Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tristis

    őstag

    válasz nebulo5 #8348 üzenetére

    Sajnos az, hogy nem nagyon írok cd-t, hanem számítógépen hallgatok zenét, vagy egy nagyon jó minőségű hordozható lejátszóra teszem azt. Lehet, hogy így kicsit gyenge a jelerősség, de furcsa módon csúnyán odavert a kis mp3/flac lejátszóm egy Denon dcd 700-asnak....
    Amire szükségem van teszteléshez (mert annyira szeretem egyébként is) akkor azokat pedig próbálom minél olcsóbban beszerezni.

    somasm: Sajnos költségkímélés miatt adtam a voksomat én is a számítógépre, bár meg kell valljam egyszerűbb is így a dolog. Én stúdióhangkártyára szavazok alapszinten, de persze a külső DAC az igazi... bár annyi pénzem csak lottó után :)
    Én csak azért írtam volna ki egy-két cd-t, hogy így hallgassak meg új hifi komponenseket, ha megyek valahova nézelődni vagy esetleg komolyabban érdeklődni. Természetesen meg vagyok elégedve a hangkártyámmal és ha cserélnék is bármely komponenst a közeljövőben az hangfal lesz/lehet. Bár az is lehet, hogy elsőként tuningoltatni fogom.
    Szóval flac-ot hallgatni jó. Ajánlok Foobart és dac-cal rendelkező hangkártyát (lehet szoftveres is). Winamphoz kell egy kis vacakolás, hogy jól szóljon. A sima pedig borzalom. Viszont nekem sokan mondták, hogy a sima media player egész jól szól (én nem próbáltam, mert akkor már foobar volt)

    [ Szerkesztve ]

    Ami az unverzumnak Chuck Norris, az az NBA-nek Török Péter.

Új hozzászólás Aktív témák