valós életben nekem sok előnyöm ebből nem lenne.
aero.: ezt leszámítva tökéletes a ház. annyira szeretem, hogy magyarországi eladás és új ház vétele helyett inkább átautóztattam fél Európán a kábelmanagement bajos, de egyébként remekül szerelhető, nagy, szellős és halk. 50+kért nem venném meg, de anno 35ért (160as usd mellett ) ár/értékben a CM690et verte.
for3l: látom az IFX10 (backplate hűtő) miatt keresel vékony ventit. gyakorlatban eg lehet picit hajtani a hőcsövét, 2 mm elég, és már befér mögé a szabvány 25ös. hőfokokon érezhető különbség nálam a művelet után nem volt.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
jones965
Modder
válasz urbanjozsi #25726 üzenetére
Frankó lett a harisnyázás! Gondolom illeszkedő méretre szabtad a kábeleket.
Gratula. -
Johnny001
senior tag
-
baluka6
aktív tag
Hali
Már régóta olvasgatom ezt a topic-ot és mindig tervezgetem,hogy majd egyszer én is csinálok valami frankó házat. A gépem már kezd összeállni,már csak a ram cserés benne,aztán jöhet a modding. Először is házat kell cserélnem.(mostani: http://icon-net.pcwebshop.hu/images/products/20090318183857_41.jpg ->mtech m23). Ebből is ki lehetne hozni valamit,de a tetején van egy víznyelő,amit én kreáltam vízhűtéshez (amúgy bevertem ideges állapotomban). Helyette egy Thermaltake v3-at néztem ki. Jó lenne használtan is. Fekete a belseje,szóval nem kell festegetni és egész jól is néz ki szerintem.
Az lenne a kérdésem,hogy belsőre mennyire tágas és mennyire jó moddingra? Szerintem egy kék-fekete kompozíciót ki lehetne hozni belőle(fekete az alaplapom is,táp is stb..) csak egy megfelelő procihűtő kell mellé. Vélemények róla?
-
AndrewTdi
addikt
válasz mrbig25 #25727 üzenetére
bejövős!´Nagyon tetszik!
Még egy harisnyázás és tökéletes lesz!
Pont tegnap volt hír, hogy NZXT kidobott egy fehér tápot. Simán el tudnám képzelni benne.#25726) urbanjozsi: csak így tovább
#25742) csomi1977: rendezgeted a kábeleket még picit, és egész pofás lesz. Tetszik az a lap.
[ Szerkesztve ]
-
TazLeacher
nagyúr
válasz mrbig25 #25727 üzenetére
Nagyon szép, garatula. Milyen harisnya lesz? Mond, hogy fekete-fehér... Pont tegnap mondtam G4gának, hogy már 1 éve kész a gép, kezd visszajönni a kedvem. Ha valamit változtatnék, akkor én is a ventik és a harisny színét fekete-fehérre. De majd, ha HW csere lesz... Maga a házad úgy, ahogy van nem tetszik, de az összhatás 10 pontos, így ezen túl tudok lépni. Egy szép harisnyával nagyon ütni fog, pedig már így se kutya.
-
mrbig25
őstag
Köszönöm szépen a gratulációkat Mindenkinek
AndrewTdi: én is simán el tudnám képzelni benne, viszont marha drága. 34k a legolcsóbb, 550-es változat, szóval marad a mostani tápom.
total90: már régóta megvolt az ötlet, hogy fekete-fehér lesz a ház, de egyrészt a Te géped adta meg a végső lökést
jer1cho: természetesen fekete-fehér lesz a harisnyázás, de nem tudom, hogy meddig csúszok vele, mert jelenleg kifogyott a pénzeszsákom
Bár a harisnyára visszatérve gondolkodtam az "aquamarine-blue" és fekete kombón, mert ITT mondjuk nagyon jól mutat a fekete-fehér ventik mellett. (mondjuk egy hasonló sejtelmes kék ledes megvilágítással)[ Szerkesztve ]
...
-
pincehely
addikt
Erősen gondolkodom egy kívül-belül fehér masinán.
Milyen jól nézne ki hófehér kábelharisnyákkal.
Csak a processzorhűtő lenne fekete.http://kefetemap.deviantart.com/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest