-
PROHARDVER!
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz cappa72 #85300 üzenetére
Nem tudom, hogy a várakozásnak köszönhető-e. Az tény, hogy most huzamosabb ideig (1-1.5 óra) teljesen balra csavartam (a mono kapcsolót nem nyomtam be), és úgy hallgattam, aztán mikor visszaállítottam középre, akkor tűnt fel, hogy jééé, most középen van a vokál (nem mintha ez cél lett volna a féloldalas hallgatással). Fejhallgatón, hangfalon is néztem, nem a szoba műve (régebben szintúgy). Hogy ennek a féloldalas hallgatásnak köszönhető-e, vagy már néhány hete így van, azt sem tudom megmondani. Az biztos, hogy most mikor középre állítottam, meglepően kiegyenlítettnek hatott a két oldal, szóval lehet, hogy már egy ideje jó volt.
De majd meghallgattatom azért még valaki mással is, akinek tuti ép a hallása, sosem lehet tudni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Hálózati / IP kamera
- Kupon kunyeráló
- Milyen monitort vegyek?
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- November 19-én elindul Kínából a Vivo X200 és X200 Pro
- OLED TV topic
- Androidos tablet topic
- Eredeti játékok OFF topik
- LEGO klub
- További aktív témák...
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest