Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csonti07

    tag

    Sziasztok.

    Egy ideiglenes (második) rendszer összeállításában gondolkozok, különösebben nem lenne rá szükségem mivel egy albérletről van szó de annyira hiányzik a "normálisabb" minőségben történő zenehallgatás , hogy most elszántam magam a változásra (egy kis genius van beüzemelve).
    Apukám előző Harman Kardon PM650 Vxi erősítője lenne az alap és ehhez keresek valami monitor hangfalat (álló sajnos nem jöhet szóba ) sajnos a tv állványra lennének helyezve így a tv mellett nem sok hely marad nekik ha pedig szélesebbek mint 29 cm akkor a tévét mögéjük kell raknom ami nemtudom hogy hogy nézne ki de ha kell akkor bevállalom.
    A műfajok elég széles skálán mozognak amiket hallgatok, főleg hip-hop-ot és rap-et de sok jazz-t néha egy kis rockot és klasszikust. Mivel főleg hip hop van terítéken fontos hogy mélyre tudjon menni a lehetőséghez képest a doboz. A keret pedig 30-40 (nagyon max50 ha tényleg jófogásról van szó) mert ez csak egy ideiglenes rendszer, lehet hogy 1 év múlva el kell majd adnom stb.
    Amikkel eddig szemeztem illetve szeretnék elmenni meghallgatni őket:
    mission 710
    infinity rs-3000

    Van-e valakinek tapasztalata ezekkel a dobozokkal illetve ebben a kategóriában lenne-e bestbuy vétel ami ha megjelenik érdemes lenne lecsapni rá. Ha lejjebb menni az ára kicsit ez a Dali pl ?

    előre is köszi.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák